Galatasaray-Fenerbahçe

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Fener 10 kişi harika savunma yaptı.. GS pozisyona giremedi.. Fener 10 kişi kalmasa çok daha zevkli bir maç olacaktı..

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ulen GS var ya sana okuduğum belayı kimseye okumamışımdır. Hay sizin oynayacağınız topun da, takımın da.

Arkadaş Allah aşkına bir kere yenin be. İnsanı sinir etmekten başka bir b*ka yaramıyorsunuz. Tamam hazırlık maçı, kaale alınmaz ama zırt pırtta yenilinmez ki.

Sen git 3 takımla oyna 4 tane gol at ve kalende hiç gol görme, öte yandan Fener gitsin köln'den 5 yesin. Sonra FB gelip GS' yi yensin. :cursing:

Vallahi billahi aklım almıyor bunların işine :mad:

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
GS bu yılda sağ kanat problemi olacak sanırım.Allah ım anlamıyorum.Bir insan nasıl orta yapamaz ya.BARIŞ nedir bu hal.Onun bir de topu kaptıracağını anlayınca yalandan atması yok mu =)Ama serdar özkanı beğendim.Zaten Beşiktaş da iyi oynuyordu.GS de 11 i zorlar.Serdar ıın sorunu gol atamamak atarsa bitirir işi.İnşallah şu Pino sağ kanat sorununu Halleder.BArış ın takımda durmasını istemiyorum açıkçası.Hiç değişmiyorrrrr....Baroş sakatlık problemi yaşamaz inşallah...
Rijkard ı da anlamak mümkün değil Servet oyun kuramıyor dye ikini yarı geçen yıl oynatmadı.Şimdi GÖkhan ile Servet i oynattı.İkisi yan yana oynayamazzzz

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Türkiye kupası kabusundan beter hocam bu :D büyük bi zevkti her zaman ki gibi...

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Oyunu domine eden Galatasaray'dı ancak 10kişi kalmış Fenerbahçe 1de gol bulunca yatarak maçı bitirmek istedi..Öylede oldu ancak benim görüşüm fener bu maçtaki futbolla geçen sezonun ötesine gitmesi zor..

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ulen GS var ya sana okuduğum belayı kimseye okumamışımdır. Hay sizin oynayacağınız topun da, takımın da.

Arkadaş Allah aşkına bir kere yenin be. İnsanı sinir etmekten başka bir b*ka yaramıyorsunuz. Tamam hazırlık maçı, kaale alınmaz ama zırt pırtta yenilinmez ki.

Sen git 3 takımla oyna 4 tane gol at ve kalende hiç gol görme, öte yandan Fener gitsin köln'den 5 yesin. Sonra FB gelip GS' yi yensin. :cursing:

Vallahi billahi aklım almıyor bunların işine :mad:
4 gol atıyodunuz ama kımlere atıyodunuz...Almanya 6.ligi falan...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
4 gol atıyodunuz ama kımlere atıyodunuz...Almanya 6.ligi falan...

Ya tmm köln gelseydi onlara da 1-2 atardık. Ama siz 5 yediniz. Bu GS FB'yi niye yenemez onu anlamadım.

Bunlar aralarında bir iş çeviriyor ama. Kaç maçtır olmaz böyle şey be. Mahsus yapıyorlar galiba :cursing:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Ya tmm köln gelseydi onlara da 1-2 atardık. Ama siz 5 yediniz. Bu GS FB'yi niye yenemez onu anlamadım.

Bunlar aralarında bir iş çeviriyor ama. Kaç maçtır olmaz böyle şey be. Mahsus yapıyorlar galiba :cursing:

büyü var büyü :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Fenerbahçe 5-0 kazansın ama Galatasaray top tutmaya devam etsin. İyi futbol er ya da geç sonuç verecektir. Bir maç açısından değil koca bir lig açısından.

Dün 1-0 yenilmemize rağmen mutlulukla izledim maçı. Eksiklerimizi görme açısından çok iyi oldu. İnşallah en iyi şekilde değerlendirirler bunu.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Rakip 10 kişi kalmış, bir de domine etmeseydik bari. Zaten o savunma bloğuyla kazanmamız mucize olurdu. Servet-Gökhan. E yuh yani, Rijkaard hala bu iki kazmayı oynatıyorsa yeniliriz tabi. Koy Ali Turan-Hakan Balta'yı stopere, sağ bekte de Sabri oynasın işte. Neill gelince Hakan sol beke geçer. Hala bu iki adamda ısrar etmesi Rijkaard'ı gözümden çok düşürdü.

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Ellerınden gelmıyor ıste yenmek ne ısı cevırebılırler ki??:lol::lol:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Fenerbahçe 5-0 kazansın ama Galatasaray top tutmaya devam etsin. İyi futbol er ya da geç sonuç verecektir. Bir maç açısından değil koca bir lig açısından.

Dün 1-0 yenilmemize rağmen mutlulukla izledim maçı. Eksiklerimizi görme açısından çok iyi oldu. İnşallah en iyi şekilde değerlendirirler bunu.

İşte bizimle onlar arasındaki fark o. Biz iyi oynayalım ama yenilelim hiç sorun değil, dediğin gibi elbet iyi oyunla bir yerlere geleceğiz orası kesin. Takımda daha çok eksik var, neill, kewell, baros, pino yok. Bunlar da takıma katılınca çok daha güzel futbol oynayacağımız kesin.

Eksik olarak; Barış denen kazmanın orta açma özrü devam ediyor, zaten hiç sevmedim bu elemanı başından beri. Arda yine topla çok oynuyor, dün bir kaç pozisyonda topu çıkarsa net gol pozisyonu vardı. Servet'in meşhur ileri çıkmaları hala devam ediyor anlamış değilim adam forvet gibi ileri gidiyor devamlı. Orta sahada Elano'nun eksikliği çok belli oluyor aynı zamanda Baros'un da.

Kaleci Ufuk hiç beklemediğim bir gol yedi. Biraz amatörce kapattığı yerden yedi ama olur, güvenmek lazım. Şu anda dünyanın en iyi kalecisi olan Casillias bile zamanında ne kadar salakça gülünecek goller yemişti ama şimdi herif dünyanın en iyisi. Bir de takımın geriye dönme huyunun gitmesi lazım, tam bir hastalık oldu bizde son birkaç sezondur.

Yorumların hepsini okudum, hiçbir fenerli de yendik ama çok kötü oynadık demiyor, diyemiyor. Böyle devam etsinler, çekirge bir sıçrar, iki sıçrar....

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İşte bizimle onlar arasındaki fark o. Biz iyi oynayalım ama yenilelim hiç sorun değil, dediğin gibi elbet iyi oyunla bir yerlere geleceğiz orası kesin. Takımda daha çok eksik var, neill, kewell, baros, pino yok. Bunlar da takıma katılınca çok daha güzel futbol oynayacağımız kesin.

Eksik olarak; Barış denen kazmanın orta açma özrü devam ediyor, zaten hiç sevmedim bu elemanı başından beri. Arda yine topla çok oynuyor, dün bir kaç pozisyonda topu çıkarsa net gol pozisyonu vardı. Servet'in meşhur ileri çıkmaları hala devam ediyor anlamış değilim adam forvet gibi ileri gidiyor devamlı. Orta sahada Elano'nun eksikliği çok belli oluyor aynı zamanda Baros'un da.

Kaleci Ufuk hiç beklemediğim bir gol yedi. Biraz amatörce kapattığı yerden yedi ama olur, güvenmek lazım. Şu anda dünyanın en iyi kalecisi olan Casillias bile zamanında ne kadar salakça gülünecek goller yemişti ama şimdi herif dünyanın en iyisi. Bir de takımın geriye dönme huyunun gitmesi lazım, tam bir hastalık oldu bizde son birkaç sezondur.

Yorumların hepsini okudum, hiçbir fenerli de yendik ama çok kötü oynadık demiyor, diyemiyor. Böyle devam etsinler, çekirge bir sıçrar, iki sıçrar....

10 kişi kalınca defansa çekildik, ilk 10 dakka gayet iyi savaşıyorduk.. 10 kişi böyle mücadele edilir.. Sorun 10 kişi olan takımdan gol yemeyi başarabilmekte bence..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
bunlar geçen sezonda aynıydı FB derbisinden sonra dağılanda onlardı tarih tekerrürden ibarettir :D

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Hazırlık maçı.5 tane direk oynayacak yabancı oyuncularımız yok.Tek yabancı ile oynadık.O da yeniş gelmiş,daha takımı tanıma evresinde.Rakip hemen hemen tam kadro.3 pozisyonu var yok rakibin.Aykut hoca bu işe hazırlık maçı olarak bakmamış.Defansa çekil 1-0 ı koruma işine girmiş.Sen oyuncularını denemez ise ligde ne yapacaksın.Neyse ben son derece memnunum takımda.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hazırlık maçı.5 tane direk oynayacak yabancı oyuncularımız yok.Tek yabancı ile oynadık.O da yeniş gelmiş,daha takımı tanıma evresinde.Rakip hemen hemen tam kadro.3 pozisyonu var yok rakibin.Aykut hoca bu işe hazırlık maçı olarak bakmamış.Defansa çekil 1-0 ı koruma işine girmiş.Sen oyuncularını denemez ise ligde ne yapacaksın.Neyse ben son derece memnunum takımda.

10 kişi kalan bir takım'ın 3-4 pozisyona girmesi bence normal,10 kişi ile saldırmak pek akıllıca olmayacaktır,tam kadro dediğiniz kadro'da Stoch,Bekir,İlhan,Kazım ve Gökhan Ünal'mı? Bu bir hazırlık maçı olabilir fakat bir prestij meselesidir. Sonuçta,maçtan sonra kendi oyuncularına bira şişeleri atan,hakaret eden küfreden taraftar Fenerbahçe taraftarı değildi. Görüyoruz Gs taraftarının ne kadar memnun olduğunu.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
onlar ne söylerse haklıdır m!ndf!elds şimdiden şampiyonlar bu kadroyla :D

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gs li arkadaşlar kendilerini kandırıyorlar yok hazırlık maçıydı önemsemedik 5 tane yabancımız yoktu şu yoktu bu yoktu.

Lütfen anlayın artık.

HAVADA KARADA, TÜRKİYE'DE ALMANYADA, KADIKÖYDE HALISAMİYENDE, DÜNYADA YERİ GELİRSE UZAYDA ANLAYACAĞINIZ HERYERDE İTİNAİLE ASLAN TERBİYE EDİLİR :):):):):):):):)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ben takımımı beğendim.Gençler gayet gayretli oynadılar. Ama baya eksik var olcak o kadar bizim teknik drektör hazırlık maçı gibi baktı olaya oyuncu denedi.

Gerçi tam kadroda çıksak yine yeniyolar bizi o ayrı konu :D
Olsun bizi yenmekten başka tutanacak dalları kalmıyo bizde yenersek nolur halleri :P

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
10 kişi kalan bir takım'ın 3-4 pozisyona girmesi bence normal,10 kişi ile saldırmak pek akıllıca olmayacaktır,tam kadro dediğiniz kadro'da Stoch,Bekir,İlhan,Kazım ve Gökhan Ünal'mı? Bu bir hazırlık maçı olabilir fakat bir prestij meselesidir. Sonuçta,maçtan sonra kendi oyuncularına bira şişeleri atan,hakaret eden küfreden taraftar Fenerbahçe taraftarı değildi. Görüyoruz Gs taraftarının ne kadar memnun olduğunu.

Olan olayları tasvip etmiyoruz zaten.Gerizaklı 2-3 taraftarın saçmalığı.Fakat niyeyse olayı karıştıran gene bir fenerbahçe taraftarı.

Bir prestij meselesi demişsiniz ama bence prestij felan değil.Rijkaard olaya bir hazırlık maçı gözüyle bakıyor.Oyuncular değiştiriyor.Deniyor. Suç bu maçı ayarlayanda.