Orijinal Microsoft Windows Lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İşler iyi gidiyor gibi gözüküyor [emoji1] Yılbaşına kadar bitirirsin inşallah [emoji4]
Bu arada bunlar bittikten sonra stok yenilenecek mi ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İşler iyi gidiyor gibi gözüküyor [emoji1] Yılbaşına kadar bitirirsin inşallah [emoji4]
Bu arada bunlar bittikten sonra stok yenilenecek mi ?

bunlar son ürünler. Ama istek karşılığında ayarlayabilirim belki :)
hem bunlar bitsinde windows 10 satışlarına hazırlanalım :mrgreen:
Çok teşekkürler Mehmet. Şimdi PC'de ki sorunları çözmeye geldi sıra.. :D

bi format herşeyi temizler :mrgreen:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=262668]kavsuka[/MENTION] nickli arkadaşa 1 Yıllık Kaspersky Pure 3 lisansı karşılığında Windows 8 Pro lisansı verilmiştir. Hayırlı olsun :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@Mehmet.Yildiz arkadaşım banada 1 tane Microsoft Windows 8 Professional 32/64-bit (Turkish) varsa alabilirmiyim. atrıntıları pm ile bilgilendirirsen sevinirim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=201814]XXXX37[/MENTION] nickli arkadaşa 1 adet Windows 8 Pro lisansı satılmıştır. Hayırlı olsun

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Alışveriş'in son noktası [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] :D hahhaa

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] office'de gelişme var mı?

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Orjinal windowsa da crackli office kurmak istemiyor insan :) Olmazsa alternatif programlara bakacağım.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bende bir lisans almak istiyorum ama, lisansı bana verdiğinizde aynı lisans numarası sizedede oluyor. Açıkçası güvenemiyorum. G2A dan alacaktım sırf bu sebepten almadım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@Mehmet.Yildiz office'de gelişme var mı?

final haftasındayım. finaller bitince kesin bir bilgi verebilirim :)

Bende bir lisans almak istiyorum ama, lisansı bana verdiğinizde aynı lisans numarası sizedede oluyor. Açıkçası güvenemiyorum. G2A dan alacaktım sırf bu sebepten almadım

anlıyorum sizi tabiki :) ama tutupta aynı lisansı başkasına da verecek değilim. Yada kendim kullanacak değilim. Ayrıca lisansları sadece mailimde saklıyorum. O da ileride bi sorun olursa yardımcı olabilmek için :) Yine de tercih sizin tabiki

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bu dewirde böyle forumlara takilip gercekten Windows lisansi satin alan war daha, gercekten sasiriyorum, konuyu acan arkadastan özür diliyorum ama dayanamadim yazdim walla, hayirli satislar ne diyelim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hocam bu dewirde böyle forumlara takilip gercekten Windows lisansi satin alan war daha, gercekten sasiriyorum, konuyu acan arkadastan özür diliyorum ama dayanamadim yazdim walla, hayirli satislar ne diyelim.

böyle forumlarda takılanlar daha duyarlı oluyor zaten, warez kullanmayı bilmediğinden değil, korsan yoldan ulaşamayacağı şey yoktur ama tercih etmez, etmemeye çalışır

http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
buda bill uncle'dan beleş bende onu kullanıyorum 3 ayda bir basıyorumformatı.

yav 3 mesajından biri windows enterprise 3 ay kullan bas formatı, diğeri ch@t527 ile ilgili bişey, diğeri de random :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
böyle forumlarda takılanlar daha duyarlı oluyor zaten, warez kullanmayı bilmediğinden değil, korsan yoldan ulaşamayacağı şey yoktur ama tercih etmez, etmemeye çalışır

yav 3 mesajından biri windows enterprise 3 ay kullan bas formatı, diğeri ch@t527 ile ilgili bişey, diğeri de random :D
ch@t527 radyo mode on windows isteyenlere bunu veriyorum bill uncle'da izin veriyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

aslında haklısın. artık eskisi gibi forum ortamları kalmadı. insanlardaki aç gözlülük bizi bu hale getirdi malesef. Kendi insanımıza bile güvenemez olduk.
Mesaj sayınızdan forumlarda pek takılmadığınız görülüyor. En azından bu sitede. Ama işin içine bi girseniz aslında çok güzel bir ortam burası :)

Ayrıca düşüncenizi merak ediyorum. Gittigidiyor üzerinden satış yapsaydım yine aynı fikirde olur muydunuz?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Aslında fiyatlar süper. Ama bırak satın almayı bedava dağıtsa kullanmam. Mac Os devam. Windows 7 süperdi sonra bozdular. Yakın zamanda desteğide bitirecekler.

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslinda uzun zamandir forumlarin icindeyim ama bu sitede yeni aktif olmaya basladim diyebilirim, Gittigidiyor üzerinden satış yapsaniz bile düsüncem degismezdi.
Ne bileyim benim tahminim artik forumlardan veya internet üzerinden windows lisans anahtari veya diger programlarin keylerini satin alma gibi bir ihtiyacimiz kalmadi saniyordum. Cünkü dewir teknoloji dewri, yeni nesli görüyoruz, cocuk daha okula baslamadan, okuma yazmayi ögrenmeden telefon ve bilgisayarlari kullanmayi cok rahat becerebiliyorlar ama yanilmisim, hâlâ internetten
windows lisans anahtari veya diger programlarin keylerini satin alma gibi bir ihtiyaci olan kisiler warmis. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yorumlarınızdan lisansa para verilmez internetten ücretsiz bulurum (yada crack) hissine kapıldım [MENTION=107804]murat_87_54[/MENTION]

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
aslinda uzun zamandir forumlarin icindeyim ama bu sitede yeni aktif olmaya basladim diyebilirim, Gittigidiyor üzerinden satış yapsaniz bile düsüncem degismezdi.
Ne bileyim benim tahminim artik forumlardan veya internet üzerinden windows lisans anahtari veya diger programlarin keylerini satin alma gibi bir ihtiyacimiz kalmadi saniyordum. Cünkü dewir teknoloji dewri, yeni nesli görüyoruz, cocuk daha okula baslamadan, okuma yazmayi ögrenmeden telefon ve bilgisayarlari kullanmayi cok rahat becerebiliyorlar ama yanilmisim, hâlâ internetten
windows lisans anahtari veya diger programlarin keylerini satin alma gibi bir ihtiyaci olan kisiler warmis. :D
Sence biz beceremediğimiz için mi lisans satın alıyoruz?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İşin içinde emekte var birde böyle bak sen ufak bir yazılım yapsan 20-30 TL aşağıya satmazsın Windows için çok mu?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=19005]ulvi_kcky[/MENTION] nickli arkadaşa 1 adet windows 8.1 pro update Türkçe lisansı satılmıştır hayırlı olsun :)

şuan için elimde 8.1 pro Türkçe lisans yoktur ama isteyen olursa temin edebilirim :)

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem böyle kaliteli forumda üstad unwanın olacak hem de böyle şeyler için satın alma gereksinimi duyacan, bu da yazilimcilara olan saygi ni gösteriyor tabiki, saygı duyarım.

Sadece şaşırdım, onun için içimden geçenleri yazdım sadece

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
forum dışından bir arkadaşa 1 adet windows 7 pro satılmıştır. 1 adet windows 7 pro lisansı kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...