• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Orijinal Microsoft Windows Lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Brkd22 arkadaşa bir adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır

[MENTION=458817]Adrick[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır

2 Adet Win 8.1 Pro Tr Lisans alındı, ödemesi yapıldı Kod bekleniyor. Teşekkürler

[MENTION=41730]ahmet_d[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır

[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 7 pro lisansı satılmıştır.

Ödemeyi yaptım , win 8.1 lisansını beklemedeyim. Hadi hayırlısı ...

[MENTION=449427]homie009[/MENTION] arkadaşa bir adet daha Windows 8.1 pro lisansı satılmıştır.

Bende windows 10 rezerve uyarisi gelmedi. Acaba bi sorun mu var?

[MENTION=22330]SwordBreaker[/MENTION] ve [MENTION=460605]birtamyus[/MENTION] arkadaşlara birer adet Windows 7 pro lisansı satılmıştır.

[MENTION=460071]dxrulez53[/MENTION] arkadaşa 1 adet Windows 8.1 pro lisansı satılmıştır

Yaklaşık bir hafta boyunca foruma giremeyeceğim. Özel mesajlara cevap yazamam. Satışlar durdu :)

Mehmet kardeşim, dediğin gibi format atsam bile aynı seriali kullanmaya devam ediyorum :D çok teşekkürler

Önemli not :Bu arada bilgi vereyim, bu windows 8 ler sanırsam ip adresinden aynı yerde olduğunu tanıyor ve ona göre şifreyi kabul ediyor, 3 sefer format attım, üçündede şifreyi kabul etti. Anakart değiştirsek bile aynı ip adresinden tanıyor.

[MENTION=272650]efe77[/MENTION] ve [MENTION=460595]antoryum[/MENTION] arkadaşlara birer adet windows 8.1 pro lisansları satılmıştır.

Satışlar devam ediyor :)

[MENTION=462022]btronur[/MENTION] arkadaşa 1 adet Windows 8.1 pro lisansı satılmıştır

[MENTION=453595]bkblt85[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 7 pro lisansı satılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...