On gündür internet yokk

bulentvural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 mbit internet paketi kullanıyorum fakat hattım 10 mbit desteklediği için 10 mbit e sabitlemişlerdi

6 ay sonra modemimin arayüzünde hattın desteklediği en yüksek hız 16 mbit görünce ttnet i aradım ve hızımı yükseltmelerini söyledim

hattımın en fazla 12 mbit desteklediği söyleyip 12 ye çıkardılar ondan sonra ki günler sadece sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde

internete bağlanabiliyorum

ttnet arayıp hızımı tekrar 10 mbit düşürmelerini bağlanma problemi yaşadığımı söylüyorum ama 10 gündür düşüremediler modem zaman zaman bağlanıyor 10 dak sonra tekrar kopuyor hatta kopmasın diye dairemden bina kutusuna kadar CAT5 kablo ile hattımı değiştirdim nafile

zeus4634

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aradım ttneti bizim burda kabloları değiştiriyorlarmış inş doğrudur ve bir an önce biter gidip geliyor kafayı yicem :(

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bağlantımı 6 megabitten 512 kb'a kadar dülşürdüler hala bağlantı kopup duruyor.bakalım ne olacak bu işin sonu.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
benim bağlantımı 6 megabitten 512 kb'a kadar dülşürdüler hala bağlantı kopup duruyor.bakalım ne olacak bu işin sonu.

demek ki senin hat 256 kb'ı kaldırıyor,düşürt 256 ya kesintisiz internetin keyfini sür:(

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskiden 56 kb bağlanırdık.o günlere geri dönecez galiba.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ttnet sözkonusuysa, olmaza dahi olmaz deme,çünkü ttnet le herşey mümkün!