Opera Sorunu ?[Çözüldü]

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Üstelik yeni formam atmama rağmen. Sorun şu; Operayı açıp herhangi bir sayfaya tıkladığımda karşıma bembeyaz bir sayfa geliyor ve hiçbir şey açılmıyor. Sorunu anlayamadım bi el atsanız :)

Teşekkürler...

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tercihler/gelişmiş/içerik kısmında bulunan engellenmiş içerik bölümünün boş olduğundan ve internetin sarunsuz çalıştığından emin misin?

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Walla sorunu böyle anlamak biraz zor ama anlayan biri çıkana kadar operanın bi alt seviyesini kur derim . 9.40 ı felan dene istersen.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Engellenmiş içerik kısmında bir tek SDN'nin reklamları engelli. Bağlantıda sorun yok msn açık şuan. :)

Edit: Engellenmiş içerikleri kaldırdım sorun düzeldi. Teşekkürler efekan258 ve calvaria :)

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Engellenmiş içerik kısmında bir satırda yalınızca * işareti varsa bu işaretin olduğu satırı sil yeter.Tamamen silmene gerek yok engellenmiş içeriği genelde bu sebepten oluyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bnm telefonum galaxy mini önceden opera ya giriyodu şimdi tıklıyoprum kırmızı çubuk dolmuyor 'lütfen ağ ayarlarınıızı kontrol edin' diyor lütfen yardım edin