1ruby1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 38
Fener 10 kişi harika savunma yaptı.. GS pozisyona giremedi.. Fener 10 kişi kalmasa çok daha zevkli bir maç olacaktı..
4 gol atıyodunuz ama kımlere atıyodunuz...Almanya 6.ligi falan...Ulen GS var ya sana okuduğum belayı kimseye okumamışımdır. Hay sizin oynayacağınız topun da, takımın da.
Arkadaş Allah aşkına bir kere yenin be. İnsanı sinir etmekten başka bir b*ka yaramıyorsunuz. Tamam hazırlık maçı, kaale alınmaz ama zırt pırtta yenilinmez ki.
Sen git 3 takımla oyna 4 tane gol at ve kalende hiç gol görme, öte yandan Fener gitsin köln'den 5 yesin. Sonra FB gelip GS' yi yensin. :cursing:
Vallahi billahi aklım almıyor bunların işine![]()
Sonrası:Fenerbahçe 10 kişi![]()
Yenildik![]()
Oyunu domine eden Galatasaray'dı ancak 10kişi kalmış Fenerbahçe 1de gol bulunca yatarak maçı bitirmek istedi..Öylede oldu ancak benim görüşüm fener bu maçtaki futbolla geçen sezonun ötesine gitmesi zor..
Sağlık olsun hep destek,tam destek..
4 gol atıyodunuz ama kımlere atıyodunuz...Almanya 6.ligi falan...
Ya tmm köln gelseydi onlara da 1-2 atardık. Ama siz 5 yediniz. Bu GS FB'yi niye yenemez onu anlamadım.
Bunlar aralarında bir iş çeviriyor ama. Kaç maçtır olmaz böyle şey be. Mahsus yapıyorlar galiba :cursing:
büyü var büyü![]()
Ellerınden gelmıyor ıste yenmek ne ısı cevırebılırler ki??:lol::lol:Ya tmm köln gelseydi onlara da 1-2 atardık. Ama siz 5 yediniz. Bu GS FB'yi niye yenemez onu anlamadım.
Bunlar aralarında bir iş çeviriyor ama. Kaç maçtır olmaz böyle şey be. Mahsus yapıyorlar galiba :cursing:
Fenerbahçe 5-0 kazansın ama Galatasaray top tutmaya devam etsin. İyi futbol er ya da geç sonuç verecektir. Bir maç açısından değil koca bir lig açısından.
Dün 1-0 yenilmemize rağmen mutlulukla izledim maçı. Eksiklerimizi görme açısından çok iyi oldu. İnşallah en iyi şekilde değerlendirirler bunu.
İşte bizimle onlar arasındaki fark o. Biz iyi oynayalım ama yenilelim hiç sorun değil, dediğin gibi elbet iyi oyunla bir yerlere geleceğiz orası kesin. Takımda daha çok eksik var, neill, kewell, baros, pino yok. Bunlar da takıma katılınca çok daha güzel futbol oynayacağımız kesin.
Eksik olarak; Barış denen kazmanın orta açma özrü devam ediyor, zaten hiç sevmedim bu elemanı başından beri. Arda yine topla çok oynuyor, dün bir kaç pozisyonda topu çıkarsa net gol pozisyonu vardı. Servet'in meşhur ileri çıkmaları hala devam ediyor anlamış değilim adam forvet gibi ileri gidiyor devamlı. Orta sahada Elano'nun eksikliği çok belli oluyor aynı zamanda Baros'un da.
Kaleci Ufuk hiç beklemediğim bir gol yedi. Biraz amatörce kapattığı yerden yedi ama olur, güvenmek lazım. Şu anda dünyanın en iyi kalecisi olan Casillias bile zamanında ne kadar salakça gülünecek goller yemişti ama şimdi herif dünyanın en iyisi. Bir de takımın geriye dönme huyunun gitmesi lazım, tam bir hastalık oldu bizde son birkaç sezondur.
Yorumların hepsini okudum, hiçbir fenerli de yendik ama çok kötü oynadık demiyor, diyemiyor. Böyle devam etsinler, çekirge bir sıçrar, iki sıçrar....
Hazırlık maçı.5 tane direk oynayacak yabancı oyuncularımız yok.Tek yabancı ile oynadık.O da yeniş gelmiş,daha takımı tanıma evresinde.Rakip hemen hemen tam kadro.3 pozisyonu var yok rakibin.Aykut hoca bu işe hazırlık maçı olarak bakmamış.Defansa çekil 1-0 ı koruma işine girmiş.Sen oyuncularını denemez ise ligde ne yapacaksın.Neyse ben son derece memnunum takımda.
10 kişi kalan bir takım'ın 3-4 pozisyona girmesi bence normal,10 kişi ile saldırmak pek akıllıca olmayacaktır,tam kadro dediğiniz kadro'da Stoch,Bekir,İlhan,Kazım ve Gökhan Ünal'mı? Bu bir hazırlık maçı olabilir fakat bir prestij meselesidir. Sonuçta,maçtan sonra kendi oyuncularına bira şişeleri atan,hakaret eden küfreden taraftar Fenerbahçe taraftarı değildi. Görüyoruz Gs taraftarının ne kadar memnun olduğunu.