Online mmorpg oyun tavsiyesi

BurakD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba büyük ihtimalle yok ama ben Online bilim kurgu mmorpg bir oyun arıyorum yani uzay çağı temalı nasıl desem bir karakterimiz olucak bu karakter ile kendi uzay gemimizi falan oluşturabileceğiz karakterimize zırh, silah vs sağlayabileceğimiz aynı zamanda gezegenler arası seyahat gibi şeyler içericek var ise söylerseniz çok sevinirim hani f2p bi oyun varsa bu şekilde iyi olur yoksada aylık aboneliği olmadıkça sıkıntı olmaz

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Warframe mi oynadın sen ? :D Pay To Win deyip bırakanların arasındansın sanırım sen de. Platinum yapmanın yolları var eğer zamanın varsa relic görevlerinden çıkan prime parçalarını satarak güzel platinum yaparsın. Para vermene gerek yok yani.

Warframe Market

Fiyatlar aşağı yukarı burada.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Warframe'e bir türlü ısınamadım bana single player havası verdi :( Wildstar öneririm uzay gemisi yok ama uzaydasın. Oyunun arayüzü inanılmaz iyi :D Görevleri seven biriysen sana göre. Ayrıca PVE'si de çok gelişmiş.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Warframe'e bir türlü ısınamadım bana single player havası verdi :(
Hocam, sana tavsiyelerim ne biliyor musun ?
1- Public'te olduğundan emin ol ve sunucunun Europe bölgesine ayarla.
2- Bir klana katıl
3- Beni Steam'den ekle, beraber oynayabiliriz :D
Görevler yap. Özellikle alarm görevlerinde hiç hissettirmez. Başlar biraz SP havasında evet. Ama bir salak girip Spy görevini mahvedince keşke local oynasaymışım diyorsun :D

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hocam, sana tavsiyelerim ne biliyor musun ?
1- Public'te olduğundan emin ol ve sunucunun Europe bölgesine ayarla.
2- Bir klana katıl
3- Beni Steam'den ekle, beraber oynayabiliriz :D
Görevler yap. Özellikle alarm görevlerinde hiç hissettirmez. Başlar biraz SP havasında evet. Ama bir salak girip Spy görevini mahvedince keşke local oynasaymışım diyorsun :D
Malesef şuan internetin bulunmadığı bir mağarada yaşıyorum :D İnternete kavuşunca dediklerini yapacağım.:)

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Rank'ım 7 bu arada. Şu an platinum yapmam gerek yoksa oyun benim için bitti. Onun için bol bol prime parçası çıkarmam gerek. Şansıma bakın ki baya relic var elimde. Hiç relic görevine girmedim. Rahat 50-60 relic vardır, fazlası değilse :) Oyunun ben de uzmanı değilim ve bilmediğim çok şey var ama senden fazla biliyor olduğumu düşünüyorum. Kafana takılan yeri bana sor :D

BurakD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunda gemi sürmek ve ona çeşitli modifikasyonlar uygulamak varsa oynarım ben bu oyunu

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Oyunda gemi sürmek ve ona çeşitli modifikasyonlar uygulamak varsa oynarım ben bu oyunu
ArchWing var gemi yok ama. Daha doğrusu var da sen sürmüyorsun o gemiyi. Sadece görevlere seni getiriyor götürüyor :)
4:10'dan sonrasını izle :)

BurakD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu indirdim fakat keşke bu oyun açık dünya oyunu olsaydı eğer varsa başta belirttiğim ve açık dünya oyunu olan tavsiye ederseniz sevinirim hani neverwinter ın uzay teması gibi bi oyun yani

Turkishsteamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mmorpg devri ne yazık ki 2007-2008 civarında 4story nin ölümü ile sona ermiştir.

devir mobaların devridir.