- Konuyu başlatan
Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
[MENTION=442888]muhammet_sancar[/MENTION] arkadaşa 1 adet lisans satılmıştır.
bu olayı ilk defa duyuyorumbenim aldığım lisanslar okula gelen bilgisayarlar için değildir. Her öğrenci için verilen lisanslardır. Tanıdığım kişilerin öğrenci bilgilerini kullanarak alıyorum bunları. Kendi rızaları ile tabi.
Okulun mail sistemi değiştiği için öğrenci başı iki lisans alınabiliyor. Zaten çoğunun bilgisayarına format atıp lisansın birini kullanmışımdır. Diğer hesabı ile de fazla olan lisansı ben alıyorum. Bazı kişiler vermiyor ama kızlar sormuyor bile ne yapacaksın diye![]()
@Mehmet.Yildiz Hocam keyler öğrenci lisansımı ?
ne yaptın şimdi bedavacılar yapışacak...
yakında görürsün şu garibana bir 8.1 x86-64 diye dilenenler yakındır.
windows 10 korsan 8.1 kullanıcılarıda indiricek microsoft apple baktı bedava veriyor dedi bizde yapalım :laugh:
O zaman korsan 8.1 kuran win 10'a geçerse orjinal windowsumu olmuş olucak yani?![]()
Aynen böyle olacakne kadar mantıksız değil mi :mrgreen:
![]()
Mantıksızlığında mantıksızlığıherkese orjinal win 10 dağıtmış olucaklar o zaman win 11 falan çıkıncada bedavaya upgrade edebilicekmiyiz?
![]()
aslında microsoft un yapması gereken buydu. Apple Mac OS'u ücretsiz vermeye başladı. Linux zaten ücretsiz. Millet başka arayışlara girmesin diye kullanıcıları elinde tutmaya çalışıyor şuan![]()
Mac os'u kendi bilgisayarıma kurabiliyormuyum?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yoksa sadece apple'ın bilgisayarlarınamı kuruluyor? eğer kendi bilgisayarıma kurabilirsem çok süper olur ben bayılıyorum.
@Mehmet.Yildiz Evet ne diyorsun? kendi pcme kurabilirmiyim şu apple'ın işletim sistemini sanırım yosemiti gibi bişidi mac osmu neydi dediğin işte![]()
Mac os'u kendi bilgisayarıma kurabiliyormuyum?
Yoksa sadece apple'ın bilgisayarlarınamı kuruluyor? eğer kendi bilgisayarıma kurabilirsem çok süper olur ben bayılıyorum.
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Evet ne diyorsun? kendi pcme kurabilirmiyim şu apple'ın işletim sistemini sanırım yosemiti gibi bişidi mac osmu neydi dediğin işte![]()
biraz zahmetli ama kurabilirsinbazı driverlarda sorun çıkartabiliyor ama yeni bir bilgisayarın varsa ve intel işlemci, nvidia grafik kartına sahip ise şansın daha yüksek
![]()
Harddiskime kurucamda nasıl indirebilirim bu mac osmudur nedirlink varmı? apple'ın sitesinden bulamadım.
HDD kurarım driverlar sıkıntı çıkartmazsa hdd biçimlendirip ssd'ye kurarım.
AMD işlemci AMD ekran kartı var![]()
Hocam,
Varsa elinde, windows 7 lisansı alabilir miyim?
Hocam bir sorum daha var, Kodu 1 kere kullandığımizda baskasida kullana biliyormu? kullanirsa bizim lisans gitme ihtimali varmi?
lisansı aktifleştirirseniz eğer başka bilgisayarda kullanamazsınız. Kullandığınız takdirde lisans bloke edilir.
Aman diyeyim![]()
lisansı aktifleştirirseniz eğer başka bilgisayarda kullanamazsınız. Kullandığınız takdirde lisans bloke edilir.
Aman diyeyim![]()
Senden aldığım W7'yi virtualbox'a kurmuştum ben.Ama sanmıyorum başka PC'ye kuramayacağımızı, elimizde kod var en kötü telefonla falan etkinleştiririz.