Outlook ve Hotmail Uyumsuzluğu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myefsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Outlook 2007 kurdum mail ayarlarımı yaparken OutlookConnector kurmam yönünde tavsiyede bulundu kurdum ve Outlook'u her açtığımda 3 sn sonra hata vererek kapanıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
vermiş olduğu hata nedir acaba bende yeni office 2007 kurdum outlook connector kurdum sorunsuz çalışıyor olmazsa sistem geri yüklemeyi bi dene istersen aklıma başkada bişey gelmiyor açıkçası..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Verdiği hata programı kapatıyor. hata iletisi gönderilsin mi diyor evet diyorum yada hayır yeniden başlatıyor yine hata ileti ekranı geliyor. Senin office ingilizce mi? birde Connector versiyonu kaç?

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
office türkçe fakat connector ingilizce versiyonu da altta jpeg olarak görebilirsin sistem geri yüklemeyi dene olmazsa kaldır outlook connector'ü yeniden kur dicem..

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hotmail'i outlook ile kullanamazsın.pop3 desteğini microsoft sağolsun para ile veriyor.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hotmail'i outlook ile kullanamazsın.pop3 desteğini microsoft sağolsun para ile veriyor.

bilmeden konuşuyorsunn microsoft pop3 desteğini beleş yapalı nerdeyse 1 yıl oluyor. outlook connector'u office 2007ye entegre edebilmek için kesinlikle orjinal bir office kullanmanız gerekiyor.ben netten indirdiğim updatelerde de sorun yaşamadığım office ile kullanırken sizin gibi hata alıyordum.orjinal office buldum ve kurdum şuan hiç bir sorun yok.

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bilmeden konuşuyorsunn microsoft pop3 desteğini beleş yapalı nerdeyse 1 yıl oluyor. outlook connector'u office 2007ye entegre edebilmek için kesinlikle orjinal bir office kullanmanız gerekiyor.ben netten indirdiğim updatelerde de sorun yaşamadığım office ile kullanırken sizin gibi hata alıyordum.orjinal office buldum ve kurdum şuan hiç bir sorun yok.
pardon ben çok eskilerden beri outlook kullanıyorum fakat o zamanlar pop3 desteği yoktu ben de o yüzden söylemiştim

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Mozilla Thundebird gayet stabil çalışıyor.
Alternatif olarak deneyebilirsiniz.