Visual917
Öğrenci
Yazmasaydın. Yahu git kendi çöplüğünde öt, anlama gıtlığı mı var sende? Ne dedim sana, yazma dedim ama sen yazdın.
Bize yazma o zaman oğlum. Açmıyoruz banını. Git çeviriden bakarak yabancı sunucuda yardım iste. Onlar öğretir

Yazmasaydın. Yahu git kendi çöplüğünde öt, anlama gıtlığı mı var sende? Ne dedim sana, yazma dedim ama sen yazdın.
Kendisi kaşındı, yazma dedim ona yazdı. Kendisi konu açarak adamı etiketleyerek cevap verebilirdi.Kavgaya lüzum yok.![]()
Siz kimsiniz? Ekipten misiniz?Banlanmışsın ama bu konuya guest olarak bakacağını biliyorum.
Visual917'nin söylediği hiçbir şey sana hitaben değil, merak etme. Bunu yapmayı uzun zaman önce bıraktık çünkü söylediğimiz her şey bir kulağından girip öbüründen çıkıyor. Hiç kimseyi dinlemiyorsun, kendi başına bile bir gelişim gösteremiyorsun. Yeteneği geç, bir insan kişilik olarak bile mi hiç ilerleme göstermez, kendine bir şey katmaz? Mükemmel bir demotivasyon kaynağısın.
Derdimiz seninle değil diğerleriyle. Eğer seninle zaman kaybetmeyi düşünen varsa hemoloyagames.com'a baksın. Hatta demotive olmak isteyenler de baksın. 6-7 senelik azmin, çalışmanın karşılığı işte bu! Mükemmel bir sıfır.
İlk mesajımın bu olduğuna inanamıyorum.
Siz kimsiniz? Ekipten misiniz?
Bende ekip falan var sanmıştım çocukların vaktini boşuna çalıyormuşEkip ne? Çok gözünüzde büyütüyorsunuz bu adamıİki tane çocuk buluyor Paint'den yapılan grafikleri yapan çocuğa "ekibimizdeki grafiker" diyor. Toplantılar yapıyor, sonra beğenmeyince kovuyor. Bedava iş yaptırıyor günde saatlerce vakit istiyor falan.
Baktım ve bir kere daha uzaklaştırılmak istemiyorum. Ha sabrımı taşırırsan, bir daha ederim küfür. Konularımdan ve benden uzaklaşın.Banlanmışsın ama bu konuya guest olarak bakacağını biliyorum.
Visual917'nin söylediği hiçbir şey sana hitaben değil, merak etme. Bunu yapmayı uzun zaman önce bıraktık çünkü söylediğimiz her şey bir kulağından girip öbüründen çıkıyor. Hiç kimseyi dinlemiyorsun, kendi başına bile bir gelişim gösteremiyorsun. Yeteneği geç, bir insan kişilik olarak bile mi hiç ilerleme göstermez, kendine bir şey katmaz? Mükemmel bir demotivasyon kaynağısın.
Derdimiz seninle değil diğerleriyle. Eğer seninle zaman kaybetmeyi düşünen varsa hemoloyagames.com'a baksın. Hatta demotive olmak isteyenler de baksın. 6-7 senelik azmin, çalışmanın karşılığı işte bu! Mükemmel bir sıfır.
İlk mesajımın bu olduğuna inanamıyorum.
Benim sıkıntım yok.
Evet, çok haklısın.Bir adamı rahat bıraksanız.Uzatmaya gerek yok.İsteyen istediğini yapabilir.
engel atabilirsin.Evet, çok haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@gnaremoob musun nesin, benim konularımdan uzak dur.
Bir yerde çalışıyor musun peki? Yani günün böyle mi geçiyordu oyun yapmak için onca çabalarla?
Sanırım Oyun ekibinin CEO'su olmak istiyordun mesajların çoğunda gördüm. Millete zaman tanıyarak onun zamanını bedavaya harcamak pek hoş bişeye benzemiyor.
Ekibe ödül niteliğinde para vermezsen pek iyi işler çıkmaz ortaya diye düşünüyorum. Ortaya iyi bir ürün yada oyun çıkarmak istiyorsan cüzdanını cebinden çıkarmalısın bence.
Oyun geliştirmeyi keşke bırakmasaydın.
Hayır ancak ben sizin yerinizde olsam bırakmazdım.Evet haklısın.
Çok mu belli oluyor pişman olduğum?
Hayır ancak ben sizin yerinizde olsam bırakmazdım.
Mutlu olmanıza sevindim.Çok mutluyum.