• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Orjinal Microsoft Windows 8.1 Pro Lisansı Sadece 25 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Win 7 pro mudur ve TR yapabiliyor muyuz? Eğer öyleyse bir adet Win 7 ve Bir adet 8.1 TR nin fiyatı ne olur acaba? PM den yanıtlar mısınız? Son olarak bu kadar lisansa nereden ulaştınız acaba?

Win7 Pro Tr lisans zaten hocam :) win7 + 8.1 50 tl hocam
konudaki Yorumları okursanız eğer nereden nasıl temin ettiğimi yazmıştım :)

Selam kardeş benim arkadaşta almak istiyor, elinde kaldıysa 2 adet satın almak istiyor, cevabını bekliyorum.

3 adet alacak kardeş, buraya üye ol dedim ama üye olacak kadar vaktimi olmadı ne bileyim. Pm ile döneceğim kardeş sana :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet mevcut hocam :)

3 adet satın alınmıştır :D teşekkürler mehmet kardeşim :)

[MENTION=436604]gultek54[/MENTION] arkadaşa 1 adet lisans satılmıştır :)

Ben almayı düşünüyorum. Fakat ödeme falan nasıl oluyor.

[MENTION=80228]rock[/MENTION] nickli arkadaşa 1 adet lisans satılmıştır. hayırlı olsun :)

Selam. Windows 8.1 Pro 64 bit. almak istiyorum. Ödemeyi EFT yolu ile kabul ediyorsanız pm yolu ile iban atabilirsiniz, hemen gönderirim.
Teşekkürler.

[MENTION=121970]AdamAdam1964[/MENTION] arkadaşa 1 adet lisans satılmıştır.

[MENTION=423981]ckarakaya[/MENTION] arkadaşa 1 adet lisans satılmıştır.

[MENTION=93694]umitbu[/MENTION] arkadaşa 1 adet lisans satılmıştır.

iyi günler satış devam ediyor mu size pm attım da dönüş yaparsanız sevinirim

Hocam dreamspark dan mı temin ediyorsunuz lisansları ? Onların geçici süreleri oluyor mu nedir lisansların durumu ?

dönüş yapmanızı bekliyorum

aynen bende dönüş yapmanızı bekliyorum

gecikme için özür dilerim tekrardan. Lisanslar gönderilmiştir.

Hocam dreamspark dan mı temin ediyorsunuz lisansları ? Onların geçici süreleri oluyor mu nedir lisansların durumu ?

Dreamspark tan değil hocam. Dreamspark sadece Embedded sürüm veriyor. Lisansların tümü ömürlüktür herhangi bir süresi yoktur. Her formattan sonra lisansı tekrar aktifleştirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...