@dash nickli arkadaşa 1 adet Windows 8 Pro lisansı satılmıştır hayırlı olsun![]()
İşler iyi gidiyor gibi gözüküyor [emoji1] Yılbaşına kadar bitirirsin inşallah [emoji4]
Bu arada bunlar bittikten sonra stok yenilenecek mi ?
Çok teşekkürler Mehmet. Şimdi PC'de ki sorunları çözmeye geldi sıra..![]()
@Mehmet.Yildiz arkadaşım banada 1 tane Microsoft Windows 8 Professional 32/64-bit (Turkish) varsa alabilirmiyim. atrıntıları pm ile bilgilendirirsen sevinirim.
saol dostum güzel alış veriş
Alışveriş'in son noktası @Mehmet.Yildizhahhaa
@Mehmet.Yildiz office'de gelişme var mı?
Kısmet artık.Ben de bekliyorum Müdür. Bu akşam özelden sordum, malesef yokmuş.
@Mehmet.Yildiz office'de gelişme var mı?
Bende bir lisans almak istiyorum ama, lisansı bana verdiğinizde aynı lisans numarası sizedede oluyor. Açıkçası güvenemiyorum. G2A dan alacaktım sırf bu sebepten almadım
hocam bu dewirde böyle forumlara takilip gercekten Windows lisansi satin alan war daha, gercekten sasiriyorum, konuyu acan arkadastan özür diliyorum ama dayanamadim yazdim walla, hayirli satislar ne diyelim.
http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
buda bill uncle'dan beleş bende onu kullanıyorum 3 ayda bir basıyorumformatı.
ch@t527 radyo mode on windows isteyenlere bunu veriyorum bill uncle'da izin veriyor.böyle forumlarda takılanlar daha duyarlı oluyor zaten, warez kullanmayı bilmediğinden değil, korsan yoldan ulaşamayacağı şey yoktur ama tercih etmez, etmemeye çalışır
yav 3 mesajından biri windows enterprise 3 ay kullan bas formatı, diğeri ch@t527 ile ilgili bişey, diğeri de random![]()
hocam bu dewirde böyle forumlara takilip gercekten Windows lisansi satin alan war daha, gercekten sasiriyorum, konuyu acan arkadastan özür diliyorum ama dayanamadim yazdim walla, hayirli satislar ne diyelim.
Sence biz beceremediğimiz için mi lisans satın alıyoruz?aslinda uzun zamandir forumlarin icindeyim ama bu sitede yeni aktif olmaya basladim diyebilirim, Gittigidiyor üzerinden satış yapsaniz bile düsüncem degismezdi.
Ne bileyim benim tahminim artik forumlardan veya internet üzerinden windows lisans anahtari veya diger programlarin keylerini satin alma gibi bir ihtiyacimiz kalmadi saniyordum. Cünkü dewir teknoloji dewri, yeni nesli görüyoruz, cocuk daha okula baslamadan, okuma yazmayi ögrenmeden telefon ve bilgisayarlari kullanmayi cok rahat becerebiliyorlar ama yanilmisim, hâlâ internetten windows lisans anahtari veya diger programlarin keylerini satin alma gibi bir ihtiyaci olan kisiler warmis.![]()