OnePlus 8 Pro Almak Istiyorum ama 8T Pro'yu bekleyeyim mi?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
tesekkürler, telefonu aldim, suan kurcaliyorum :) gayet güzel görünüyor.. Bir süre kullanip bakmak gerek.. Eni bekledigimden kücükmüs.. Benim iphone 7 kadar eni var. Ama ele oturuyor
Telefonun batarya performansı,ekran kalitesi, kamerası bununla ilgili görüşlerini yazarsan sevinirim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Selamlar

3-4 senedir iphone 7 kullaniyorum, hem hoparlöründeki sorun hem ekranin kücük gelmesinden dolayi telefonu degistirmek istiyorum ve iPhone almayi düsünmüyorum. Biraz da android deneyimleyeyim..

Anneme gecen yil oneplus 7 pro aldim, memnun kendisi.

Benim istedigim model oneplus 8 pro limited (12 gb ram, 256 kapasite) versiyonu. Fiyati yaklasik 1000 dolar.

Ekli dosyayı görüntüle 107052

https://www.digitec.ch/de/s1/produc...e-678-dual-sim-48mpx-5g-mobiltelefon-13085436

Oneplus 8T pro lar ne zaman cikar bilmiyorum.. Sizce bekleyeyim mi? Yani aralarinda devasa farkliliklar olabilir mi?

Ona göre siparis vereyim
Düz model ile T model arasında uçurum fark olmuyor bence 8 Pro alın gitsin fakat ben yerinizde olsam düz 8 alırdım çünkü Pro'nun ekran boyutu çok aşırıya kaçıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki 2 nesilde olduğu gibi normal versiyonlar ile t versiyonlar arasında pek bir fark olmayacak( İşlemci dışında neredeyse değişiklik olmuyor. 865 ile 865+ arası farkı da sentetik testler dışında asla farkedemezsiniz). 8 Pro almanızı öneririm.
hocam ben düz 8 alırdım 8 Pro'nun ekran boyutu gereksiz büyük