Online İşletim Sistemleri

baydn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GlideOS 3

GlideOS’u kullanmak ücretsiz olarak kullanılabilirken 5 kullanıcı desteği ve size 10 gb alan sunuyor.GlideOS’u kullanmanız için gereken tek şeyse Flash Player(v.9 yada üstü) yüklü herhangi bir internet tarayıcısına sahip olmanız yeterli.GlideOS hem eğlence hemde ofis uygulamalarını bünyesinde barındırıyor.​
EyeOS

EyeOS KDE masaüstü yöneticisini kullandığından girişte sizi oldukça hoş bir görüntü karşılıyor.Bunun yanı sıra EyeOS’un program yükleme desteği veriyor olması dahada iyi özelliklerinden biri.EyeOS’u önemli kılabilecek diğer özelliği ise türkçe dil desteği sunuyor olması.

kaynak

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows azure gibi ama bu daha hızlı bence

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ben size g.h.o.s.t öneririm kendiniz bulun :D

baydn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G.ho.st

G.ho.st 5 gb’lık depolama alanında yanında size 3 gb’lık e-posta alanıda sunuyor.Bu sanal işletimini kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren Windows Xp esintilerini hissedeceksiniz.Flash tabanlı çalışan ve türlçe desteği bulunan bu online işletim sisteminde ofis uygulamaları,gadgetlar,Msn messenger,Last fm gibi uygulamaları bulmanız mümkün.
Desktop Two

Diğer online işletim sistemlerindenki ofis uygulamalarından farklı olarak PDF okuyucu uygulama barındıran Desktop two bu açıdan diğerlerinden bir adım önde.Popüler mail servisleriyle anlık mesejlaşma hizmeti sunan Desktop two ile kendi web sitenizi oluşturabilirsiniz.Yıllık 25 $ ücret karşılığı depolama alanınızı 5 gb daha arttırabilirsiniz.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bir bilgisayardaki bilgileri öbürüne götürme