Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Boş beyinler anlayamaz nükleerin temiz mi kirli olduğunu
Yapma be kardeşim,nükleer ne olursa olsun tehlikedir.Onları yapıcağımıza yıllardır söylenen şu bor yataklarını işlesek (aman SOMA 'ya benzemesin).Bilemiyorum belki işlenen bor madeni vardır.Ama hiç duymadım .

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Yapma be kardeşim,nükleer ne olursa olsun tehlikedir.Onları yapıcağımıza yıllardır söylenen şu bor yataklarını işlesek (aman SOMA 'ya benzemesin).Bilemiyorum belki işlenen bor madeni vardır.Ama hiç duymadım .

Bor konusunda haklısın ancak boru işlemek çok zor. Elimizde teknolojisi yok ve bize sittin sene vermezler. Anca ham olarak ihraç ediyoruz. Enerjide dışa bağımlıyız, cari açığın baş sebebi, akaryakıt fiyatlarındaki yüksek verginin sorumlusu bu sıkıntı. Güneş ve rüzgar enerjisi de nükleer kadar uzun ömürlü ve de verimli değil. Bunun tek çaresi nükleer. Tehlikeli mi evet ancak dünyada yüzlerce santral harıl harıl çalışırken bizim bundan geri durmamız da anlamsız.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sonunu düşünen kahraman olamaz der aslan amca ...

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Digerleri izmirli sandigimiz (akp ve hdp) taraftari olan izmirli degil galiba, bu saydiklariniz izmirlilerin görüsü olduguna göre.
ben akp liyim neden cumhuriyet düsmani olayim ki.
siz chp liler kafayi yemissiniz. cumhuriyet bizim kazanimimizdir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben İzmirliyim Gayet Memnunum İzmirden Beğenmiyen Varsa Çeksin Gitsin zorla tutan yok.
Ben İzmiri CHP'li Belediye Var Diye Övmüyorum İsterse MHP'li Belediyede Olabilir Ama AKP İzmirde Olamaz Bu Sadece Benim Görüşüm Değil Tüm İzmirlerin Görüşü İzmir AKP Ve HDP Haricinde Tüm Partilere Açık.Bu Şehir Cumhuriyetin Kalesi Bu Şehirde Cumhuriyet Düşmanları Yer Alamaz

Digerleri izmirli sandigimiz (akp ve hdp) taraftari olan izmirli degil galiba, bu saydiklariniz izmirlilerin görüsü olduguna göre.
ben akp liyim neden cumhuriyet düsmani olayim ki.
siz chp liler kafayi yemissiniz. cumhuriyet bizim kazanimimizdir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
fikren güzel de daha santral olmadan radyoaktif kaza yapan insanlar var bu ülkede neye güvenip deneysel nükleer santral kuruyon?

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hani kalkıp sol yada sosyalist desen derim doğrudur ama zerdüşlük öğretisi direniş sembolü olarak kullanma ömrü hayatımda ilk defa sizden duydum ki öyle bir şey iktidarın kürt halkını aşşağılamak için kullandığı iftiralardan biridir. .Ulusalcılık hezeyanları muhafazakarlarıda etkilemiş bunuda anlamış oldu.

Direniş sembolü???????
Neyin direnişi dehhaka karşımı???Evet inşaallah kürt halkı günümüzün dehhaklarına gereken cevabı 7 haziranda verecek her kürt kawa olacak pkk nın şer dağlarını oylarıyla eritip kardeşlik dağında barış dağında yollar açıp özgürlüğüne kavuşacak.
Şimdiye kadar kürdün kanıyla beslenen keneler sülükler sırtlarından düşecek.
Özgürlükler gelecek benim siirtime ağrıma diyarbakır bitlisime turizm gelecek yeni yatırımlar gelecek
kck nın haraçları bitecek cinayetleri bitecek
Güneş var güneşe akın
Güneşi zapteceğiz güneşin zaptı yakın

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Anladık kendin çalıp kendin oynuyorsun bende ciddiye alıp laf yazıyorum bildigin slogan dili ile konuşuyorsun yav he he.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
11020226_467069576793089_4633947220800294821_n.jpg

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Memuru, hükümetin teklifinin altında bile zamma satan Memur-Sen başkanının ödüllendirilip AKP milletvekili adayı olmasını anlatan bir görseldi. Hemen kaldırtmışlar.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu kadar yolsuzluğa rağmen hala birileri destekliyor, enteresan.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8683c8afd96f0148f41a442be89bea0d.jpg

İşte buydu. Facebook'ta da duruyor görsel aslında.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Siyasetle hiç işim olmaz ama buda benim görüşüm kimseyi ilgilendirmez, akp Türkiye'nin ve Türk halkının başına gelmiş ve gelecek en büyük felakettir aha buraya yazıyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
allah size ecevit gibi demirel gibi yöneticiler nasip etsin de yokluk ve açlık dönemlerinize geri dönüp sürünün diye beddua edecem de biz de bu gemideyiz. neyse size rağmen ilerlemeye devam.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
allah size ecevit gibi demirel gibi yöneticiler nasip etsin de yokluk ve açlık dönemlerinize geri dönüp sürünün diye beddua edecem de biz de bu gemideyiz. neyse size rağmen ilerlemeye devam.

Burada yazanların çoğunun aklı 2001 ve öncesine ermez. Kriz, enflasyon, IMF, batık banka, yazar kasa fırlatılan günlerinde şortla gezdikleri ve hayatta gördükleri tek hükümet AK Parti hükümeti olduğu için kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorlar. Araya bir Chp, Mhp ya da Dsp hükümeti sokup hanyayı konyayı göstermek lazım.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296

Ben Ecevit, Demirel savunucusu felan değilim emin ol keşke yiyecek içecek kuyruklarında bekleseydikde bu akp ye oy vermeseydik diyeceğimiz günler ileride inşallah gözümüz açılırda zalime taraf olmayız, Türkiye ne geçmişde ne gelecekte böyle bir felaket görmeyecektir Allah yardımcımız olsun.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Konu hakkında bilgim yok önceki mesajları okumadım falan kim neci bilemem ama ecevit dediğiniz adam amerikaya baş kaldırmış incirliğe el koyup amerikan subaylarını ülkeden yollamış bi adam kıbrıs olayları sırasında. Amerika Sultanahmet'i bombalarız dedikten sonra.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Katılıyorum.

[video=youtube;qKEccam_JfA]https://www.youtube.com/watch?v=qKEccam_JfA[/video]

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fox TV'de önceki akşam Selahattin Demirtaş konuktu...

İsmail Küçükkaya: Türkiye'de bir başbakan var...
Selahattin Demirtaş: Kim?
İsmail Küçükkaya: Sayın Davutoğlu...
Selahattin Demirtaş: Unutuyorum, kusura bakmayın.

Demirtaş: Tayyip Erdoğan'dan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben Ecevit, Demirel savunucusu felan değilim emin ol keşke yiyecek içecek kuyruklarında bekleseydikde bu akp ye oy vermeseydik diyeceğimiz günler ileride inşallah gözümüz açılırda zalime taraf olmayız, Türkiye ne geçmişde ne gelecekte böyle bir felaket görmeyecektir Allah yardımcımız olsun.

felekat sizin zihniyetinizde bence. o falaketten bir zarar gelmezse başka da bişeyden gelmez.

Konu hakkında bilgim yok önceki mesajları okumadım falan kim neci bilemem ama ecevit dediğiniz adam amerikaya baş kaldırmış incirliğe el koyup amerikan subaylarını ülkeden yollamış bi adam kıbrıs olayları sırasında. Amerika Sultanahmet'i bombalarız dedikten sonra.

ecevit iyi adamdı ama yönetici olacak vasıfta değildi. ülkenin en şaibeli, tefeci adamalarıyla iş tuttu. aldı onları bakanlıklara getirdi. ülke yağ istifçilerinin karaborsacıların eline düştü. insanlar bir yumurta kıracak tüp bulamıyordu. milletin anası ağladı. binlerce insan o dönemde sağ sol çatışmalarında sokaklarda öldü. ecevit amerikaya rest çekti diyerek tüm bunları aklayabilir miyiz?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
felekat sizin zihniyetinizde bence. o falaketten bir zarar gelmezse başka da bişeyden gelmez.

ecevit iyi adamdı ama yönetici olacak vasıfta değildi. ülkenin en şaibeli, tefeci adamalarıyla iş tuttu. aldı onları bakanlıklara getirdi. ülke yağ istifçilerinin karaborsacıların eline düştü. insanlar bir yumurta kıracak tüp bulamıyordu. milletin anası ağladı. binlerce insan o dönemde sağ sol çatışmalarında sokaklarda öldü. ecevit amerikaya rest çekti diyerek tüm bunları aklayabilir miyiz?

Aklayamayız tabiki ama herkesin iz bıraktığı şeyler olur. Bu adamda böyle bırakmış. Gelmediki yolu şehri düzgün yapacak kuyrukları yok edecek çevreyi güzelleştirecek terörü bitirecek ona buna kafa tutup susturacak eski osmanlıyı canlandıracak bir adam şu ülkenin başına.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tayyip olmasa nolcak onun yerine kim gelebilecek zihniyeti olduktan sonra hicbisey olmaz tabi.Reklamdaki adama da kac para vermislerdir kim bilir.Kamyoncular bosuna eylem yapti gecen gun yol kapatti.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
büyük boy salamlar vermişlerdir çok seviyormuş zaten...

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CHP milletvekili Özgür Özel, meclis kürsüsünden konuştu, Soma’da facia geliyor diye haykırdı, araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi, MHP’yle HDP destekledi, AKP oylarıyla reddedildi, gelmiş geçmiş en ağır madenci katliamı yapıldı.
*
MHP milletvekili Sinan Oğan, meclis kürsüsünden konuştu, Musul düştü, Musul başkonsolosluğumuz IŞİD tarafından sarıldı diye haykırdı, AKP milletvekilleri “hadi ordan be, delilin var mı delilin” diye laf attı, Ahmet Kiziroğlu tee New York’taydı, Musul’da her türlü önlemi aldık dedi, tarihin en ağır diplomatik kepazeliği yaşandı.
*
Muhalefet partileri uyardı, elalemin iç savaşına karışmayalım denildi, sayın hükümetimiz güldü geçti, “Esed’in iki haftalık ömrü kaldı, gerekirse üç saatte Şam’a gireriz” dedi, iki milyon Suriyeli bize girdi.
*
CHP ve MHP, Süleyman Şah türbesi IŞİD’e mi bırakılıyor diye sordu, Tayyip Erdoğan ateş püskürdü, “Süleyman Şah türbesinin IŞİD tarafından kuşatıldığı iddiası külliyen uydurma” dedi, boş sandukalar tanklara yüklendi, vatan toprağı terkedildi, götün götün kaçıldı.
*
Durmuş Yılmaz konuştu, merkez bankasına faiz konusunda baskı yapılmasının yanlış olduğunu söyledi, yapısal sorunların kısa vadeli faiz silahıyla çözülemeyeceğini anlattı, Tayyip Erdoğan sinirlendi, sen işine bak dedi, Amerikan doları tarihin en yüksek seviyesine çıktı.
*
Makine mühendisleri odası uyardı, “ikinci dünya savaşından kalma dandik vagonlarla hızlı tren olmaz, ısrar edilirse facia olur” dedi.
İstanbul Tabipler Odası, Mecidiyeköy’deki kule inşaatıyla alakalı olarak üç ay önceden tweet attı, “maalesef yarın öbür gün bu inşaatlarda 8-10 işçi kardeşimizi kaybedeceğiz” dedi.
TEMA vakfı bir sene önceden rapor hazırladı, “Ermenek’te yeraltı suları 20 metre derinlikte, maden ocağı 138 metre derinlikte, buraları derhal kapatın, yoksa işçiler boğulacak” dedi.
*
Reklamda doğru söylüyorlar…
*
Onlar konuşur.
AKP yapar!

Yılmaz ÖZDİL

Çok kısa bir özette olsa, bizim konuşup akp nin yaptığı şeyler var doğrudur!

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Yılmaz Özdil

CHP milletvekili Özgür Özel, meclis kürsüsünden konuştu, Soma’da facia geliyor diye haykırdı, araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi, MHP’yle HDP destekledi, AKP oylarıyla reddedildi, gelmiş geçmiş en ağır madenci katliamı yapıldı.

*
MHP milletvekili Sinan Oğan, meclis kürsüsünden konuştu, Musul düştü, Musul başkonsolosluğumuz IŞİD tarafından sarıldı diye haykırdı, AKP milletvekilleri “hadi ordan be, delilin var mı delilin” diye laf attı, Ahmet Kiziroğlu tee New York’taydı, Musul’da her türlü önlemi aldık dedi, tarihin en ağır diplomatik kepazeliği yaşandı.
*
Muhalefet partileri uyardı, elalemin iç savaşına karışmayalım denildi, sayın hükümetimiz güldü geçti, “Esed’in iki haftalık ömrü kaldı, gerekirse üç saatte Şam’a gireriz” dedi, iki milyon Suriyeli bize girdi.
*
CHP ve MHP, Süleyman Şah türbesi IŞİD’e mi bırakılıyor diye sordu, Tayyip Erdoğan ateş püskürdü, “Süleyman Şah türbesinin IŞİD tarafından kuşatıldığı iddiası külliyen uydurma” dedi, boş sandukalar tanklara yüklendi, vatan toprağı terkedildi, götün götün kaçıldı.
*
Durmuş Yılmaz konuştu, merkez bankasına faiz konusunda baskı yapılmasının yanlış olduğunu söyledi, yapısal sorunların kısa vadeli faiz silahıyla çözülemeyeceğini anlattı, Tayyip Erdoğan sinirlendi, sen işine bak dedi, Amerikan doları tarihin en yüksek seviyesine çıktı.
*
Makine mühendisleri odası uyardı, “ikinci dünya savaşından kalma dandik vagonlarla hızlı tren olmaz, ısrar edilirse facia olur” dedi.
İstanbul Tabipler Odası, Mecidiyeköy’deki kule inşaatıyla alakalı olarak üç ay önceden tweet attı, “maalesef yarın öbür gün bu inşaatlarda 8-10 işçi kardeşimizi kaybedeceğiz” dedi.
TEMA vakfı bir sene önceden rapor hazırladı, “Ermenek’te yeraltı suları 20 metre derinlikte, maden ocağı 138 metre derinlikte, buraları derhal kapatın, yoksa işçiler boğulacak” dedi.
*
Reklamda doğru söylüyorlar…
*
Onlar konuşur.
AKP yapar!

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Somadaki durum acaba dediğiniz gibimi.
Madenciyi sıkıştığı zaman sadece mecliste zaman çalmak amacıyla kullanan zihniyetimi övüyorsunuz.
Göçükte oldüğü için hükmen şehid olan 301 madencimiz gerçekten bir cinayete gitmiştir.Uzun yıllardır hüküm süren sömürü düzeninin bir neticesi ak parti döneminde var ancak eski dönemlerden beri süren hastalık.
Ne acıdır ki onların kömürleşmiş cesedlerine basarak kendine ikbal arayanlar milletçe yüzümüzü kızarttı.Bu konuda ak parti hükümetinin tek başarısı son şehide kadar ulaşılmasıdır.
Sendika???
sendika temsilcisi?????
maden iş?????
Kimse varmıııııı kimse varmııııı
şişşşşt bağırma seni duymazlar uyuyorlar.
Sendika bezirganları denetçiler patron bir olmuş içi su dolu madenin hemen altını oyup maden açmışlar.
Fatura doğru adrese kesilmezse yüzlerce soma çöker.Bu konuda iktidar ve muhalefet birleşip sorumluların cezalandırılması için gerekli yasal düzenlemeleri yapmaları gerekliydi yoksa işçimi ölmüş
bir garip ölmüş diyeler üç gün sonra duyalar yunus böyle söylüyor.
:thumbdown:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...