Orjinal kis 2011 kafayı yedi.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar bir crack olayı ile uğraşırken kis 2011 virüs uyarısı verdi. ve hemen arkasından sildi ancak o virüs ve virüsün bulaştığı yerde o dosya olmamasına rağmen hala bilgisayarınız tehdit altında diyor ve karantinadaki virüs silinmiyor.
Varmı derdime bir çare?
Not kis 2011 orjinaldir..

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Kaspersky de fix it now yazıyor olması lazım. Türkçede de Şimdi Düzelt yazısı çıkıyor olması lazım. Ona tıkla düzelmesi lazım. Olmaz ise restart et düzelir.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bi keresinde "çalıştır/msconfig/başlangıç" seceneklerinde virusun ismini görmüştüm. onun seçimini kaldırıp yeniden başlatmıştım ve kurtulmuştum :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kaspersky dir ne yapsa yeridir, bende de taranmıyacaklar listesine aldığım her dosyayı ikide bir tehdit bulundu diye uyarı verip silmeye çalışıyo birkaç gün sonra kendiliğinden düzeliyo, sinir oluyorum kasperksynin şu özelliğine ya sen benden iyimi bilcen hangi dosya bana tehdit hangisi değil ikide bir gıcık gıcık uyarı veriyon tarama dediğim halde.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kaspersky dir ne yapsa yeridir, bende de taranmıyacaklar listesine aldığım her dosyayı ikide bir tehdit bulundu diye uyarı verip silmeye çalışıyo birkaç gün sonra kendiliğinden düzeliyo, sinir oluyorum kasperksynin şu özelliğine ya sen benden iyimi bilcen hangi dosya bana tehdit hangisi değil ikide bir gıcık gıcık uyarı veriyon tarama dediğim halde.

sanal alemin deli abisi kaspersky :p :D o herşeyi bilir...

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
evet şimdi onar var ama tıklıyorum hiçbişey olmuyor.
çalıştır/msconfig/başlangıç bunuda yaptım ama virüsün ismi yok:)
bilgisayarı restart ettim.aynı...
Bu ne yaw amma saçma iş.

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
arkadaşlar bir crack olayı ile uğraşırken kis 2011 virüs uyarısı verdi. ve hemen arkasından sildi ancak o virüs ve virüsün bulaştığı yerde o dosya olmamasına rağmen hala bilgisayarınız tehdit altında diyor ve karantinadaki virüs silinmiyor.
Varmı derdime bir çare?
Not kis 2011 orjinaldir..

Korunan işletim sistemi ve gizli dosyaları görüntüleyebiliyor musun?

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bak sen beni dinle birkaç gün sonra kaybolcak o uyarı kendiliğinden en fazla bir hafta, takma kafana :D

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Virüs dosyasının ismini buraya yazarsan belki yardımcı olabiliriz.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Korunan işletim sistemi ve gizli dosyaları görüntüleyebiliyor musun?
evet görüntüleyebiliyorum..
Dayanamayacağım daha fazla..
adam gibi bir internet security önerirmisiniz?
Bu arada pure nasıl?

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

Virüs dosyasının ismini buraya yazarsan belki yardımcı olabiliriz.
HEUR:Trojan.win32.generic

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben trend micro int. security kullanıyorum notebook u aldığımda vermişlerdi geçekten çok memnunum. istersen bir aylık deneme sürümünü dene

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya kardeşim bilgisayarının tehdit altında olduğu felan yok, bi mesajı bu kadar kafaya takma kaspersky gıcıklığından yapıyor banada oldu aynı olay birkaç gün sonra gitti kendiliğinden, yukarıda yazdığım mesajları okumadınmı hala?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
takılma düzelir o kendiliğinden genelde ilk yaptığı güncellemeden sonra düzeliyor.

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Dayanamayacağım daha fazla..
adam gibi bir internet security önerirmisiniz?
Bu arada pure nasıl
Pure de ek programlar var sadece genelde kis ile aynı sistemi geri almayı denediniz mi?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ya kardeşim bilgisayarının tehdit altında olduğu felan yok, bi mesajı bu kadar kafaya takma kaspersky gıcıklığından yapıyor banada oldu aynı olay birkaç gün sonra gitti kendiliğinden, yukarıda yazdığım mesajları okumadınmı hala?

Senin söylediğin bu programın tutarsız çalıştığının bir göstergesidir.
Ve tutarsız olan bir virüs programından bilgisayarımı korumasını nasıl beklerim?

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

Pure de ek programlar var sadece genelde kis ile aynı sistemi geri almayı denediniz mi?
sistemi geri alıyor ama yine aynı..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
KIS de öyle Bir Tutarsızlık Daha Öncedende Vardı Sen İzin Versende . Zararlı Bu Arkadaş Diyor :)

PW Server EXE sini 100 Kere Güvenli Olarak işaretledim Tarama Dışı Bıraktım Ama ne Zaman Oyuna Tıklasam Bilgisayarı Yeniden Başlatıyordu Kaspersky 2011 Sürümünde de Denedim Sonuç Aynı . Kaspersky'ın Sert Önlemleri Var Zararlı Kod İçeren Yazılımlara ! Hatta Yaptığın gibi Özelleştirilibirliği Bile Takmıyor!