Optimus L5 Jelly Bean'den geri dönüş için yardım!!

folfol322

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG bi süre önce bazı telefonları için 4.0.3'ten 4.1.2 Jelly Bean'e güncelleme yapmaya başladı, haliyle ben de Türkiye'ye gelmeden merakla kullanmanın yollarını araştırdım. Ve bulduğum yöntemle Jelly Bean Europe sürümünü yükledim.
Biraz teknik bakarsak;
TR'ye verilenler LG Optimus L5 e612 Android 4.0.3 Icecream Sandwich v10B - C - E - F
Europe için sunulan yeni sistem LG Optimus L5 e610 Android 4.1.2 Jelly Bean v20B

e haliyle güncellemenin ardından birçok güzellikle birlikte bazı sorunlar da ortaya çıktı. Güzel yanlarını anlatarak insanın ağzını sulandırmak var şimdi ama ben biraz hatalı bir geçiş yaptığım için aynı sorunu kimsenin yaşamasını istemiyorum :D

sorunlar şunlar; eskiye nazaran daha fazla ram tüketiyor
batarya daha çabuk bitiyor
kamera birbirinden güzel eklentilerle geliyor fakat kamerayı bir kaç kere kullandıktan sonra tekrar kullanmak için telefona reset atmak gerekiyor.
Benim karşılaştığım sorunlar bunlar.
Şimdi telefonumda e610 Android 4.1.2 Jelly Bean V20B yüklü. Benim bi şekilde e612 Android 4.0.3 Icecream Sandwich v10F'ye geçmem lazım :\ konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Jelly Bean'e geçerken kullandığım yöntemin aynısı ile normalde geçebilirim. Ama "Normalde". Yani telefonda bi sıkıntı var, dosyalar yüklenirken bağlantı kesildi diyor.