Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lotusadana

Doçent
Katılım
9 Mart 2015
Mesajlar
644
Reaksiyon puanı
220
Puanları
43
afcd4293260735faf883fe3c21e6db15.jpg


7b910485c29213c8d8c2d3b65a1229af.jpg


cae24397100048b1d0f02c4cba007e76.jpg


6b8603810aaea0812b7b47e7e89831cf.jpg


1ac151a3f8c200ae9426fe93ad6ec4da.jpg
 

topalsolucan

Rektör
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
293
aga bunlar 12 yaş altı çalışmaları. yapmayın böyle, komik duruma düşüyorsunuz :)
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
7,293
yaşını maşına karışmam da orjinal eser'in telif hakkına girmek olur diye bu tarz işlem yapmamayı tercih ederim beğenmesek te bir emek var ortada.
 

WmLord

Asistan
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Evet emek sömürüsü, iş cinayetleri konusunda AKP gibi CHP, MHP, ANAP, DYP, AP, DP vesaire tüm geçmiş hükümetler sabıkalıdır tabi ki.

Yalnız 1 liralık işi 50-100 katı fiyatla yandaşlarına ihale eden AKP'nin onlar konuşur, biz yaparız sloganını kullanmaya hakkı yok. Kimse yemez. Siz bile inanmıyorsunuz buna. Ali çıkarlarınızın çarkının sürekli devam edeceğini sanıyorsunuz. Elbet bitecek bu bezirganlık da. O zaman bakalım nereye yamanacaksınız?
 

serdarsilivri

Öğrenci
Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
65
Reaksiyon puanı
8
Puanları
8
Ak partiye yıllarca oy verdim hep bir umut daha iyi olur daha iyi olur diye öyle parti falan sağ sol işim olmaz.

Ama 12 yıl olmuş din din diye diye milleti oyalayıp durmanın alemi yok. Millet aç işsiz vergiler zamlar belimizi büktü.

Eskiden devamlı reform olurdu güzel Şeyler yapılırdı artık yapılmaz olsu yapılmıyor. Ben sırf bu reformlar için daha refah daha huzurlu daha insanca bir yaşam için oy verdim.

Ama yaptığı güzel şeylerin devamı gelmedi gelmiyor. Kaç yıl oldu bir anayasa yapmadılar hep bahane muhalefet engel oluyor. Işine gelmeyince hemen muhalefet başka zaman başka Şeyler için halka gitmesini biliyorsunda neden ülkenin en önemli olayı olan anayasa için halka gitmedin.

Biz Tayyip Erdoğan'a ne isterse verdik belediye başkanı Yaptık başbakan yaptık şimdide cumhur başkanı ama hala istiyor Başkan olacak. Ama biz verdik sende millete ver bireyler.

Özet olarak ben alış verişe çıktığım zaman Maaş aldığım zaman gezmeye yaşamaya çalıştığım zaman ak partinin bir faydasını artık göremiyorsam oyumu artık atmamda nokta
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
7,293
[video=youtube;BGqe7kf-2jg]https://www.youtube.com/watch?v=BGqe7kf-2jg[/video]
[video=youtube;Gwok2vAT6Bc]https://www.youtube.com/watch?v=Gwok2vAT6Bc[/video]
bu tarz hicivlere karşı daha hoşgörülü olabilseler daha iyi olurdu.
 

WmLord

Asistan
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Somalı aileler mitinge çağırıyor: Kömür bitti, ömür bitti!

432c1-somaaile.jpg


Soma katliamının birinci yıldönümünün hemen öncesinde aileler, acılarını paylaşmaları için tüm Türkiye'ye çağrı yaptı. 13 Mayıs'ta siyasi partilerin, 16 Mayıs'ta da sendikaların programları olduğu için kendi seslerini yeterince duyuramayacağını düşünen aileler; 10 Mayıs Pazar günü Manisa Soma'da miting düzenleme kararı aldı. Ailelerin çağrısına çok sayıda dernek, siyasi parti ve sanatçı destek veriyor.

Ailelerin çağrısını duyurmak için hem ailelerin hem de aralarında Mert Fırat, Ahmet Ümit, Aslı Erdoğan sanatçıların görüntülü mesajlarla katıldığı bir video hazırlanıp sosyal medyada paylaşıldı. "Şehit madenci aileleri çağırıyor", "Kömür bitti", "Yanan bizdik, siz kömür sandınız" başlıklarını taşıyan videoda "Sağduyulu herkesi bekliyoruz" çağrısı yapıldı. Videonun yayınlanmasının ardından sosyal medyadan birçok kişi videoyu paylaştı. Ailelerin, hem kendilerinin hem de sanatçıların bulunduğu dört film hazırladıkları öğrenildi. Soma içerisinde mitinge çağrı çalışmalarında ise işsiz madenciler ile yakınlarını kaybeden aileler de görev aldı.

Miting saat 13.00'de Ege Linyit İşletmeleri önünde başlayacak. Hükümet Konağı'na kadar olan yürüyüşün ardından konuşmalar yapılacak. Miting sonrası isteyenler şehit madencilerin mezarlarını ziyaret edebilecek.

Geçen yıl 13 Mayıs'ta Manisa'nın Soma ilçesinde, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Soma Holding'e ait madende patlama meydana gelmişti. Patlamada resmi rakamlara göre 301 işçi hayatını kaybetmişti.

YouTube Video

BİRGÜN - Somalı aileler mitinge çağırıyor: Kömür bitti, ömür bitti!
 

GhostX

Profesör
Katılım
26 Ağustos 2009
Mesajlar
2,244
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
Çok fazla izlediğim bir kanal değil ama biraz önce malum “A” kanalına denk geldim. Dinledim de bu kadar da olmaz yahu insan bu kadar belli etmez taraf olduğunu reklam yaptığını ayıp vallahi.

Sildim attım direk listeden nefret ettirdiler.
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bir musubet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız boşuna dememiş.Konuşanların çoğu bilmez bu ülke ne durumdaydı. Gidin sorun bi 50 yaşında amcaya amca sen geçmiş hükümetlerde hastaneye gittin de ne kadar rahat ettin. Her işlem için ne kaç gün sıra bekledin diye. Bu ülke boş parti ve zihniyetler ile onlarca yıl hep geriye gitti. Bunu 30 yaş üstü bilir. En basiti o zaman çocuk yaşlarda dahi olsa bir büyüğünün hastaneye sabah saat 05:00 de sıra alabilmek için gittiğini bilir. Sadece sıra alabilmek için. Muayene olmak 3 lü prizin fişi kendine takıp elektrik üretmesi gibi birşey. Hele ilaç almak ? akşama kadar kurukta beklerdi insanlar tam sıra gelirdi "o ilaç yok". Bu ve bunun gibi bir sürü hezimet bu ülkede. Bu ülkenin başbakanı kumar masasında dayak yedi. Bir gecede bir sürü batık banka. Yollar ise söylemiyorum tek yön. O zamanların trafik kazası haber başılığı "Hatalı sollama" idi. Çünki yollar hep tek şerit. Emekli vergi iadeleri alamazdı. Maaşlar hak getire. IMF kapılarında köle olanlar bambaşka.

Millet aç diyenler. Bakmasın o milletin lafına. Açım der gider egede akdenizde 2 hafta tatil yapar. Cebin 10 lirası vardır gider 50 liralık araba alır nasıl olsa kredi var. Herkes lüx ün borcunda. Kimse kullandığını bir daha kullanmıyor. Telefonun 5 i çıkar 3 ay sonra at 6 yı al. Çalış dersin bol maaş rahat iş ister. 30 yaşına kadar keyfi alem yapmıştır. 30 unda vasıfsız işe başlar asgari ücrete laf sayar. Meslek edinseydin de çok alsaydın. Şimdi devlet işsizlik sigortası veriyor. Adam işten çıkıyor. Geliyor diyorki abi ben çalışayım ama bana sigorta gösterme. Neden ? Çünkü devlet maaşı kesecek. Devlet onu sana iş bulana kadar veriyor. Hak yiyiyor ama kendini haklı görüyor. Buraya yazacak o kadar şey varki hepsi herkesin günlük hayatta aldığı hizmet, geçmişte yaşadığı hezimet hepsi birebir gerçekler. Bazılarının ağzında hep aynı laflar, çaldı, sattı, şöyle yaptı böyle yaptı. Hani arkadaşım nerde ? İspatlama tamam. Hiç olmazsa ilişkilendir, düz mantık vs. falan yap. Hem çalacaksın hemde hizmet edeceksin ? Hem çalacaksın hemde bu kadar düşman edineceksin ? Çalan adamın hizmet ile ne işi olur ? Olsa da en fazla birileri gibi mahalleye çocuk parkı falan yapar açılışa gider. İnsan kendi işi olsa bu kadar çalışmaz yeter der. Yapılan hizmetlerde ki değişimlere bakıyorsun öyle aman ne yaptılar 15 gün sıra bekliyorduk şimdi 14 gün değil. Bu yazıyı yazarken bile internetten randevu sistemine girip müsait olan tarihe 2 dakka içinde randevumu istediğim saate alıyor ve saatimde muayene oluyor vs. vs. Ulaşımdan bahsetmiyorum bile. Geçmişte Bursa da üniversite okuyanlar bilir. Şehir merkezinden üniversiteye gidecek isen, dersin saat 10:00 da başlıyorsa sen saat 07:00 de belediye otobüsüne binmelisin belki daha erken. Ve kapı ile cam ile yapışık gitmelisin. Şimdi ? binersin metroya 30 dakika belki.

İşte sabahın 4 ünde kalkıp 05:00 de hastanede akşama kadar sıra almak için beklemeyen (alacağıda malum ), tek şerit yollarda ömrünü çürütmeyen veya yakınını kaybetmeyen, 4 gün ilaç için bekleyip sonra bu ilaç yok sesini duymayanlar şimdi 2 dakika içinde işlemlerini bitirip istediği eczaneden ilacını alıyor. Devletin her imkanından faydalanıyor. Eskiden faydalanamıyordu çünki imkan yoktu, hatta faydalanacak birşey yoktu eziyetten ve yokluktan başka.
Hükümet dediğin insanına hizmet edecek. A partisi B partisi farketmez. Parti farketmez ama hizmet farkeder. Şimdi ben ak partili olayım biriniz chp li biriniz mhp li. Hepimiz aynı gün gittik hastaneye ama hiç birimiz ne muayene olabildi ne hizmet alabildi. Ne faydası oldu bize ? Hiç. Ak partili de mağdur, chp lide mağdur, mhp li de. Biz hizmet edenleri desteklemeliyizki, bütün partiler millete hizmet ve destek olarak çalışsınlar. Hizmet etmeyeni bu millet başa getirmez desinler. Bu millet artık akıllandı. Zamanında çok kandırdılar babalarımızı 2 anahta 5 anahatar diye. Arkadaş seçim mitinginde onlar ne verirse ben 2 katını vereceğim diyen yöneticiler oldu bu memlekette yazık.
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
7,293
bu kadar eziklemeyin dün kü ile bugünkü devlet aynı.
 

topalsolucan

Rektör
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
293
buna gerçekleri 12 yaş altı bile görüyorken sizin hala at gözlüğüyle dolaşmanız garip değil mi denir.

at gözlüğü sen gibi seviyesiz şahsiyetlerin aksesuarıdır. sizin gözünüzle dünyaya bakacağıma kör olsun o gözler daha iyi. nankörlerden değiliz evelallah.
 

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Size uymaya kalksam yüzlece capsı eklerim arşiv dolu.Sizler tanin gazetesi gibi akıllarınızı çöplükle dolduranlar takılmış plak gibi bir tam dolu sayfa yazar sonra bize imla dersi verir.Gençsiniz niye kendinizi update etmiyorsunuz sizler hala 1940 larda chp faşist diktasındasınız.Bakın onlarca yıl geçti aradan.Üzerinizdeki ölü toprağını atın ve güzel 2015 sabahına uyanın.
 

Vikings

Dekan
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
228
Şu forumda ilk defa karma gülmek istiyorum :D JDASKHFLDSJFLKŞDSJFDSFDSJKLDSFDSKJAFSDLJKL

[video=youtube;h2YFBVSDfWw]https://www.youtube.com/watch?v=h2YFBVSDfWw[/video]
 

Calvados

Öğrenci
Katılım
21 Nisan 2015
Mesajlar
84
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Hep vaat ediliyor da, hani Karşıyaka'ma bir stad?
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
7,293

fizikci

Doçent
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
798
Reaksiyon puanı
12
Puanları
18
hayatımda gördüğüm en hayırsever en iyi niyetli, en merhametli, maaşının yarısını fakire fukaraya suriyeliye harcayan antepli bir hemşehrim, şimdi "suriyeliye ekmek vereceğime kurda köpeğe veririm daha iyi" diyor. ama suriyelilerin bir kabahati yok. onları memlekete getirip, etnik ayrıma tabi tutup, araba para bağlayan, türkmeni açlığa sefalete terkeden, ülkemin 6 milyon işsizi kenarda dururken suriyeliye istihdam açan, milyonlarca üniversite adayı sıra beklerken suriyeşiye sınavsız üniversite veren hükümetin suçu.
 

WmLord

Asistan
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Doğrudur, kendine göre zaten iyi yaptığını sanıyor. Yani erdem, ahlak falan tamamen hak getire... :D
 

Bepob

Profesör
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
3,655
Reaksiyon puanı
302
Puanları
263
Herkes bildiği gibi değil gördüğü gibi yorumluyor ben bu yargıyıda gördüğüm gibi yorumlamamdan anladım ama zaten bu görüntü şekilleri 7 haziranda bozulabilir
 

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Doğrudur, kendine göre zaten iyi yaptığını sanıyor. Yani erdem, ahlak falan tamamen hak getire... :D


[h=1]Yargıtay, CHP'nin Atatürk'ün vasiyetine uymasını istedi[/h]
01 Mart 2006 Çarşamba 05:14
[h=2]Yargıtay, son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı tartışmaları sırasında gündeme getirdiği CHP ile Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumu arasında Atatürk'ün vasiyeti nedeniyle çıkan uyuşmazlıkta CHP'yi haksız buldu[/h]
yorum yapmıyorum
 

WmLord

Asistan
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[h=1]Yargıtay, CHP'nin Atatürk'ün vasiyetine uymasını istedi[/h]
01 Mart 2006 Çarşamba 05:14
[h=2]Yargıtay, son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı tartışmaları sırasında gündeme getirdiği CHP ile Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumu arasında Atatürk'ün vasiyeti nedeniyle çıkan uyuşmazlıkta CHP'yi haksız buldu[/h]
yorum yapmıyorum
Bana hitaben yazmışsın ama, senin peşine takıldığın güruhla, benim karşıma çıkardığın güruh arasında bir fark yok. Hepsi aynı lağımın sıçanlarıdır.

Düzenin kendine yeni düzücülerini seçerken, düzenin asıl sahiplerinin "kimi nasıl ve ne kadar zaman kullanabiliriz" hesabı hep vardır.

Kimi "Erdogan'ın g.tunun kılıyım" der, kimi de "Mustafa Kemal'in askerleriyiz"... Ama hepsi de farkında olsun veya olmasın aynı düzenin kıyıcılarına hizmet eder.

Demokrasi, aptalların aptalları yönetmesidir. İnsan hayatı özgürdür, temsil edilemez. Beni de kimse temsil edemez.
 

WmLord

Asistan
Katılım
3 Eylül 2014
Mesajlar
137
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Netekim gebereni de %90 halkoyuyla demokratik bir şekilde reis-i cumhur yapmamış mıydık?

Evet benimki ütopya tabi ki insanın insan üzerindeki tahakkümünün yasal kurumu olan devlet, yönetim şekli ne olursa olsun katildir. Bütün devletler katildir.

Olmaya devlet cihanda!..
 

Vikings

Dekan
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
228
Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir, şikayetlerinizi raporla seçeneğini kullanarak yada Süper Modaratörlere ulaşarak yapabilirsiniz, alakasız konulara alakasız mesajlar atmıyoruz.
 

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
[video=youtube;YZrGqyKnIPY]https://www.youtube.com/watch?v=YZrGqyKnIPY[/video]
nereden nereye
ve buna eklenecek bir kelime yok onlar konuşur.....
[video=youtube;aonBfZUTdJs]https://www.youtube.com/watch?v=aonBfZUTdJs[/video]
 

leanardo

Profesör
Katılım
1 Eylül 2012
Mesajlar
1,221
Reaksiyon puanı
9
Puanları
218
[video=youtube;YZrGqyKnIPY]https://www.youtube.com/watch?v=YZrGqyKnIPY[/video]
nereden nereye
ve buna eklenecek bir kelime yok onlar konuşur.....
[video=youtube;aonBfZUTdJs]https://www.youtube.com/watch?v=aonBfZUTdJs[/video]

sırtında çocuğunun cesedini taşıyan adamı unutmadık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst