Opera 12.00 Build 1467 Final

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
senelerdir aynı terane. :) her sürüm çıkışında bir önceki sürümdeki hatalar giderildi, performans artışı sağlandı, bug'lar düzeltildi yazar. ezberledik artık da düzelen birşey yok. opera'nın tek umutrunda olan sayfa açılışını chrome'dan hızlı yapmak. tamam sayfa hızlı açılıyor ama bu hızlı yüklendiği manasına da gelmiyor ki kullananlar bilir. opera tek kelimeyle bir kaybeden.

arkadaşım ben opera formlarında da yazılar yazdım, görev de aldım. kelime oyunu yapma bana. ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun.
Son yazının yarısını anladım. Bu en son yazını ise anlamadım. Senin dediğin gibi olsun.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Şimdi o değil de senelerdir aynı terane nedir biliyor musunuz? Şudur; Ne zaman Opera'nın yeni bir sürümü çıksa Firefox, Chrome kullananlar bir taarruza geçerler yok opera şöyle yok opera böyle. Dikkat edin opera kullanan biri firefox, chrome konularında tartışmaz kimseyle. Opera kullanın demez kimseye. Çünkü bilir ki herkes operayı kullanamaz. 20-30 kişinin bilgisayarına opera kurmuşumdur operayı kullanmaya devam eden bir elin parmaklarını geçmez. Hadi firefox kullananları anlarımda chrome nedir Allah aşkına? Daha dünkü çocuk chrome.

Reaksiyon puanı
189
Şimdi o değil de senelerdir aynı terane nedir biliyor musunuz? Şudur; Ne zaman Opera'nın yeni bir sürümü çıksa Firefox, Chrome kullananlar bir taarruza geçerler yok opera şöyle yok opera böyle. Dikkat edin opera kullanan biri firefox, chrome konularında tartışmaz kimseyle. Opera kullanın demez kimseye. Çünkü bilir ki herkes operayı kullanamaz. 20-30 kişinin bilgisayarına opera kurmuşumdur operayı kullanmaya devam eden bir elin parmaklarını geçmez. Hadi firefox kullananları anlarımda chrome nedir Allah aşkına? Daha dünkü çocuk chrome.

Dünkü çocuk diğerlerine öyle bir ders veriyor ki akıllara zarar :) Kusura bakma ama bence bakış açın çok kıt...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Hangi açıdan bakarsam bakayım operadan firefoxtan ie'den esintiler görüyorum ben chrome da. Biraz daha açacak olursak oradan buradan toplama bir tarayıcı. Microsoftun ie yi dayatmasıyla google ın chrome u dayatması arasında pek fark göremiyorum hangi açıdan bakarsam bakayım.

Reaksiyon puanı
189
Ben de hiç bir esinti görmüyorum. Chrome benim yıllardır aradığım bir tarayıcıydı (daha geniş tarama alanı yüzünden). Elbette hepsi birbirine benzeyecek. Adı üzerinde internet tarayıcısı bunlar. Bu mantıkla tüm arabaları 4 tekerleği 1 direksiyonu var diye birbirine benzetmek gibi bir şey seninki. Açıkçası tüm testlerde Chrome diğerlerine göre çok daha iyi ve hatasız script yorumluyor. Opera'ya bir şey demiyorum ama son zamanlarda çok geri kaldı. Extension desteği bile çok sonradan geldi ve hala adam gibi değil. Ayrıca yine opera içerisinde kullanmak istemeyeceğin bir sürü gereksiz servis yüklü geliyor. Bana sorarsan opera'nın miadı çoktan doldu...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kapatılan sekmeyi aç işlevini fare ile nasıl gerçekleştireceğim? (Ctrl + Shift + T)
Firefox'da sekmeye sağ tıklayınca bu seçenek çıkıyordu.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
CTRL + Z de kapatılan sekmeyi geri getiriyor.

Fare için "Kapatılan Sekmeler" düğmesini kullanabilirsin. Ekle değil ise sekme çubuğuna ekleyebilirsin.

d5e0f0840db644caa14b4da.png

99e4bf25e4454000b2c45fb.png