Arkadaşlar önceki başlıkta fazla ilgilenemedim ama puanı görmeden çok birşey yazmak istemedim.Puanım güzel olsada alacağımdan çok düşük olduğu için planlar değişti biraz.
Say-2 Puanım 358,511 sıram 3441 olabilecek okul ve bölümlerin geçen seneki son başarı sıralarını koyuyorum bilgisi olanlar varsa yardım ederlerse sevinirim.
Hacettepe Elektrik-Elektronik Mühendisliği 6768
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 2892
Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği 6807
Hacettepe Eczacılık 7660
İTÜ Endüstri Mühendisliği 3646
Hacettepe Endüstri Mühendisliği 8286
ODTÜ Makine Mühendisliği 3393
TOBB Makine Mühendisliği(Burslu) 5280
İTÜ İşletme mühendisliği 5588
ODTÜ Mimarlık 7458
Boğaziçi İnşaat 4433
ODTÜ İnşaat 8767
İTÜ Telekomünikasyon Mühendisliği 5089
İstanbul Cerrahpaşa Tıp 2633
Marmara Tıp 3186
Bunlar sadece gördüğüm yakın puanlar yoksa çoğunu düşünmüyorum ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum.İTÜ Bilgisayar tutmadığında bir alttaki Bilgisayar Mühendisliği çok geride olduğundan aradaki diğer bölümleri de düşünmeye başladım.Ama buradan tabii ki ilk tercihim İTÜ Bilgisayar olur.O da şu an tutmuyor ama kontenjan artırımlarından pek haberim yok o yüzden olma ihtimali de var.Şu durumda biraz da okulların durumunu merak ediyorum.Okuduğunuz okul hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Say-2 Puanım 358,511 sıram 3441 olabilecek okul ve bölümlerin geçen seneki son başarı sıralarını koyuyorum bilgisi olanlar varsa yardım ederlerse sevinirim.
Hacettepe Elektrik-Elektronik Mühendisliği 6768
İTÜ Bilgisayar Mühendisliği 2892
Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği 6807
Hacettepe Eczacılık 7660
İTÜ Endüstri Mühendisliği 3646
Hacettepe Endüstri Mühendisliği 8286
ODTÜ Makine Mühendisliği 3393
TOBB Makine Mühendisliği(Burslu) 5280
İTÜ İşletme mühendisliği 5588
ODTÜ Mimarlık 7458
Boğaziçi İnşaat 4433
ODTÜ İnşaat 8767
İTÜ Telekomünikasyon Mühendisliği 5089
İstanbul Cerrahpaşa Tıp 2633
Marmara Tıp 3186
Bunlar sadece gördüğüm yakın puanlar yoksa çoğunu düşünmüyorum ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum.İTÜ Bilgisayar tutmadığında bir alttaki Bilgisayar Mühendisliği çok geride olduğundan aradaki diğer bölümleri de düşünmeye başladım.Ama buradan tabii ki ilk tercihim İTÜ Bilgisayar olur.O da şu an tutmuyor ama kontenjan artırımlarından pek haberim yok o yüzden olma ihtimali de var.Şu durumda biraz da okulların durumunu merak ediyorum.Okuduğunuz okul hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.