Merhaba iyi forumlar, birkaç gün sonra yeni bir cihaz almak istiyorum oyun için ama kararsız kaldım. Bütçem max 3-3,5 bin tl. BF4,GTA V gibi oyunlar oynuyorum.
-Notebook (laptop): Notebook la dışarı çıkmam pek ayda yılda 1 belki. ama taşınması ve rahatlığı güzel yinede eksi yönleri masaüstüne göre fiyat olarak düşündüğümüzde aynı performansta daha pahalı klavyesi küçük ekran kartı yetersiz vsvs çok şey sayılabilir ama iyi yönü olarak tek artısı taşınabilir olması ( pek kullanmasamda)
-Masaüstü: Masaüstü de 3-3,5 bine iyi bir pc toplatabilirim.
-PS4 ve XB1 :
PS4 ve XBox One a gelirsek, oyun olarak daha çok Battlefield 4 multiplayer oynuyorum. playstation da ps plus almadan multiplayer oyun oynanmıyor ve 1 yıllık ücreti 150 tl.
XBox One da da oyunlar çok pahalı ve aynı live üyelik ondada var yıllık 179tl .
PS store da BF4 standart 15 tl, premium edition 50tl.
Xbox ta BF4 standart 90 tl, premium 180 tl.
Bf, Gta v gibi oyunlar derken oyuna 700-800 tl vericem konsol alırsam... k
Oyun için hangisini tercih etmeliyim ?
-Notebook (laptop): Notebook la dışarı çıkmam pek ayda yılda 1 belki. ama taşınması ve rahatlığı güzel yinede eksi yönleri masaüstüne göre fiyat olarak düşündüğümüzde aynı performansta daha pahalı klavyesi küçük ekran kartı yetersiz vsvs çok şey sayılabilir ama iyi yönü olarak tek artısı taşınabilir olması ( pek kullanmasamda)
-Masaüstü: Masaüstü de 3-3,5 bine iyi bir pc toplatabilirim.
-PS4 ve XB1 :
PS4 ve XBox One a gelirsek, oyun olarak daha çok Battlefield 4 multiplayer oynuyorum. playstation da ps plus almadan multiplayer oyun oynanmıyor ve 1 yıllık ücreti 150 tl.
XBox One da da oyunlar çok pahalı ve aynı live üyelik ondada var yıllık 179tl .
PS store da BF4 standart 15 tl, premium edition 50tl.
Xbox ta BF4 standart 90 tl, premium 180 tl.
Bf, Gta v gibi oyunlar derken oyuna 700-800 tl vericem konsol alırsam... k
Oyun için hangisini tercih etmeliyim ?