LG Optimus L7 için Jelly Bean Çıktı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Lg güncelleme vukaatlarını tamamen temizledi bence. Ayrıca bu cihaz ve bunun gibileri jelly bean kaldırırken xperia sola kaldırmıyor bahanesiyle neden güncelleme alamıyor biri bana izah etse keşke.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
l7 bile jelly bean güncellemesi aldı xperis s bi nane yok daha

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben L5 kullanıyorum.4 gün önce jelly bean'e güncelledim.telefonun performansı şu an için çok iyi.donma,kasılma gibi sorun yok.evet yeni güncelleme ile beraber bir çok yenilikte geldi.mesela google paly music uygulaması cihazda yer alıyor.lg cihazları zaten donanım konusunda çok iyi.yeni güncelleme ile daha da mükemmel hale geldi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
LG nin güncelleme olayına el atacağı belliydi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende l7 yedi var ne zamandır güncelleme bekliyodum . babama bile geldi bana gelmemişti çok üzüldüm babamda s2 var onada 4.1.2 geldi. şimdidde bana geldivalla çok mutluym yanlız şöyle bir sıkıntı var telefon hafızası çok az . o da biraz çok olsa müthiş bir telefon olur :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeyi geri almaya çalışıyorum; kasma çok fazla, jelly bean'den önce uçan telefonu duvara çarpasım var! ICS'e dönüşü bilen varsa lütfen yazsın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg l7 II depolama sorunu yasıyorum 8 gb hafıza kartı taktım ama tlf acemısı olduğum için yer tutan prog ve yukledıklerımı hafıza kartına aktaramıyorum ..nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabılırmısınız? ayrıca bu güncellme nasıl yapılabılr tlf cok memnunum ama çok teknık konular bılmedığım ıcın sıkıntı yasıyorum