Kestane
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Koye yardim gidemedi diye oglunun cansiz bedenini cuvalda tasiyan amcamızı da unutmadık
Koye yardim gidemedi diye oglunun cansiz bedenini cuvalda tasiyan amcamızı da unutmadık
[video=youtube;orXR8d_8ChU]https://www.youtube.com/watch?v=orXR8d_8ChU[/video]
Keske izmir de de akp olsaydi da su gecekondularin birazindan kurtulsaydik.
dünya sehri olacak IZMIR köhnelesiyor.
herkes gider mersine bizimkiler tersine.
yatirim icin iktidar partiye ver belediye yi, milletvekilini chp ye.
istanbul'a bak da gece kondu neymiş gör.Keske izmir de de akp olsaydi da su gecekondularin birazindan kurtulsaydik.
dünya sehri olacak IZMIR köhnelesiyor.
herkes gider mersine bizimkiler tersine.
yatirim icin iktidar partiye ver belediye yi, milletvekilini chp ye.
Ak Parti Yapar, Onlar Alkışlar :dirol:Ak parti konuşur , Tersini yapar :dirol:
Ya sev ya terket.chp li olmayanların izmirimizde işi ne.Hele akp liler uzak dursun.İzmiri sadece izmirliler yunandan kurtardıki hareket ordularına sadece bayrağı dikmek kaldı.İzmir izmirlilerinden izmirli olmayanlar girmesin.Ben İzmirliyim Gayet Memnunum İzmirden Beğenmiyen Varsa Çeksin Gitsin zorla tutan yok.
Ben İzmiri CHP'li Belediye Var Diye Övmüyorum İsterse MHP'li Belediyede Olabilir Ama AKP İzmirde Olamaz Bu Sadece Benim Görüşüm Değil Tüm İzmirlerin Görüşü İzmir AKP Ve HDP Haricinde Tüm Partilere Açık.Bu Şehir Cumhuriyetin Kalesi Bu Şehirde Cumhuriyet Düşmanları Yer Alamaz
izmir'li olmayanın izmir deme hakkı bile yoktur ordan milellet vekili olamaz yada belediye başkanı olamaz herkes kendi doğduğu yerden katılsın.
Beyinler derken [emoji1]şimdi bişey yazardım da neyse ....
her reklamı anlarım şu nükleer enerji akkuyu reklamında temiz enerji diyor ve beyinlerde buna inanıyor ya yuh dıyrum ....
Bi daha olmasın lutfen dikkat edelim [emoji1]ünlem unutulmuştur pardon[MENTION=288387]leanardo[/MENTION]
Evet Hewal anlaşılmaz bir olgudur ki iran tarihinde olduğu gibi ülkemizi karıştırmak için kürt kartıyla saadet/bbp kartını oynuyor.
Şimdi bana ünlü düşünür Zerdüştü ve onun meşhur kitabını anlattırma.Hakkındada konuşmak istemiyorum ki rivayete göre Efendimizi adınla müjdeledi tabi rivayet Rabbimiz teala ve tekaddes hazretlerifde bildirmiş olabilir konu flu.
Ancak doğru söylediğin bir konu varki zerdüştlük bir öğretidir ancak hdp ve bağlı olduğu örgüt bunu kürtlerin dinşi olarak göstermek istiyor ki bu doğru değildir
Şimdi kürtlerin kim olduklarını benden dahamı iyi bildiğini iddia edeceksin.Kürtler müslümandır.Ermeni olanları suriyeden sızan çok azıdır.Kürtler şafıi dir biz hanefiyiz ki bu gerçek chp ye gerekse hdp ye handikap olarak yansıyor.Onlar namaz abdessiz dolaşmaz zedüşlük bir siyasi partinin irandan aldığı bir olgudur.Kürtler 3000 senedir birlikte yaşadığı türk kavimleriyle aynı inanç grubunda olsalarda bizler 950 senesinden sonrasına bakıyoruz ki bu anadoluya islamiyetin gelmesidir.
Bu seçimler de kürtlerin müslümanlık derecesinin kabeyi islami değerleri alaşağı etmek isteyenlerin sandığa gömülmesi olarak yansıyacaktır.
Şimdi bazıları boylarına poslarına bakmadan memleketçilik hemşehricilik yapmaya çalışıyor burası asker ocağı gibi.
Mesela sayın Kılıçdaroğlu günlerce uğraştıki seçilebilecek bir yer bulayım diye şimdi onu kınayalımmı.Ben doğma büyüme istanbulluyum yurdumun her yerinden olupta şehrimizde yaşayanları ne kınarım ne onları kovmak gelir içimden bu bizim şehrimiz her renk bizim zenginliğimizdir.
şimdi bişey yazardım da neyse ....
her reklamı anlarım şu nükleer enerji akkuyu reklamında temiz enerji diyor ve beyinlerde buna inanıyor ya yuh dıyrum ....