- Konuyu başlatan
Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Satış  Allah (c.c) nasip ederse yeni sistem toplayacağım. Onun için sordum.
Kesin birşey söyleyemem hocam

Satış  Allah (c.c) nasip ederse yeni sistem toplayacağım. Onun için sordum.
Bende kesin söyleyemem 😪Kesin birşey söyleyemem hocamortalama ne kadar süre sonra alacaksınız?
Bende kesin söyleyemem 
Mehmet in Lisanslar suyunu çekiyor artıkben de eski arkadaşlarımı yoklalayayim bir ara ki üniversite bir işe yarasin inşallah
![]()
Ücretleri ne kadar dı? Birde aktive etme süreleri var mıbilgisayar aldığında bir mesaj atarsın hocam duruma göre bakarız artıkyada yedek al dursun şimdiden :devil2:
her güzel şeyin bir sonu var malesef :mrgreen:
Ücretleri ne kadar dı? Birde aktive etme süreleri var mı
Win 7 yok muwindows 8.1 pro 35 tl
süresi yok![]()
Win 7 yok mu
temennimiz bu yönde :mrgreen:Windows 10 lisansları bu sekilde temin edilir mi sence? Onu da böyle görür muyuz
Win pro muwin 7 bir adet var ama birkaç saat önce bir arkadaş istemişti. Eğer yarına kadar almazsa o verebilirim
temennimiz bu yönde :mrgreen:
Win pro mu
Win7 pro kaldı mı elinde :mrgreen:
Hocam w7 lisans stoğu yapamaz mısın?
malesef abi1 adet var ona da şuan iki kişi talip
[MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION] arkadaşa 2 adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır.
Hocam elimdeki parayı HDD'ye yatırıcam, yeni HDD almışken orjinal W7 de alayım dedim 15 iyiydi aslındaBilemiyorum alabilir miyim.
Açık artırma yap o zaman![]()
Tabi döndün köşeyi, beğenmezsin 15 lirayı![]()
Microsoft, insanları windows 8 kullanmaya teşvik et diyor ben napayım :mrgreen:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION] arkadaşa 1 adet daha windows 8.1 pro lisansı satılmıştır.
satış başına %50 komisyonSizin satışlar arttı baya. Gerçeği söyle Microsoft'tan ne kadar para alıyorsun.[emoji23]
satış başına %50 komisyon![]()
hocam şimdiden 1 adet win10 ayırırmısın bana =)