Online Monopoly Rekora Koşuyor

oxijen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monopoly City Streets, 1.7 milyon ziyaretçiyi aştı. Online oyuna ilgi o kadar büyük ki, yavaşlayan ve çöken serverlar nedeni ile oyun resetlenmek zorunda kalındı.

Geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan MONOPOLY City Streets'e olan ilgi rekora koşuyor. Global anlamda emlak ticareti oyununa dönüştürülen Online Monopoly, oynayanların da bildiği gibi yavaşlayan serverlar nedeni ile kullanılamaz duruma gelmişti. Keza yapımda fark edilen hatalar da buna eklenince, oyunun kısa süreli fişinin çekilme kararı alınmak zorunda kalındı.
monopolycitystreets1253086784.jpg
17 Eylül 15:00 (GTM) tarihinde 12 ila 24 saat arasında bakıma sokulacağı belirtilen oyun, bu nedenle bir süre oynanamaz olacak. Site yeniden açıldığında ise oyun sıfırlanmış olarak yeniden başlayacak. Yaşanan server yavaşlıkları ve belirlenen hataları gidermek üzere yapılacak olan çalışma sonrasında herkes yeniden kayıt olmak zorunda kalacak ve 3 milyon dolar ile oyuna giriş yapacak. MONOPOLY City Streets'in Google Maps üzerinden oynandığını da belirtmeden geçmeyelim. Oyuna http://www.monopolycitystreets.com adresinden erişebilirsiniz.
:: Monopoly'nin kutulu mu, online versiyonu mu tercih edersiniz?
Yazan: Emre Gökberk
SDN - http://shiftdelete.net

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ücretsizmi peki :D:Dkutu versiyonunu çok oynardım

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilmediğin insanlarla "Monopoly" mi oynanır.. :)

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende bi bakayım ya :D gayrimenkule merak sardm

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende ilk defa duyuyorum online mono poly'i hiç duymamıştım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Vallaha adım gibi hatırlıyorum monopolynin sitesinde dünya şehirleri adlı yeni oyun için oyunda yer alacak şehirler seçiliyordu hergün İstanbul'a oy veriyordum birde yanında Ankara ile İzmir vardı sanırım hepsine hergün oy veriyordum Ankara ile İzmir dereceye giremedi ama İstanbul'u başlara sokmuştuk hemde ta en başlara

Sonuç:İstanbul Monopoly Dünya Şehirleri isimli kutu oyununda yer alıyor:)

Bence kutulusu daha güzel.