Ne alıp veremediğin var Tıp ile merak ettim.tıp yazmayın ne yazarsanız yazın
Ne alıp veremediğin var Tıp ile merak ettim.tıp yazmayın ne yazarsanız yazın
Ne alıp veremediğin var Tıp ile merak ettim.
Kazanacağın binlerce TL ile bir dizi gençleşme operasyonuna girersin.Bir doktor için mesele mi bunlar :mrgreen:yıllarımı yedi yemeye de devam ediyor.
erken yaşlancam tıp okuyacam diye
ya güzelim sen ne yapacaksın 3. üniversiteyi boşver bırakta girmeyen arkadaşlarımız girsin üniversiteye ne kadarda bilgiye ac bir insansın olmaz ki ama genclerin önünü acalım sen aöf de okumaya devam et diger arkadaşlarımızın emegine saygı duy. sterste olmasın demi kacıncı girişin birader o kadarda rahatlık olsun:tt2:bende girdim öss ye fena değildi galiba 3. üniversiteyi okuyabilirim
nede olsa fazla bilgi göz çıkarmaz
ha bu arada çalışmadan girdim baya rahat oluyormuş stres falan yok
ya güzelim sen ne yapacaksın 3. üniversiteyi boşver bırakta girmeyen arkadaşlarımız girsin üniversiteye ne kadarda bilgiye ac bir insansın olmaz ki ama genclerin önünü acalım sen aöf de okumaya devam et diger arkadaşlarımızın emegine saygı duy. sterste olmasın demi kacıncı girişin birader o kadarda rahatlık olsun:tt2:
Kazanacağın binlerce TL ile bir dizi gençleşme operasyonuna girersin.Bir doktor için mesele mi bunlar :mrgreen:
Çünkü aöf yeterli değil özellikle bu final sınavındaki sorular resmen zordu kim gimişse aynı şeyi söylüyor büt'e kalacaz gibi ayrıyetten öss'ye girmek iyidir bazı şeyleri garantiye alırsın umarım anlamışsındır. Hayat bu belli olmaz en azından ben öss ye girdim şurada veya burada okuyorum dersin. Okucağımdan değil kendimi denemek istedim çok iyi puan alırsam belki düşünürüm ama ben seneye bir bilgisayar işinde çalışmayı düşünüyorum veya herhangi bir iş