Oynarken çok sinirlendiğiniz oyunlar?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tomb raider anniversary, resmen oyun çözümsüzlük üzerine yapılmıştı. POP sands of time da kırık olduğu için gıcık etti. defalarca baştan başladım. bir yerinde kapıdan geçince çivili sallanan kalaslar öldürdü oyun son checkpoint ten yükleniyordu ama kapının diğer tarafında. kapıyı açmak için aşağı inmek gerekiyor. atlayınca ölüyorsun. birde bulmacayı çözdüğüm halde açılmayan kapı vardı. ondan sonra bıraktım oynamadım.

hawx 2 de bir yerde waiting for players diye bir yerde bekletiyordu ve sorun çözülmüyordu. tabii bazen baştan başlamakta sorunu çözmüyor. ve deli ediyor. haaa birde battlefield 3 düşman askerlerinin gerizekalılığına ve oyunun hareket alanının sınırlandırılmasına acayip kıl oldum..

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pes 2010'da spikerin hiçbirşey yokken kendini yırtar gibi bagırmasına fıttırıyorum.

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
F1 2010 tek geçerim birinci olmak zaten problemken yarışın son turlarına doğru tekerin genellikle patlaması en kolay virajda bile "corner cutting" cezasının gelmesi pite girerken "pit through" cezaları vs vs alışana kadar oyunu "practise" bölümünü gerçekten kullanmak zorunda kalıyosunuz .... Ama alıştıktan sonraki keyif paha biçilemez :D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Dün Sniper Ghost Warrior oynuyordum... 10. bölümde kampa sessizce sız diyordu. sessizce sızdım defalarca ama çadırdan çıkarken düşman sizi gördü deyip defalarca başa sardı. Youtube'dan o bölümün oynanışına baktım ve adamları öldürerek gitmem gerektiğini anladım. herkesi öldürdüm öldürdüm en son bi geri zekalı adam kalmış ve beni görmüş. Oyun gene baştan başlamak istedi bende oyundan çıkıp sildim:) 2012'de Sniper Ghost Warrior 2 çıkacakmış onu bekliyorum:)

Size son bir tavsiye; videolara aldanıp da Battlefield 3 indirmeyin...çok iğrenç bir oyun!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dün Sniper Ghost Warrior oynuyordum... 10. bölümde kampa sessizce sız diyordu. sessizce sızdım defalarca ama çadırdan çıkarken düşman sizi gördü deyip defalarca başa sardı. Youtube'dan o bölümün oynanışına baktım ve adamları öldürerek gitmem gerektiğini anladım. herkesi öldürdüm öldürdüm en son bi geri zekalı adam kalmış ve beni görmüş. Oyun gene baştan başlamak istedi bende oyundan çıkıp sildim:) 2012'de Sniper Ghost Warrior 2 çıkacakmış onu bekliyorum:)

Size son bir tavsiye; videolara aldanıp da Battlefield 3 indirmeyin...çok iğrenç bir oyun!

Katılıyorum, BF3 son derece ruhsuz, heyecansız bir oyun. Oynarken amelelik yapıyormuşum hissi veriyor, MoH'da olduğu gibi. :D

Bu arada Sniper oyununa da 10 dakika tahammül edebildim, onu nasıl oynadın o kadar? :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
NFS Carbon'da en son Boss yarışında (Audi R8 ile olan) yanlış stratijelerim yüzünden Porsche Carrera GT ile kalmıştım o yarışa.Günlerce sabahtan akşama kadar yarışmama rağmen bir türlü geçememiştim R8'i.Paramda olmadığı için ve elimdeki en hızlı araba Carrera GT oluduğu için başaramadım onlarca kez tekrar tekrar yarışmama rağmen.Hatta bir keresinde son 50 metre kala önde giderken R8 beni geçti ve ciddi anlamda sinir krizi geçirdim.O an silah olsa elimde monitörü süzgece çevirirdim.Sonra 1 hafta ara verdim oyuna.Hiç açmadım.1 hafta sonra son kez deniyim dedim eğer yine başaramazsam silicektim oyunu.İlk yarışı açtım ve hiç zorlanmadan sıkıntı çekmeden kazandım Boss yarışını.Neye uğradığımı şaşırdım o an.İnanılmaz karışık duygular içerisine kapılmıştım o gün.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161

Katılıyorum, BF3 son derece ruhsuz, heyecansız bir oyun. Oynarken amelelik yapıyormuşum hissi veriyor, MoH'da olduğu gibi. :D

Bu arada Sniper oyununa da 10 dakika tahammül edebildim, onu nasıl oynadın o kadar? :)

Adını görünce dayanamadım indirdm <:D kuruyorum <:P

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çok kasıyor yav <:S Benim laptop mefta sanırım. 3 güncelleştirme çıkmış oyun için kuruyorum şimdi <:D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56

Sniper oyunu olduğu için oynadım...çok seviyorum o tarz oyunları:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Her türlü MMOPRG beni çıldırtır, bir Boss gelip beni yere deviriyorsa işimiz yaş. :P

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilkokuldaydım o zamanlar,nfs underground oynarken pc kasmıştı bende kasaya bir vurdum güç kaynağı ve ekran kartı yanmıştı.Nasıl olduğunu şimdi bile tahmin edemiyorum,demekki o kadar kuvvetli vurmusum :)

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Grand Turismo 2 oynarken 40 küsür laplık bir yarış vardı. Tüm turlarda önde götürüp, son turda 2 oldum. Birdaha oynamadım o oyunu bundan sonra.

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir sürü oyun varda aklıma gelenler arasında Stealth Action oyunlarında özellikle deli olma derecesinde sinirlenebiliyorum :D :D :D

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
tavla oynarkenki kadar hiçbir oyunda sinirlenmiyorum, hele birde 4 açık kapıya zar atamayınca :D