zf 3 mantıklı duruyor ama honor 7 de hiç fana değil donanım olarak benzer cihazlar ama honor metal kasa parmak izi vs seviyorum açıkcası güzel duruyor inceleme fırsatım da oldu malzeme kalitesi her ne kadar ayak üstü incelemiş olsam da hoşuma gitti
Uzun fikir alışverişi doğrurltusunda vibe p1 alacağım sanırım. Cihazı almak için 1 ay gibi bir sürem var daha ancak şuan en cazip cihaz vibe p1 geliyor.zf 3 mantıklı duruyor ama honor 7 de hiç fana değil donanım olarak benzer cihazlar ama honor metal kasa parmak izi vs seviyorum açıkcası güzel duruyor inceleme fırsatım da oldu malzeme kalitesi her ne kadar ayak üstü incelemiş olsam da hoşuma gitti
Uzun fikir alışverişi doğrurltusunda vibe p1 alacağım sanırım. Cihazı almak için 1 ay gibi bir sürem var daha ancak şuan en cazip cihaz vibe p1 geliyor.
Lenovo kaliteli bir üretici son zamanlarda vibe p1 tercih sebebi bataryası diğer özellikleri ilgi uyandırıyor güncelleme konusunda lg,samsung, gibi olsada tercih edilebilir kullanıcısını üzmez diye düşünüyorum nasıl lg beni üzmüyorsa
Ben shot modelini çok beğenmiştim tasarım olarak ama dediğin gibi güzel şeyler olacakabi lenovo motoyu aldı ya töbe bırakmaz bu pazarı güzel işler de çıkarıyor açıkcası
Vodafone a hiç bulaşma...@Sercan40 @Süleyman Alkan peki vodafone smart pro 7 nasıl. Şuan kafamda iki cihaz var biriside lenovo vibe p1
cihaz ne zaman çıkar piyasaya.Smart 7 pro güzel.
Ama S652 + 2k ekran performansı merak konusu.
Ama şunu rahatça söyleyebilirim performans olarak Vibe P1 Honor 7 GM5+ ve Zenfone 3'ü geçiyor.
Sanirim ithalatçı garantili, güvenilir mi @Ray MalifalitikoHepsiburada da 1200 TL ye LG G4 alabilirsiniz.
Hbden almak bir nebze daha güvenlidir. Tabi bir LGTR garantisi olamaz ama. Hangi distribütör Apple haricinde çok iyi satış sonrası destek sunuyor? Hiçbiri.Sanirim ithalatçı garantili, güvenilir mi
Anladim düşüneceğim teşekkür ederim.Hbden almak bir nebze daha güvenlidir. Tabi bir LGTR garantisi olamaz ama. Hangi distribütör Apple haricinde çok iyi satış sonrası destek sunuyor? Hiçbiri.
G4 almaya kararlıysanız tavsiye ederim çünkü fiyat segmentine göre performanslı bir cihaz.
2k gereksiz olmuş ya 1080 olsaydı daha çok başarılı olurdu benceSmart 7 pro güzel.
Ama S652 + 2k ekran performansı merak konusu.
Ama şunu rahatça söyleyebilirim performans olarak Vibe P1 Honor 7 GM5+ ve Zenfone 3'ü geçiyor.
İyi mıncıklaYarın telefonları yakından görüp sizlere de yorumlarımı yazicam
HTC desire düşünmüyorum arkadaşımda var sattı 5s aldı. Beğenmedi onu pek hemde metal kasa tercih sebebi. HTC one m8 cidden olabilir ancak fiyat beni aşıyor. Belki s6 alınabilir o fiyata ya da note 4-5Valla başka aklıma htc desire eye geliyo ama o biraz eski bi telefon vede plastik istersen bide onun videolarına bak yada htc one m8 hepsiburada da 1595 liraydı bide onları incele...
Huawai'nin cihazı sanırım onun hakkında bilgim yok, bilgi verebilirmisiniz biraz. Tercih sebebiniz nedir? Neden o cihazı seçtiniz ve hangi cihazlarla arasında kaldınız.g8 aldım bekle istersen bir kaç güne sana sonuç verebilirim
LG V10 1900 liradan başlıyor. P1 1200 TL Bulunuyor. Arada çok fark var.Bende orta seviye bir telefon araştırırken lenovo vibe p1 i beğendim sağlam bir telefona benziyor ve 5000 mah pil var. Kamerası 16mp ben daha iyi kamerası olsun istediğim için lg v10 almayı düşünüyorum.
Bayağı düşmüş ben 2300 tl verdimLG V10 1900 liradan başlıyor. P1 1200 TL Bulunuyor. Arada çok fark var.
tabii doğrudur ancak benim bütçem 1200 Sıkıntı ordaBayağı düşmüş ben 2300 tl verdim
Evet bu yüzden size p1 tavsiye ettimLG V10 1900 liradan başlıyor. P1 1200 TL Bulunuyor. Arada çok fark var.