office 2007 dosyalarını open office de çalıştırabilir miyim? çünkü office 2007nin uzantısı xle bitiyo
Bende Office 2007'den OpenOffice 3.1'e geçenlerde geçtim. Acil tavsiye ederim, çok daha rahat kullanımı var.
Büyük bir hata yapmışsın....
Open office Microsoft Office 2007 nin yanından bile geçemez....:hammer::hammer:
Dostum ucuz etin tiridi olmaz diye bir laf vardır''!!!!Anlamadığım şey, Office programlarını kullanırken ne yapıyorsunuz da böyle bir kanıya varıyorsunuz?
Görsellik olarak benzemeyebilir ama bir yazıyı kalın yapmak için bastığınız düğmeyi nasıl gördüğünüzün ne önemi var?
Eminim eğer dizüstü kullanıyorsanız, bilgisayarınızla birlikte verilen yasal işletim sisteminden başka lisanslı yazılım kullanmamışsınızdır.
Dizüstü kullanmıyorsanız o da yasal değildir.
Yapabileceğiniz tüm işleri yaptıktan sonra bir iki görsel efekt için Hırsızlık yapmanıza hiç gerek yok.
Özgür yazılım felsefesini bilmiyorsunuz. Bu yazılımlarım bedava olması demek, bunu yapanlar para kazanmıyor demek değildir.
Ayrıca işimi gördükten sonra hangisini kullandığının hiçbir anlamı yok. Ben yasal ve ahlaki olanı tercih ediyorum. Hırsızlık yapmıyorum, önermiyorum, yapanları kınıyorum.
Yani bedava olanı kullanmak AHLAKİ kullanmamak (yasal olmayan yollardan) AHLAKSIZLIK diye nitelemen yanlış...
Eğer kullandığın yazılımdan para kazanmıyorsan sadece öğrenme amacı güdüyorsan o yazılımı kullanmak ahlaksızlık değildir...........
Çok hantal bi programdı, belki de benim sistemim için böyleydi. Onun dışında lisansı olmadığı için gelen gücelleştirmeleri yapamıyordum. OpenOffice hem ücretsiz hem de eklenti ile geliştirilebilir bi program. Aslında IE ve Firefox arasındaki fark ikisinde var. Bence sen de denemelisin.Büyük bir hata yapmışsın....
Open office Microsoft Office 2007 nin yanından bile geçemez....:hammer::hammer:
Neyse ya biri openoffice de ofis 2007 dosyaları çalışır mı diye sormuş yine iş çığrından çıkmış
Ms 2010 görsellik ve rahat kullanım birarada.
Bir de fiyatından haber ver
Bencede Office 2007 veya 2010 openoffice 80 basar,Office konusunda ve İşletim Sistemi konusunda Microsoft tartışmasız lider.Bu soruya MS Office 'e para verip de burada cevap verecek kimse olmadığını düşünüyorum. MS Office 2010 henüz satılmıyor, 2007 ile ilgili bazı bilgileri ben paylaşayım.
MS Office satın almayı düşünenler üzülmesin ben araştırdım.
En ucuz öğrenci sürümü cd'yi vermeden satıyorlar. Eğer satın aldığınız bilgisayarda Office deneme sürümü yüklüyse şifreyi 90TL 'ye alıyorsunuz. CD olunca 105 TL.
Genelde bu öğrenci sürümünü insanlar beğenmez o yüzden diğer sürümleri hakkında fikriniz olsun.
293 TL 'den başlayıp, 800 TL 'ye kadar çeşitli sürümleri var.
Şimdi 290 lira verip satın aldığınız ürün ile bir sonraki sürümün dosyalarını açamayabilirsiniz ona da hazır olun. Office 2003 ile Office 2007 belgeleri uzun süre açılmadı, isyan noktasındayken uyumluluk için 2003 yaması çıkarttılar.
Siz yine de üzülmeyin, açamadığınız gün Open Office yüklersiniz, o Microsoft'un tüm office dosyalarını açıyor nasıl olsa.
Beğendim her şeye parayı basarım(Tabi parayla alınamayacak şeylerde var)MS Office 'e 300 - 400 TL verip ondan sonra burada onun güzelliğinden bahsedin. Aksi takdirde hem çaldığınız şeyi savunuyorsunuz. Hem kullanmadığınız Open Office 'i kötülüyorsunuz.
En önemlisi devletimizin tüm işlerini Open Office görebilecek düzeydeyken, tüm resmi devlet dairelerinde boşu boşuna milyonlarca dolar ABD'ye Microsoft'a gönderiliyor. Sizler de buna aracılık ediyorsunuz.
Öyle devlet memurları var ki, parasını nasıl olsa devlet ödüyor diye, bilgi işlem danışmanının önerdiği Open Office 'i kullanmak istemiyor. Bilmez ki Microsoft'a verilmeyen parayla evinin önüne asfalt atılır, onlarca okul, park bahçe yapılır.