Opera 12.00 Build 1467 Final

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Size tavsiyem önceki sürümü program ekle ve kaldırdan kaldırıp temiz bi kurulum yapın ben 11.64 üzerine kurdum memnun kalmadım fakat tamamen silip kurduktan sonra hakikaten fark ortaya çıktı , tavsiyem öyle yapmanız

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Militarist onu bunu geçtimde bayet başarılı bir kullanıcı avatarı olmuş .d

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
harbiden opera 12 sürümüyle kendini aşmış diyebilirim tarayıcı acayip hızlandı gözle görülür bi fark ortaya çıktı harika olmuş..

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Opera 12 sanki biraz sorunlu gibi, takılmalar çok. Bazı web sayfalarında aşağı kaydırınca görsel bozulmalar meydana geliyor. Kullanıcı klasörlerimi silip tekrar yükleyeceğim galiba. 64 bit sürümünden de kaynaklı olabilir ama.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=79491]trancelogy[/MENTION] facebook şeysi güzelmiş bende kullanmaya başladım :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@greench::" 64-bit desteği Opera 12 ile beraber geldi. Güncelleme olarak nasıl 64-bit e geçilecek bilmiyorum ama opera.com/download adresinden 64-bit sürümünü indirebilirsiniz".
verdiğiniz adresin 64 bit sürümü neresinde var...daha önceki versiyonlarıda 64 bitte çalışıyordu..değişen birşey yok..sadece 64 bitte çalışıyor..kurulum 86 da..şuan yazdığım makinede w7.ult.64 kurulu(yasal)bir seneyi geçkindir diğer browserleri zaman zaman kullanıyorum..64 te en stabil chrome...bende öyle en azından..
denediğim browserler:opera-ff-safari-ie zaten entegre-chrome -bazen bing-bazen yandex......

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@greench::"64-bit desteği Opera 12 ile beraber geldi. Güncelleme olarak nasıl 64-bit e geçilecek bilmiyorum ama opera.com/download adresinden 64-bit sürümünü indirebilirsiniz".
verdiğiniz adresin 64 bit sürümü neresinde var...daha önceki versiyonlarıda 64 bitte çalışıyordu..değişen birşey yok..sadece 64 bitte çalışıyor..kurulum 86 da..şuan yazdığım makinede w7.ult.64 kurulu(yasal)bir seneyi geçkindir diğer browserleri zaman zaman kullanıyorum..64 te en stabil chrome...bende öyle en azından..
denediğim browserler:opera-ff-safari-ie zaten entegre-chrome -bazen bing-bazen yandex......
http://www.opera.com/browser/download/?os=windows&ver=12.00&local=y

Evet Opera önceden de 64-bit sistemlerde çalışıyordu ama 32-bit bir program olarak çalışıyordu. Şimdi 64-bit kurulumunu yaparsanız, 64-bit bir uygulama olarak çalışıyor. Chrome'un 64-bit sürümü yok bu yüzden karşılaştırma yaptığınız şey tarayıcının 64-bit sürümleri için geçerli bir şey değil.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben operanın resmi sitesinde 64 bit uygulamayı bulamadım...ve hala sadece 64 bitte çalışıyor...
chrome ile kıyaslamıyorum bile...operada hala çok şeyler eksik..ve kaldırdım..çünkü durduk yerde hata verdi..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Opera 12`de kapalı gelen donanım hızlandırma özelliği nasıl açılıyor?

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar opera bende turbo kapalı olduğu halde sanki açıkmış gibi çalışıyor

sayfalar reklamlar önlenerek açılıyor bu iyi, ancak videolarda aynı engellemeden nasibini alıyor

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar opera bende turbo kapalı olduğu halde sanki açıkmış gibi çalışıyor

sayfalar reklamlar önlenerek açılıyor bu iyi, ancak videolarda aynı engellemeden nasibini alıyor
CTRL + F12>Gelişmiş>içerik>Yan uygulamaları yalnızca isteğe bağlı olarak etkinleştir bölümündeki tiki kaldır.
Bu komple kaldıracaktır yukarıda bahsettiğin etkiyi. Ama adres çubuğundaki play düğmesine basarak istediğin sayfaya özel yapabilirisn...

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
CTRL + F12>Gelişmiş>içerik>Yan uygulamaları yalnızca isteğe bağlı olarak etkinleştir bölümündeki tiki kaldır.
Bu komple kaldıracaktır yukarıda bahsettiğin etkiyi. Ama adres çubuğundaki play düğmesine basarak istediğin sayfaya özel yapabilirisn...
Cevabınız için çok teşekkür ederim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
3 sekmede 266 normal hatta şimdiki tarayıcılara göre gayet uygun :)
Bu sürümde chrome ve firefoxtaki gibi sync geldimi?

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
ram 3 gb artırılabilir ben mümkün olduğunca az yemesini istiyorum
........
bazen yanıt vermiyor diyor takılıyor bir kaç saniye (5 10 sn) sonra devam ediyor

firefox ve çorumdan hızlı o kesin...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
senelerdir aynı terane. :) her sürüm çıkışında bir önceki sürümdeki hatalar giderildi, performans artışı sağlandı, bug'lar düzeltildi yazar. ezberledik artık da düzelen birşey yok. opera'nın tek umutrunda olan sayfa açılışını chrome'dan hızlı yapmak. tamam sayfa hızlı açılıyor ama bu hızlı yüklendiği manasına da gelmiyor ki kullananlar bilir. opera tek kelimeyle bir kaybeden.

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ram 3 gb artırılabilir ben mümkün olduğunca az yemesini istiyorum
........
bazen yanıt vermiyor diyor takılıyor bir kaç saniye (5 10 sn) sonra devam ediyor

firefox ve çorumdan hızlı o kesin...
3GB'In iki gb'ını çıkarıp tekrar bakarsanız eskisinden daha az RAM harcadığını görebilirsiniz. Otomatik olarak belli bir oranı kullanıyor.

Takılmalar pluginlerle ilgili olabilir. opera:cpu sayfasından hangi sekmede problem yaşadığınızı bulabilirsiniz. Eğer belirli bir sitede problem varsa adresi bana iletin.

eklentileri eşlemiyor ama önemli olan o benim için. @greench
Evet konuşmayı hatırladım şimdi. Eklentiler şuanda eşleştirilemiyor, olsa faydalı bir özellik olurdu :)
senelerdir aynı terane. :) her sürüm çıkışında bir önceki sürümdeki hatalar giderildi, performans artışı sağlandı, bug'lar düzeltildi yazar. ezberledik artık da düzelen birşey yok. opera'nın tek umutrunda olan sayfa açılışını chrome'dan hızlı yapmak. tamam sayfa hızlı açılıyor ama bu hızlı yüklendiği manasına da gelmiyor ki kullananlar bilir. opera tek kelimeyle bir kaybeden.
Açılış ve yükleme tanımlamaların arasındaki ayırt edici noktalar nedir?

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
3GB'In iki gb'ını çıkarıp tekrar bakarsanız eskisinden daha az RAM harcadığını görebilirsiniz. Otomatik olarak belli bir oranı kullanıyor.

Takılmalar pluginlerle ilgili olabilir. opera:cpu sayfasından hangi sekmede problem yaşadığınızı bulabilirsiniz. Eğer belirli bir sitede problem varsa adresi bana iletin.

Evet konuşmayı hatırladım şimdi. Eklentiler şuanda eşleştirilemiyor, olsa faydalı bir özellik olurdu :)

Açılış ve yükleme tanımlamaların arasındaki ayırt edici noktalar nedir?

arkadaşım ben opera formlarında da yazılar yazdım, görev de aldım. kelime oyunu yapma bana. ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun.