• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Orijinal Microsoft Windows Lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet in Lisanslar suyunu çekiyor artık :) ben de eski arkadaşlarımı yoklalayayim bir ara ki üniversite bir işe yarasin inşallah :D

Windows 10 lisansları bu sekilde temin edilir mi sence? Onu da böyle görür muyuz

Hocam elimdeki parayı HDD'ye yatırıcam, yeni HDD almışken orjinal W7 de alayım dedim 15 iyiydi aslında :D Bilemiyorum alabilir miyim.

Tabi döndün köşeyi, beğenmezsin 15 lirayı :D

Microsoft, insanları windows 8 kullanmaya teşvik et diyor ben napayım :mrgreen: :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION] arkadaşa 1 adet daha windows 8.1 pro lisansı satılmıştır.

Microsoft, insanları windows 8 kullanmaya teşvik et diyor ben napayım :mrgreen: :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=368366]BlitzHan[/MENTION] arkadaşa 1 adet daha windows 8.1 pro lisansı satılmıştır.

Sizin satışlar arttı baya. Gerçeği söyle Microsoft'tan ne kadar para alıyorsun.[emoji23]

[MENTION=261306]redali[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır.

daha önce aldığım Microsoft Windows 8.1 Professional with Update 32/64-bit (Turkish) lisansına bugün windows 10 pro rezervesi geldi, sıkıntısız :mrgreen:

[MENTION=94439]sadiksadik[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 7 pro ve bir adet windows 8 pro lisansları satılmıştır.

Şuan için windows 7 pro ve windows 8 pro lisansı kalmamıştır. Eğer istek olursa sadece windows 7 pro lisansını 20 tl den temin etmeye çalışabilirim :)

[MENTION=455503]phunxtar[/MENTION] arkadaşa bir adet windows 8.1 pro lisansı satılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...