One x mi s3 mü ?

1Droid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben uzun bir süre android kullandım (galaxy ace) ve aşırı derecede memnun kaldım.Ama geçen hafta nedensiz bir şekilde abimle telefonları değiştirdik ve bana e72 geldi.Bende kışın yüksek segment bir telefon almayı düşünüyorum ya Htc One X ya da Galaxy S3 siz olsanız hangisini alırdınız ?

88892.jpg
HTC-One-X5.jpg

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Tasarım olarak One X daha iyi ama bence S3 al.

1Droid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne demek.:D
Ben de sana teşekkür edeyim.Güzel konu açmışsın.S3 ile One X arasında kalan çok kullanıcı var.Onlar da faydalanmış olur.Teşekkürler.
rica ederim :) nedemek. bir de bir sorum daha var sence oyun için hangisi daha iyi ?

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=295706]1Droid[/MENTION] kardeş iki telefon arasında yazılımsal ve ya donanımsal farklar neredeyse yok.Bu noktadan sonra gözüne güzel gözükeni alacaksın:).Oyun performansı konusunda 2 sinde de hiç bir sorun yaşamazsın.Benim masaüstümden daha sağlam işlemcileri RAMleri :D

1Droid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@1Droid kardeş iki telefon arasında yazılımsal ve ya donanımsal farklar neredeyse yok.Bu noktadan sonra gözüne güzel gözükeni alacaksın:).Oyun performansı konusunda 2 sinde de hiç bir sorun yaşamazsın.Benim masaüstümden daha sağlam işlemcileri RAMleri :D
hahaha o zaman bende tasarım olarak daha iyi olan HaTiCe yi seçtim mehmet kardeş sağolasın aydınlattın beni :D

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tasarım one x performans s3. yalnız şöyle bir şey var günlük kullanımda performans farkını hissedemezsin o yüzden ben one x diyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaklaşık 1 haftadır s3 kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim performansından. (ios dan geçen biri olarak konuşuyorum). HTC nin arayüzlerini çevremdeki android ci arkadaşlar çok beğeniyorlar. Bence HTC yi deneyebilirsin.

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haticenin sd kart girisi yokmus bateri cikartilmiyor falan. s3ü sectim bende.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
donanım olarak s3 öneren arkadaşlar OneXin işlemcisi S3 den daha iyi, ppi sayısıda daha yüksek. ram miktarları aynı. Eee nasıl daha iyi oluyor? forum kullanıcıları olarak kapılmışsınız bi samsung fanlığına hadi hayırlısı...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Tasarım olarak bende HTC'yi beğeniyorum ama gerek şarj süresi olsun gerek genel performansı olsun S3'ün çok gerisinde kalıyor.Rakip bile değiller.iPhone 5'i herkes S3'le kıyaslıyor mesela.One X ile iPhone 5'i kıyaslayan yok :) Kağıt üzerinde aynı sınıftalar ama son kullanıcıda öyle değil maalasef...

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şarj sorunu hariç one x. ama batarya değişmemesi şarjı bu kadar az giden cihaz için çok olumsuz.

1Droid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haticenin sd kart girisi yokmus bateri cikartilmiyor falan. s3ü sectim bende.
16 gb benim icin yeterli :)

Tasarım olarak bende HTC'yi beğeniyorum ama gerek şarj süresi olsun gerek genel performansı olsun S3'ün çok gerisinde kalıyor.Rakip bile değiller.iPhone 5'i herkes S3'le kıyaslıyor mesela.One X ile iPhone 5'i kıyaslayan yok :) Kağıt üzerinde aynı sınıftalar ama son kullanıcıda öyle değil maalasef...
bak işte şimdi aklımı çeldin.S3 e dogru kaymaya başlıyorum :)

şarj sorunu hariç one x. ama batarya değişmemesi şarjı bu kadar az giden cihaz için çok olumsuz.
haklısın bu konuyu daha önce düşünmemiştim şarj çok önemli gerçekten teşekkürler :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Diğer yorumları okumadan uygun bir şey olarak HTC, kalite bir şey olarak S3 al derim. Ahaa bu kadar yorum yeter :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence s3 al testlerde daha iyi hemde daha ucuz ancak yinede karar senin:D

1Droid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman son yorum olarak S3 diyorum sizinde tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak hepinize teşekkür ederim şimdi kışı bekleyelim :)

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
oyun oynuyacaksan one x al tegra zone market ıyıdır daha ıyı grafıklı oyunlar vb s3 le arasındakı performans farkını anlayabılecegını zannetmıyorum test programlarında ama s3 agır basıyor