Oyun için notebook alacam önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m.ipli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m.ipli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar ben yeni bir notebook alaacam oyun için forumda araştırdım ekran kartı iyi olan bir laptop önerirrimisiniz bütçem 1800 geçmesin nette arAştırdım gb olması önemli deil miş ekran kartının bi,t önemliymiş notebooklarda 256 bit olan varmı ayda 128 bit işimi görürmü son çıkan oyunalr için benim şuan kullandığım hp hiç mennun deilim çok ısınıyor hangi marka alayım şimdiden teşekkürler :)

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
s.a arkadaşlar ben yeni bir notebook alaacam oyun için forumda araştırdım ekran kartı iyi olan bir laptop önerirrimisiniz bütçem 1800 geçmesin nette arAştırdım gb olması önemli deil miş ekran kartının bi,t önemliymiş notebooklarda 256 bit olan varmı ayda 128 bit işimi görürmü son çıkan oyunalr için benim şuan kullandığım hp hiç mennun deilim çok ısınıyor hangi marka alayım şimdiden teşekkürler :)

1800 e 256 bit ekran kartlı bir notebook bulamazsın. Hatta kasa toplaman bile zor. Fakat 1800e son çıkan oyunlarda dahil oynayabileceğin 128 bit ekran kartlı bi masaüstü toplayabilirsin. İlla notebook alacağım diyorsan son çıkan BF4 gibi oyunları oynatacak bi notebook bulman zor. Lenovonun i5 işlemcili V580C(ekran kartı GT 740M=128 bit mi, 64 bit mi diye sor alırsan) veya yine i5 işlemcili Z510 modellerini öneririm Bu fiyata alabileceğin en iyi laptoplar...