Opera sayfa yüklenmiyor

tecetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selamun aleyküm sorunum opera ile ilgili bir süre kullanıyorum ardından durduk yere böyle oluyor yeni sekmede açsam yenilesemde kapatıp açsamda düzelmiyor görev yöneticisindende kapatp açtım sildim tekrar yükledim sorunum çözülmedi

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen moderatör:

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
selamun aleyküm sorunum opera ile ilgili bir süre kullanıyorum ardından durduk yere böyle oluyor yeni sekmede açsam yenilesemde kapatıp açsamda düzelmiyor görev yöneticisindende kapatp açtım sildim tekrar yükledim sorunum çözülmedi

VPN'yi kapat.

Sonra gel bana teşekkür et :D

Geçenlerde bana da yaptı. Şimdi bakıyorum da VPN çalışıyor eklentilerle bazen çakışıyor olabilir.

tecetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eskiden hiç yapmazdı şu son zamanlar niyeyse yapmaya başladı birşeyde yüklemedim halbuki virüs falan diye düşünüyodum c yi biçimlendircektim hatta :D sağol bu arada.Dün vpn yi kapatmıştım yine aynı şeyi yapmıştı bu sefer kapatınca birşey yapmadı tuhaf :D

tecetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
VPN'yi kapat.

Sonra gel bana teşekkür et :D

Geçenlerde bana da yaptı. Şimdi bakıyorum da VPN çalışıyor eklentilerle bazen çakışıyor olabilir.
kardeş kapattım dün bi sorun yoktu pc yi hiç kapatmadım gece indirme yaptım az önce yine aynı sorunla karşılaştım :D açılmıyor şu an site falan yan sekme

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
kardeş kapattım dün bi sorun yoktu pc yi hiç kapatmadım gece indirme yaptım az önce yine aynı sorunla karşılaştım :D açılmıyor şu an site falan yan sekme

Opera turbo modunu kullandığınızda bu sorun yaşanıyor mu?

tecetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Opera turbo modunu kullandığınızda bu sorun yaşanıyor mu?
valla turbo modunu bilmiyorum bu sorun yüzünden ayarlarada girmiyor zaten facebook falan açık şu an site içinde gezinirken sorun olmuyor ama google falan açılmıyor youtubede açık bi videoyu yan sekmede açmaya çalıştığımdada açılmıyor ama normal tıklayınca falan açılıyor video yan sekme açılırken sanırım bi sorun oluyor

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eklentilerine göz at bence eklentiler çakışabiliyor bazen. O işi yapan başka bir eklenti de yükleyebilirsin.