Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonumun otomatik tarih ve saat özelliğini etkinleştirdiğimde telefonun saatini 5 dk geri atıyor ancak bilgisayarın ve diğer telefonların saati aynıyken benimki o saatlerden 5 dk geri bunun sebebi nedir ?
Saat dilimi yanlış diyeceğim ama öyle olsa 30 dakika ve katları şeklinde fark olur. 5 dakika çok ilginç geldi. Telefonun wifi veya mobil veriye bağlı mı?
İnternette biraz araştırma yaptım. Benzer sorunlarla karşılaşılmış. Telefonunun marka ve modelini bilmiyorum ancak bir çok durumda telefon yeniden başladığında düzeldiğini söyleyenler var.
Ayrıca bir de şunu dene. Telefonun saatini manuel ayarladıktan sonraki 24 saatte kayma oluyor mu onu bir gözle. Bir çok kullanıcı bu sorunu da deneyimlemiş.
Bu olay dün yaşandı ilk yaptığım kapatmak açmak oldu düzelmedi bende akşam 5 gibi saati elle ayarladım. Tam olarak saatini bilmiyorum ancak sabah geldiğimde 10-15 bir sapma vardı bende tekrardan otomatiğe çektim 5 dk geri attı. Telefon modeli maxiplus 5. iki üç gün önce suya düşmüştü ondan yapmaz dimi.