Öss Sınavınız Nasıl Geçti?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet arkadaşlar öss'ye girenlerin fikirlerinizi bekliyoruz.
Benimki normal sayılırdı çünkü ikinci bölüm hiç yapmadım fen'i de salladım geriye mat tür ve sos kalıyor onları yaptım maksat barajı geçmekti zaten benim için normalde aöf'te okuyorum zaten :cool:

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kardeşim girmişti yetiştirememiş malesef :(

bütün arkadaşlara geçmiş olsun

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Geçmiş olsun !!

Gitmedim ama girenler muhakkak zorlanmıştır ...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sene sınava girenler çok şanşlı, hem sınava giren sayısı az hem de kontenjanlar %30 artırıldı diyorlardı.

Herkes için hayırlısı olsun...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
uğur madem aöf okuyorsun barajı niye geçmek istedinki?
Çünkü aöf yeterli değil özellikle bu final sınavındaki sorular resmen zordu kim gimişse aynı şeyi söylüyor büt'e kalacaz gibi ayrıyetten öss'ye girmek iyidir bazı şeyleri garantiye alırsın umarım anlamışsındır. Hayat bu belli olmaz en azından ben öss ye girdim şurada veya burada okuyorum dersin. Okucağımdan değil kendimi denemek istedim çok iyi puan alırsam belki düşünürüm ama ben seneye bir bilgisayar işinde çalışmayı düşünüyorum veya herhangi bir iş

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende girdim öss ye fena değildi galiba 3. üniversiteyi okuyabilirim
nede olsa fazla bilgi göz çıkarmaz
ha bu arada çalışmadan girdim baya rahat oluyormuş stres falan yok

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sene sınava girenler çok şanşlı, hem sınava giren sayısı az hem de kontenjanlar %30 artırıldı diyorlardı.

Herkes için hayırlısı olsun...
sınava giren sayısı az da o girmeyen kesim sanki hep ilk 50 bini falan alıyodu.

sınav zorladı baya. düzgün çalışmamış olmanın verdiği zorluk daha çoktu. ilk bölüm türkçeyi 45 dk da tamamladım. mat 2 bile 25-30 dakka sürdü.
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Valla ne yalan söliyim 3-4 soru yetiştiremedim Ya hep Ya hiç dedim cogunu salladım

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle hepimize "geçirilmişler" olsun.Ben Tıp Fakültesi 1.sınıftayım.Bu sene zevk için girdim.Sınav hakkındaki düşüncelerim şunlar:
*Türkçe ve Sosyal soruları bir Sayısal öğrencisi için gerçekten de ağırdı.Özellikle Felsefe soruları tam bir felaketti.Mat-1 aynı şekilde herkesin yapabileceği türden sorular değildi(29-1 yapmış olmama rağmen pek de rahat çözemedim)
*Fen-1 kolaydı bunu herkes söylüyor zaten.
*Mat-2 nedense pek akıcı gelmedi bana.yine kabak tadı erdi.2008'dekiler gibiydi.
*fen-2 de fizikler ve biyolojiler eleyiciydi ancak kimya çok kolaydı.
Özellikle hedefi tıp olan arkadaşlar netlerini ve dershane deneme ortalamalrını yazarlarsa,benim bu sene giren bir arkadaşım var onunkiyle karşılaştırmak istiyorum.
NOT:Merak edenler olabilir bu sene yaptığım netler aşağıdaki gibi:
Türkçe:27-3
Sosyal1:23-7
Mat1:29-1
Fen1:25-5
Mat2:25-5
Fen: 26-4
---Tabi bu netler össden sonra 1 sene boyunca tıp okumuş birinin netleri:) Vakti zamanında (10.05.08) Töderde 291 almıştım.
/Tekrar uyarıyorum hedefi tıp olan,biraz üst kademelerden olan arkadaşlar netlerini ve, sene boyunca olan performanslarını yazarlarsa sevinirim...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sınava girmedim,ama kpss'ye hazırlık olsun diye sosyal sorularına baktım,kolaydı

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
ben girdim diyemiyeceğim daha çok neyse söylemiycem :D
netlerimi yazıyım yorum sizin:
türkçe: 22-6 (çok zordu)
sos: 5 dk da yaptım hiç bişey anlamadım (zor diyorlar ama bilmiyorum)
mat-1 30-0 (çok kolaydı)
fen-1 26-4 (orta halli)
mat-2 25-5 (yarısı zordu yarısı kolay orta derecede soru yoktu nerdeyse)
fen-2 22-8 (aslında o kadar zor değildi ama hep 2 şık arasında kaldıklarımdan gitti)
bu arada anlıyacağınız üzere say-2 öğrencisiyim.

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
ben girdim diyemiyeceğim daha çok neyse söylemiycem :D
netlerimi yazıyım yorum sizin:
türkçe: 22-6 (çok zordu)
sos: 5 dk da yaptım hiç bişey anlamadım (zor diyorlar ama bilmiyorum)
mat-1 30-0 (çok kolaydı)
fen-1 26-4 (orta halli)
mat-2 25-5 (yarısı zordu yarısı kolay orta derecede soru yoktu nerdeyse)
fen-2 22-8 (aslında o kadar zor değildi ama hep 2 şık arasında kaldıklarımdan gitti)
bu arada anlıyacağınız üzere say-2 öğrencisiyim.

Okuldan sana kaç geliyor.Eğer 75 den fazlaysa kesin meslekdaş olacağız :clap: Ham puanın 270 geliyor.Üstüne 75 eder 345.Bu sene 345' e düşer.

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Okuldan sana kaç geliyor.Eğer 75 den fazlaysa kesin meslekdaş olacağız :clap: Ham puanın 270 geliyor.Üstüne 75 eder 345.Bu sene 345' e düşer.

okuldan 75 civarı falan gelirde tıpa yetecek kadar puan alsamda gitmem :D. istemiyorum ben :D.

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
okuldan 75 civarı falan gelirde tıpa yetecek kadar puan alsamda gitmem :D. istemiyorum ben :D.

Hangi bölümü düşünüyorsun?Şahsen idealist birileriyle karşılaşmak gerçekten çok hoş.Ama pişman olmaman için de bu yazışmalarımız faydana olabilir.:wink:

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Hangi bölümü düşünüyorsun?Şahsen idealist birileriyle karşılaşmak gerçekten çok hoş.Ama pişman olmaman için de bu yazışmalarımız faydana olabilir.:wink:

bilgisayar düşünüyordumda gidemiyeceğim heralde puanım yetmiyor. bilmiyorum belki düşük puanlıları tercih ederim veya başka mühendisliklere yönelebilirim. çoook düşük bir ihtimal seneye. ama bu ihtimal çok çok düşük.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bütün Arkadaşlara Geçmiş Olsun :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bilgisayar düşünüyordumda gidemiyeceğim heralde puanım yetmiyor. bilmiyorum belki düşük puanlıları tercih ederim veya başka mühendisliklere yönelebilirim. çoook düşük bir ihtimal seneye. ama bu ihtimal çok çok düşük.

mühendislik istiyosan elektrik-elektronikten şaşma ...
şaşmadım ordan biliyorum :P

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
mimarlık falan okuyun boşverin elektrik elektronik fakültesini

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sıkıldım bu sorudan iyice sabahtan beri en az 100 kere cevaplamışımdır bu soruyu:D güzeldi fazla zorlanmadım

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
eray meslektaşız desene :D

zor bi dal çok çalışman gerek seçersen ama önü açık..

evet :D

ya zaten zor olmayan bölüm yok ya kendi içinde hepsi zor.. tabi elektrk-elektronik biraz daha kastırıor :mellow:
o lisede kandırmacaydı hep üniversiteye kapağı at. gerisi gelir demeler :hammer:

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hepinize bol bol başarılar dilediğinizden iyisini bulursunuz İNŞALLAH

notron1923

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostlar samsun makine trakya bilgisayar fln tutuyor....2.girişimdi geçen sene daha iyiydi tıp icin cıktım yola dersanede geliodu en azından eczacılık...sonuc hüsran 3.seferde beklenilmez bütün hayatım göçtü.Ama suna seviniyorum millet vekilleri fln cocuklarına torpil yaptıramıyor ya ondan dolayı sistem bence harika.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
@norton1923 ;
farkında mısın millete girsin diye sana da giriyor. zararlı çıkan yine sen oluyorsun. onlar zaten parayı basıp okuyorlar özel ünilerde.

bu arada çevre mühendisliği 3. sınıfım tekrar össye girdim bakalım 330 340 arası birşey gelir herhalde. çalışmayınca okumak bile zor geliyor insana :)

herkese geçmiş olsun. temmuzun 2. haftasını bekliyoruz :)