Ordu yandı!

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ordu yandı!

63. dakikada tribünden atılan madeni para Caner'in alnına geldi. Başı yarılan tecrübeli oyuncu acıyla yerde kıvranırken, yabancı madde yağmuru devam etti. Karadeniz ekibinin ağır cezaya çarptırılması söz konusu...

fft104mm2238952.jpg

Bu sezon tek bir deplasman galibiyeti dahi elde edemeyen, dünkü karşılaşma dahil 2’si içeride, 2’si dışarıda olmak üzere oynadığı son 4 maçtan mağlubiyetle ayrılan Orduspor, küme düşme korkusunu iliklerine kadar hissetmeye başladı. Maçtan önce kenti Mor-Beyaz bayraklarla süsleyip, İspanyolca ve Türkçe, “Siz bu şehrin gözünün sakındığı çocuklarısınız, siz bu kentin kahramanlarısınız” yazılı pankartlarla donatan Ordulular, adeta ligde kalma mücadelesi için seferberlik ilan etmişti. Ancak maçtan önceki bu olumlu tablo, sahaya aynı şekilde yansımadı. Hatta takımları 2-0 geriye düştükten sonra bir grup kendini bilmezin yaptığı, takımlarını kelimenin tam anlamıyla ateşe attı. Karşılaşmanın 63. dakikası oynanırken, taç çizgisi kenarında topa hamle yapan Caner Erkin, tribünlerden atılan madeni paranın başına gelmesiyle bir anda yere yığıldı. Tecrübeli oyuncu yerde acıyla kıvranırken, hâlâ tribünlerden yabancı madde yağıyordu. Kenara alınan ve başı sarılan Caner, oyuna girmek için beklerken, tribündeki holiganlar, yabancı madde yağmurunu sürdürdü. Atılan maddeler bu kez masöre isabet etti. Kendini bilmez bu taraftarların yaptığı olaylar nedeniyle Orduspor’a şu zor dönemde ağır ceza verilmesinin söz konusu olduğu belirtildi.

KAYNAK

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
o taraftarları tribüne değil kafese koymaları gerekiyor başka türlü çözülmez

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
En az 3 maç alırlar saha kapatma cezası.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Gözüne gelse ne olacaktı? Kim hesabını verecekti? Ordu gibi sıradan bir takımın taraftarlarının bile fanatiklikten gözü dönüyorsa daha radikal önlemler ve cezalar şart.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
neden caner ?? bir de bunu sorun isterseniz !

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Ya gözüne gelse ya ölse adam?Sahaya yabancı madde atan kişiler maçta ne oluyor da insalıklarını kaybediyor?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=29091]Naaa[/MENTION] ne alaka şimdi neden caner ? Her ne kadar kaba oyunu olmuş olsa da o da insan sonuçta. Beğenmediğin kişinin kafasına madeni para atmak mı lazım? O zaman sen kötüsün diye hep birbirimize bir şeyler atalım!

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
neden caner ?? bir de bunu sorun isterseniz !

İster Caner olsun ister Fatih Terim olsun ister Burak Yılmaz olsun isterse sen ol.

Bu taraftarlık ve ya fanatiklik veya Caner'e kızmak vs değildir. Bu holiganlık ve caniliktir!!!!!!!!!!!!

Ordu taraftarı deil Fenerbahçe taraftarıda yapsa caniliktir.!

Hala neden Caner diye soran varsa o da canidir.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
futbol ile alakasi olamayn insanlar yorum yazpiyor, ya gülsemmi ağlasammi bilemedim

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet soruyoruz neden Caner? Neden onun yerine senin kafadakiler değil?

iyiki attılar demedim.lafı başka yerden anlamayın ! tabi ki atmasınlar insan evladı sonuçta. ama maç boyunca neden canere bu protesto ve neden canere o cisim. bir de bunu sorun dedim. ama burda bana cevap yazan 3-4 kişi de muhattabım değildir orası da işin ayrı boyutu..
hala lafımın arkasındayım. neden caneri seçtiler o küfürler o protestolar o cisim için ?

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyiki attılar demedim.lafı başka yerden anlamayın ! tabi ki atmasınlar insan evladı sonuçta. ama maç boyunca neden canere bu protesto ve neden canere o cisim. bir de bunu sorun dedim. ama burda bana cevap yazan 3-4 kişi de muhattabım değildir orası da işin ayrı boyutu..
hala lafımın arkasındayım. neden caneri seçtiler o küfürler o protestolar o cisim için ?

Böyle bir şeyin haklı bir nedeni olamaz. Açıkcası futbolla öyle çok yakından ilgilenen birisi değilim. Caner'i de öyle çok tanımam etmem. Ama öyle şeyler yazıyorsunuz ki bu yazdıklarınız Ordusporluların yaptıklarına kılıf uydurmaktan öteye gidemiyor.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Caner annelerine mi küfretmiş. Evlerinin camına taş mı atıp kaçmış ne yapmış. Bana o hayvanların yaptığını haklı gösterecek tek bir neden söylesene, ufacık bir neden.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Caner annelerine mi küfretmiş. Evlerinin camına taş mı atıp kaçmış ne yapmış. Bana o hayvanların yaptığını haklı gösterecek tek bir neden söylesene, ufacık bir neden.

maçı izleyen ınsanlara sor abi onu :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
geçen gün galatasaray-mersin maçında skor 2-1 iken musleraya atılan, arkasından geçen cismi bir tek ben mi gördüm?

millet kafayı yemiş.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Caner'in, o pozisyondan önce tribündekilere öpücük gönderdiği iddia ediliyor Orduspor sayfalarında.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Orduya yazık...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ülke futbolunun her taraftarında -takım taklavat ayırmadan söylüyorum- bu var. Bakmayın şimdi burada gözüne gelseydi ölseydi diyenlere. Kendi tribünlerinde olunca ama o futbolcu da çok galeyana getirdi taraftarı, çok çirkef falan diyorlar. Kimse kusura bakmasın futbolumuz; yöneticisinden, futbolcusuna, tercümanından taraftarına pisliğin dibine batmıştır.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ne olursa olsun. hangi takımın taraftarı olursa olsun bu tür olayları asla doğru bulmuyorum dediği gibi gözüne gelseydi . cok yanlış bunlar.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Caner'in alnı yarıldı, maça devam etti. Ordu Caner'den daha büyük yara aldı. Ne yazık ki taraftarlarımız kendilerini tatmin etmek için kulüplerini yok sayıyorlar.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

asıl fanatik sensin de farkında değilsin.körü körüne savunmak fanatikliktir bence.neden istiyorsan da caner denen futbolcu başlı başına bir neden zaten. aklı başına gelmiştir ama. bi daha kışkırtmaz tribünleri.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Atılan şeyleri sayacaksak burada Volkan'ın kafasını sıyırıp geçen içki şişesini başta saymak gerek.
Bırakın takımcılık, taraftarcılık oynamayı da insanca düşünün. Onları atanlar da sizden sadece bir tık ilerideler demek ki.

Hakikaten kafayı yemişler var. :)