Operada facebook messenger sorunu yardım!!

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim.Operanın yeni sürümünde facebook da konuşma penceresi açıldığı zaman pencerede titreme ve sürekli en üstteki yazının gözükmesi gibi problemler oluyor.bilenler varsa eğer bundan nasıl kurtulabilirz;?

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Problem bende de var :D Opera kullanıcılarının ortak ve tek problemi herhalde :) Onuda sohbeti farklı pencerede olarak alınca problem kalmıyor.. Fakat sayfanın altında olması daha kullanışlı hale getiriyo olayı.. :D Herkesi msnye alıyorum durmadna msn adresini ver buradan konuşamıyorum seninle diyerek.. Şimdilik msn kurtarıcım o konuda.. :)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bunun çözümü yok herhalde :) operadan da vazgeçilmiyor ki :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
çözümü var aslında. Bilmiyorum ama eski sürümlerde yoktu böyle bir hata. Yeni sürümde oldu. Benim tavisyem : opera site sorunlarını bildiri. geçenlerde bir sitenin sorunlarını bildirdim diğer sürümde düzenlemişlerdi.

Rac10

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Opera da sohbet ekranı bende aynı sorun var, flash oyunlar da da bazen takılıyor.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
kimse şikayetci değilmi bu konudan ya hiçbişe yazmamışlar.çözüm bulan var mı

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
aynı sorun bende de var, ilk defa operanın bi sürümüne bu kadar uyuz oldum.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Geliştiricilerden yanıt bekliyoruz arkadaşlar. Opera en kısa sürede bir açıklama getirecektir.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
10.50 sürümünden beri var. o kadar güncelleştirme yaptılar hala düzelmedi. opera kurucuları facebook kullanmıyo galiba :)