Öss Sınavınız Nasıl Geçti?

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gençliğimi okullarda hastanalerde geçirip üstüne bi de şark görevi yaptıktan sonra napayım o kadar parayı. doktor olacağıma olurum mühendis 30uma kadar vururum voleyi bakarım keyfime :D

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende girdim öss ye fena değildi galiba 3. üniversiteyi okuyabilirim
nede olsa fazla bilgi göz çıkarmaz
ha bu arada çalışmadan girdim baya rahat oluyormuş stres falan yok
ya güzelim sen ne yapacaksın 3. üniversiteyi boşver bırakta girmeyen arkadaşlarımız girsin üniversiteye ne kadarda bilgiye ac bir insansın olmaz ki ama genclerin önünü acalım sen aöf de okumaya devam et diger arkadaşlarımızın emegine saygı duy. sterste olmasın demi kacıncı girişin birader o kadarda rahatlık olsun:tt2:

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
ya güzelim sen ne yapacaksın 3. üniversiteyi boşver bırakta girmeyen arkadaşlarımız girsin üniversiteye ne kadarda bilgiye ac bir insansın olmaz ki ama genclerin önünü acalım sen aöf de okumaya devam et diger arkadaşlarımızın emegine saygı duy. sterste olmasın demi kacıncı girişin birader o kadarda rahatlık olsun:tt2:

Kişinin ilim alması diğer bireylere engel değildir.Zamanında emek vermiş o da.Çalışıp kendini geliştirmiş.Asıl sizin yorumunuz bu arkadaşın çalışmasına saygısızlık olmuş.:glare:

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kazanacağın binlerce TL ile bir dizi gençleşme operasyonuna girersin.Bir doktor için mesele mi bunlar :mrgreen:

kazanacağım binlerce lirayı sanırım taksitlerime ödeyeceğim.

bugün gittim dersaneye kayıt oldum binlerce liralık senedin altına imza attım. mezun olunca bir sürü şey ödeyeceğim. kredi borçları,dersane borçları,düğün borçları...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
3 soru yanlışmış...:D

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
ben öss ye girmedim ama giren arkadaslarımıza gecmis olsun :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çünkü aöf yeterli değil özellikle bu final sınavındaki sorular resmen zordu kim gimişse aynı şeyi söylüyor büt'e kalacaz gibi ayrıyetten öss'ye girmek iyidir bazı şeyleri garantiye alırsın umarım anlamışsındır. Hayat bu belli olmaz en azından ben öss ye girdim şurada veya burada okuyorum dersin. Okucağımdan değil kendimi denemek istedim çok iyi puan alırsam belki düşünürüm ama ben seneye bir bilgisayar işinde çalışmayı düşünüyorum veya herhangi bir iş

işte sistemin yurdumda oluşturduğu tabaka.

üniversiteyi artık iş kapısı olarak görüyorlar ( haklılar )

yazık oldu ülkeme çoook.

bu arada sorular denildiği kadar zor değildi. İnceledim mat 1 oldukça kolaydı.

tür uzunmuş ama uzun paragraf her zaman daha kolay çözüm içerir tabi iyi çalıştıysanız. hızlı okumayı geliştirdiyseniz.

mat 2 azıcık dersleri takip edene kolayın kolayı.

anlayacağınız çalışan adama vız gelecek bir sınav.

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN gençler...