Yardım Okulda fiziksel zorbalığa uğramak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1babyoda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar 9, sınıf öğrencisiyim 14 yaşındayım 1.75 90 kiloyum okulun başından beri arkası olan 3-4 arkadaş benim fiziksel özelliklerimle sürekli dalga geçiyor ben ise bu zamana kadar sürekli espri olarak gördüm fakat işler raydan çıkmaya başladı,bugün okulda burnumu kaşırken arkadaş burnumu karıştırdığımı söylerek bana iftira attı vb vb bu yönlerdende dalga geçiliyorum,size hafif gelebilir fakat bütün herkez gülüyor rencide oluyorum bu konu hakkında neler yapabilirim?

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
@_Zaur_ teşkilatı al gel, mevzu büyük...

Dostum sabır gösterecen ve biraz da spor yap, kas yap. Güçlü ol, gerekirse sınıf da değiştirmeyi düşünebilirsin.

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Dostum sabır gösterecen ve biraz da spor yap, kas yap. Güçlü ol, gerekirse sınıf da değiştirmeyi düşünebilirsin.
yazdan beri kas çalışıyorum fakat kilo veremiyorum zaten gayet güçlüyüm sınıfta o arkadaşlar elimi hareket ettirsem kaçıyorlar fakat arkaları var diye birşey yapamıyorum

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
yazdan beri kas çalışıyorum fakat kilo veremiyorum zaten gayet güçlüyüm sınıfta o arkadaşlar elimi hareket ettirsem kaçıyorlar fakat arkaları var diye birşey yapamıyorum
Kilo veremiyorum derken, eğer bir rahatsızlık varsa mutlaka doktora görünmelisin. Arkası varsa bile ilk önce öğretmenine durumu açıkla, ailen de bilsin. Baktın adam olmuyorlar arkasındakilerden dayak yiyeceğini bilsen bile birini yakala pis bir döv. Yoksa sonu gelmez.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,577

Ağa bu adam sinirlenirse teşklilatı sıraya dizer. Biz konuya müdahele etmeyelim.

Öbürüler zaten çocuk. Kapı zili basıp kaçan çocuk gibiler bir süre sonra bıkkınlığa gelirler.

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kilo veremiyorum derken, eğer bir rahatsızlık varsa mutlaka doktora görünmelisin. Arkası varsa bile ilk önce öğretmenine durumu açıkla, ailen de bilsin. Baktın adam olmuyorlar arkasındakilerden dayak yiyeceğini bilsen bile birini yakala pis bir döv. Yoksa sonu gelmez.
öğretmene durumu yüzeysel olarak anlattım fakat çocuklar sorunlu çocuklar hocada birşey yapamıyor yani,anneme söylersem büyük ihtimal müdür yardımcısına gidecek yani benim aklıma gelen tek çözüm nakil ve sınıf değiştirme,çocukları dövmek istemiyorum

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
öğretmene durumu yüzeysel olarak anlattım fakat çocuklar sorunlu çocuklar hocada birşey yapamıyor yani,anneme söylersem büyük ihtimal müdür yardımcısına gidecek yani benim aklıma gelen tek çözüm nakil ve sınıf değiştirme,çocukları dövmek istemiyorum
Kilonu indirmek için gerekeni de yapmalısın. Nakil için iyi okul bulman gerekir. Böyle kuytu köşe okullar yerine medeni, saygılı, anlayışlı semt okulları filan ama puanları da yüksek olur onların. Anladığım kadarı ile sizin okul biraz kötü veya sizin sınıf çok kötü

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,577
Denemelik 1 çocuğa osmanlı tokadı yapıştır 1 hafta kırmızı el izini imza gibi taşısın suratında.

Hepsi senin kankin olur yeminle

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
okulun ortalaması bu sene çok düştü yani meslek liselerine gelecek çocuklarda geldi okulun ortalaması 84 benim ortalamam 96 ve ilçedeki en iyi okul bu şu anda komşu yerleştirmede bir okul var orası iyi fakat yer kalmıyor

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
okulun ortalaması bu sene çok düştü yani meslek liselerine gelecek çocuklarda geldi okulun ortalaması 84 benim ortalamam 96 ve ilçedeki en iyi okul bu şu anda komşu yerleştirmede bir okul var orası iyi fakat yer kalmıyor
Eğer mağduriyetini ailene oradan da okul yönetimine iletirsen ve okul değiştirmek istiyorum dersen eminim bir yolu çıkar. Annen müdür yardımcısına gitse ne olacak ki?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,577
Eğer mağduriyetini ailene oradan da okul yönetimine iletirsen ve okul değiştirmek istiyorum dersen eminim bir yolu çıkar. Annen müdür yardımcısına gitse ne olacak ki?
Diğer okullarda tip tip çocuklar olmayacakmı?
Heryer aynı zaten.

Çözümü 1 Muhteşem tokat. Adaleti kendin sağlamazsan senin için başkalarıda sağlamaz.

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu sefer büyük ihtimal anne kuzusu olurum,yarıyıl tatiline kadar sabır edip nakil denerim eğer bunlar yapmaya devam edersede büyük ihtimal artık büyük ihtimal yumruklar konuşur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer okullarda tip tip çocuklar olmayacakmı?
Heryer aynı zaten.

Çözümü 1 Muhteşem tokat. Adaleti kendin sağlamazsan senin için başkalarıda sağlamaz.
hocam olur olmaz demiyorum ama bu kadar terbiyesiz olmaz okulun kalitesi çok önemli şuanda size yüzeysel anlattım fakat olan o kadar çok şey var ki pes dersiniz

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Yav istedikleri kadar ana kuzusu desinler, önemli olan sensin ve senin eğitimin. Eğer çalışkan bir genç isen daha iyi okullar mutlaka vardır, okul ne kadar yüksek ortalamada ise medeniyet o kadar artar bana göre.

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yav istedikleri kadar ana kuzusu desinler, önemli olan sensin ve senin eğitimin. Eğer çalışkan bir genç isen daha iyi okullar mutlaka vardır, okul ne kadar yüksek ortalamada ise medeniyet o kadar artar bana göre.
katılıyorum fakat genel olarak tavsiyelerinizi toplar mısınız yani şuanda ne yapmalıyım? ilk olarak aileme mi açılayım rehber hocasına mı yoksa arkadaşlara rahatsız olduğumu mu belirteyim

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Önce rehber hocana durumu anlat, sonra duruma bir çare bulamazlar ise okul değişimi istediğini sebebi ile annene de açarsın. Hatta okul yönetimi ve rehber öğretmenler durumu ciddiye almazlar ise ilçe milli eğitim müdürlüğüne bile telefon açın ya da gidin, daha iyi bir okul için bastırın.

1babyoda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Önce rehber hocana durumu anlat, sonra duruma bir çare bulamazlar ise okul değişimi istediğini sebebi ile annene de açarsın. Hatta okul yönetimi ve rehber öğretmenler durumu ciddiye almazlar ise ilçe milli eğitim müdürlüğüne bile telefon açın ya da gidin, daha iyi bir okul için bastırın.
anladım hocam tavsiyeler için teşekkür ederim