Outlook 2010 yardım

veemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar outlook 2010 ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Outlook 2010 kullanmaya başladık. Fakat mail sağlayıcımız 250 mb lık kullanım alanı sunuyor. Giden-gelen mailimiz çok fazla olduğu için kısa sürede bu kotayı dolduruyorum ve gelen mailleri almak için bir kısmını silmek zorunda kalıyorum. Normalde outlook un gelen mailleri bilgisayardaki pst uzantılı outlook veri dosyasına kaydetmesi ve serverdan silmesi gerekmez mi? Bunun için gerekli ayarı outlook 2010 da nasıl yapacağım? Yardımcı olur musunuz?

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım senin dediğin gibi yaparsa maillerine dışardan eriştiğinde dosyalara nasıl erişeceksin mailler normal olarak sunucuya gelir sen arşivlersen bilgisayara geçer.

veemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dışardan erişmek istemiyoruz zaten herkesin kendine ait laptop u var ve mailler sürekli yanında oluyor doğal olarak. Zaten normalde 2007 de dediğim şekildeydi. Bilgisayarda ki pst ye aktarıp serverdan siliyordu ama 2010 da bunu ayarlayamıyorum. Kural oluşturarak çözebildim. Sanırım bir de exchange server yüklenip ayarları yapılırsa dediğim şekilde olur. O da uzun iş.