Ölümü görmek :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün gözlerim yine kötü bir olaya tanık oldu.

Havuz eğlencesinden dönüyoruz, arabamıza bindik hareket edecez kulağımıza ilerden motor sesi geldi ( abartı egzozlu olanlar hani sesiyle alarmı öttüren cinsten) ses iyice yaklaştı ve park halindeki arabamın önünden geçti, arkada sarışın bir kadın vardı.

Sürüşüne baktım bu hızla giderse kesin kaza yapar dedim arkadaşlarıma, çünkü yol aşırı bozuktu ve çatlaktı ( havuzdan çıkan kalabalık toplumu gördükçe iyice gaza abandı) o yolda ben bile 90 km hızla giderken direksiyon aracı savuruyor.

Neyse bunun sanırım hızı en az 150 vardı o hızla gitti yoldan çukuru görüyor fren yerine gaza iyice yüklendi ve o hızla çukura giren motor havada takla atarak karşıdaki transportere giriyor ( allahtan yolcu yoktu ıcınde aracın) transporterın ortasından gırıyor ve oldugu gibi araba göçük ortası motor paramparça o sesi duyan koşarak oraya gidiyor bizde koşarak gittik o gördüğüm sarısın kadın kanlar içinde yerde başı parçalanmış :(:(

Adamda sadece kırık vardı burunda elinizi dize koymuş yere bakıyordu sanırım şokta idi karısına bakamıyordu :( :(

Kadın gözümüzün önünde can verdi kazyı gören kızlara nolur benı yanlız bırakmayın çok korkuyorum dedi :(:(

Sonra son derin nefes çekti ve vefat etti :(:(

Orada şok oldum çünkü o kişiler 10 saniye önce önümüzden geçmişlerdi ve ölüme tanık olmak çok kötü idi.

Allah mekanını cennet eylesin.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
şunu unutmayın ! motor kazalarında her zaman en çok hasarı alan veya ölenler arkada oturanlardır.Çünkü arka taraf daha savunmasız ve daha tehlıkelıdır.Ama sürücülere genelde birşey olmaz.Her zaman arkasındakılere olan olur.Aklınızda bulunsun.Bir tanıdıgınızın motorunun arkasına bınerken tekrar dusunun...

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
burada da aynı tip olaylar çok oluyor.
5 tL'lik gazı koyup küçücük çocuklar araba sürüyorlar.bi de kornaya basıyorlar ki nefret ediyorum.
Allah sonumuzu hayır eylesin.

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Allah rahmet eylesin.İnşallah böyle kazalar bir daha olmaz.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Gözünün önündeki tehlikelere aldırmadan araç kullananlara Allah akıl fikir versin.

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bilmediği yolda o kadar hız yapmak çok sakıncalı, allah rahmet eylesin.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Valla yolda hız sınırını aşmak açın mezarımı ben geliyom demektir. Adam ölüme sürmüş remen.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sorumsuzca davranışların sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyor insanlar (yani bizler).

Merhum Nasrettin hoca çocuğunu suya göndermeden önce dövmekle çok güzel bir noktayı anlatmak istemiş, ama tabi o dayaktan bişeyler çıkarana. Şimdi bu çılgın adamı, bu yaptıklarından sonra cezalandırsan neyi geri getirebilirsin ki?!

Çok yazık. Allah rahmet eylesin.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pek üzüldüm diyemeyeceğim.Eğer çarptığı araçta birileri olsaydı bu üzücü olurdu.
Altlarındaki araçla olur olmadık yerde hız yapanlara nasıl sinir oluyorum anlatamam.Kendileri bilgisayar oyununda sanıyorlar!Bir yere çarpsalar bile kendileri hatta başkalarına zarar verebilecekleri akıllarına gelmiyor sanırım!
Ne zaman hız tutkularını pistlerde tatmin edecek ve başkalarına zarar vermeyi kesecekler acaba diye düşünüyorum da cevap belli aslında ;hiç bir zaman!

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Niye Bukadar Fazla Hız Yaparsınki

ALLAH Rahmet Eylesin

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
O motorlardan burada da var. Mübarekler F1 pistinde gibi basıyor gaza. Kendi canları neyse de, cadde sokakta ki insanların canına da kastediyorlar. Bunlara caydırıcı bir önlem almaları lazım.

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
burada kazadan başka dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise
her ne sebeple olursa olsun
ölümün herhangi bir anda bizi bulabileceği
o yüzden attığımız adımları daha dikkatli atalım
dünyanın geçici zevklerine uyup kendimize yazık etmeyelim