Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
Hiç hoşuma gitmedi bazı siteleri yine yarım yamalak gösteriyor hız olarak da pek bir artış yok benim şimdilik izlenimlerim bunlar.
Eskisini sil. Temiz kurulum yap. Eskisini revo ile sil. Eskisini sildikten sonra bütün opera klasörlerini de elle sil.
chrome'a geçin rahat edin one öyle onu kaldır bunu sil tekrar kur falan![]()
![]()
Başıl değiştirlsin Aday sürüm final diye aktarılıyo, aldatıcıdır, forumun saygınlığını zedeler eğer buna müsamma gösterirseniz.
Ben bir şey yapmıyorum .Uyardığımız halde hala göz göre göre insanları bilinçli bir şekilde aldatmaya çalışan sensin.Terbiyesizlik yapma.
Başıl değiştirlsin Aday sürüm final diye aktarılıyo, aldatıcıdır, forumun saygınlığını zedeler eğer buna müsamma gösterirseniz.
Hangi siteleri yarım gösteriyor?Hiç hoşuma gitmedi bazı siteleri yine yarım yamalak gösteriyor hız olarak da pek bir artış yok benim şimdilik izlenimlerim bunlar.
Bir ekran görüntüsü gönderebilir misin yarın görüntülenen siteler ile ilgili.Tahminim bilgisayar biraz eski ondan kaynaklanıyor galiba her şeyi denedim yine aynı.
Ben öyle yaparak Opera'ya geçtimchrome'a geçin rahat edin one öyle onu kaldır bunu sil tekrar kur falan![]()
![]()
Evet. Haklısınız. Opera.com adresinde Opera 12 final sürümünü indirebilirisiniz.Başıl değiştirlsin Aday sürüm final diye aktarılıyo, aldatıcıdır, forumun saygınlığını zedeler eğer buna müsamma gösterirseniz.
Hatırlatırım, Opera 11.60 çıktı siz 12'yi beklerkene...Yıllar sonra çıktı demek![]()
64-bit desteği Opera 12 ile beraber geldi. Güncelleme olarak nasıl 64-bit e geçilecek bilmiyorum ama opera.com/download adresinden 64-bit sürümünü indirebilirsiniz.ben operanın kendi güncelleştirmelerinden yükledim...hızı şimdilik iyi..amma yine 64 bit yok...sadece 64 bitte çalışıyor..dosyalar 86 da.
Resmi olarak lanse edilmeyen bir şey son anda değişikliğe uğrayabilir. Bu yüzden arkadaş haklı gerekçelerini dile getirmiş. Final sürümünü dileyen bu adresten dileyen opera.com adresinden indirebilir.Şu ilk mesajda verdiğim linkten indirilen operanın değerleri
Dosya: Opera_1200_int_Setup_2.exe
CRC-32: 9ccd8d77
MD4: eaace08a906f497c05ec60dae4bbbd55
MD5: e67704d219efeab17f6e090e614e522d
SHA-1: 2b71040fa67ae93e7e14e34faf96e9f5d16cf7a1
Şu da bu sabah resmi sayfada yayınlanan operanın değerleri
Dosya: Opera_1200_int_Setup.exe
CRC-32: 9ccd8d77
MD4: eaace08a906f497c05ec60dae4bbbd55
MD5: e67704d219efeab17f6e090e614e522d
SHA-1: 2b71040fa67ae93e7e14e34faf96e9f5d16cf7a1
Aynı dosya. Tekrar güle güle kullanın.
Hangi siteleri yarım gösteriyor?
Bir ekran görüntüsü gönderebilir misin yarın görüntülenen siteler ile ilgili.
Ben öyle yaparak Opera'ya geçtimŞimdi rahatım...
Evet. Haklısınız. Opera.com adresinde Opera 12 final sürümünü indirebilirisiniz.
Hatırlatırım, Opera 11.60 çıktı siz 12'yi beklerkene...
64-bit desteği Opera 12 ile beraber geldi. Güncelleme olarak nasıl 64-bit e geçilecek bilmiyorum ama opera.com/download adresinden 64-bit sürümünü indirebilirsiniz.
Resmi olarak lanse edilmeyen bir şey son anda değişikliğe uğrayabilir. Bu yüzden arkadaş haklı gerekçelerini dile getirmiş. Final sürümünü dileyen bu adresten dileyen opera.com adresinden indirebilir.
Kullandığın işletim sistemi nedir? Ekran kartının driverını silip onu da tekrar kur önce. Sonra javayı silip tekrar kur. Flash playerları da silip tekrar kur.
usta böyle installation mı olurneredeyse format at diyeceksin adama
bence fazla uğraşma demek en mantıklısı. opera hala sorunlu bir tarayıcı. verdikleri hep çığır açıcı olabilir. ama açıp kapıdan bakıyor. bir içeri gir mübarek, çığırı açıp bırakma.
Mesela buradaki gibi http://i.imm.io/rjiy.jpeg bir sorun varsa bu hwa'yı açmaktan kaynaklanıyor ki zaten hwa varsayılan olarak kapalı. Bu onun sorunlu olduğu anlamına gelmiyor.usta böyle installation mı olurneredeyse format at diyeceksin adama
bence fazla uğraşma demek en mantıklısı. opera hala sorunlu bir tarayıcı. verdikleri hep çığır açıcı olabilir. ama açıp kapıdan bakıyor. bir içeri gir mübarek, çığırı açıp bırakma.
Mesela buradaki gibi http://i.imm.io/rjiy.jpeg bir sorun varsa bu hwa'yı açmaktan kaynaklanıyor ki zaten hwa varsayılan olarak kapalı. Bu onun sorunlu olduğu anlamına gelmiyor.
Bir kullanıcının bir sorun yaşaması o programı bitiriyor sizin gözünüzde sanırım. Olmamış, yapamamışlar demek kolay tabiki, Opera kullanmamak da sizin seçiminiz elbet.