Otomatik saat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan <SxA>
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonumun otomatik tarih ve saat özelliğini etkinleştirdiğimde telefonun saatini 5 dk geri atıyor ancak bilgisayarın ve diğer telefonların saati aynıyken benimki o saatlerden 5 dk geri bunun sebebi nedir ?

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Saat dilimi yanlış diyeceğim ama öyle olsa 30 dakika ve katları şeklinde fark olur. 5 dakika çok ilginç geldi. Telefonun wifi veya mobil veriye bağlı mı?

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Wifiye bağlı. Bu arada saat dilimide GMT+03:00, Doğu Avrupa Saati

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternette biraz araştırma yaptım. Benzer sorunlarla karşılaşılmış. Telefonunun marka ve modelini bilmiyorum ancak bir çok durumda telefon yeniden başladığında düzeldiğini söyleyenler var.

Ayrıca bir de şunu dene. Telefonun saatini manuel ayarladıktan sonraki 24 saatte kayma oluyor mu onu bir gözle. Bir çok kullanıcı bu sorunu da deneyimlemiş.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu olay dün yaşandı ilk yaptığım kapatmak açmak oldu düzelmedi bende akşam 5 gibi saati elle ayarladım. Tam olarak saatini bilmiyorum ancak sabah geldiğimde 10-15 bir sapma vardı bende tekrardan otomatiğe çektim 5 dk geri attı. Telefon modeli maxiplus 5. iki üç gün önce suya düşmüştü ondan yapmaz dimi.

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
:D Usta suya düşmüş aletin ne yapacağı belli olmaz ki.....

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bi süre sans verelim o zaman olmadı bi saat takcaz artık :D

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun sadece saatteyse boşver. Kol saati kullan gitsin :D