Öğretmenin tekmesi öğrenciyi sakat bıraktı

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
şu zamanda kesinlikle öğrencilere 2 metreden fazla yaklaşmamak lazım ama öyle lanet bir meslek ki öğretmenlik öğrenci saldırırsa, öğrenci sataşırsa, öğrenci bıçak çekerse, öğrenci küfrederse o zaman öğretmen ne yapacak, işte bu kısmı muamma. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık öğretmenler öğrencilerden uzak duruyor, ben de öğretmenim, öğrencileri sigara içerken görüyorum yada kavga ederlerken, sokaktan geçen başka bir çocuğu döverlerken yada haraç keserlerken yada küfür ederken hiç birşey yapmıyorum, kafamı çeviriyorum, neden mi, işte bugün öğretmenlerin düştüğü durum yüzünden. Ama demedi demeyin çok değil 5-10 sene sonra evde anasını-babasını, okulda öğretmenini saymayan çocuklar büyüyüp bu topluma racon kesecekler, tek umudum bugün bu gerçekleri görmek istemeyen ve her öğretmeni suçlayan insanlara veya onların çocuklarına musallat olsunlar.

senin gibiler de dayağı hak ediyor, sen öğretmeni suçlu ilan edip dövebileceğini mi sanıyorsun, onun eli de armut taşlıyordu sanki, yada senin tanıdığı varsa o öğretmen de kripton gezegeninden tek başına geldi sanki. bırak böyle kabadayı ayaklarını. kim ne yaparsa karşılığını alır, karşısındakinin hangi meslekte olduğu önemli değil. ne öğrenci öğretmene, ne öğretmen öğrenciye fiziksel birşey yapmamalı desen hadi neyse ama 21 yaşında lisedeki serseri öğretmene bıçak çekiyor, bana biri bıçak çekse ben alır o bıçağı o 21 yaşındaki serserinin midesinden içeri sokarım, sonra böyle forumlarda okursunuz öğretmen öğrenciyi bıçakladı diye. Yok güzel kardeşim etme bulma dünyası, serseriler de, öğretmenler de, öğrenciler de herkes haddini bilecek. (okullarda artık disiplin suçu veya cezası yok)

Ben ne dedim siz ne anladınız ya bir insanı sakat bırakmak ne demek ya adam insanlık şucu işliyor öyle şahısların değil öğretmenlik yapması vatandaşlık tan çıkarılması gerekir ken hala kalkmış yok öğretmenin eli armut mu topluyor diyorsunuz .

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=295485]ey89[/MENTION]

Madem cok meraklisin buyur bakalim:

Her firsatta islama ve müslümanlara dil uzatan, müslüman ülkeleri sömürüp zulüm eden, müslüman olan bir ülkede yasayip ortaligi velveleye veren, yedigi tabagi tekmeleyen siz degil misiniz?

Vahset derken neden ilk önce amerikadan baslamiyorsun? Guantanamo ve ölüm igneleri mesela? Yada israilin coluk cocuk, genc yasli demeden katlettigi insanlardan? Yada almanyada ki tecavüz olaylarindan? Fransada müslümanlara yapilan baskilardan? Cinliler tarafindan öldürülen müslümanlardan? Sirplarin bosnalilara yaptigi iskencelerden, tecavüz ettigi kadinlardan, öldürdügü bebeklerden, kisacasi srebrenitsa katliamindan? Ermenilerin müslümanlara yaptiklarindan? Breivik sana birsey hatirlatiyor mu dostum? Demek ki vahsetin dini yokmus demi? Allah c.c gönderdigi her kitapda (haksiz) yere adam öldürmeyi haram kilmistir. Biz yapinca barbar türk olalim elin yabancisi yaptimi cagdas ve modern olsun. Yok öyle üc kurusa bes köfte. Vahset ariyorsan ac biraz haber izle. Kimin en cok ne halt yedigini görmüs olursun. Unutma: Haksiz yere bir insani öldüren bütün insanligi yok etmis gibidir.

ey89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ey89

Madem cok meraklisin buyur bakalim:

Her firsatta islama ve müslümanlara dil uzatan, müslüman ülkeleri sömürüp zulüm eden, müslüman olan bir ülkede yasayip ortaligi velveleye veren, yedigi tabagi tekmeleyen siz degil misiniz?

Vahset derken neden ilk önce amerikadan baslamiyorsun? Guantanamo ve ölüm igneleri mesela? Yada israilin coluk cocuk, genc yasli demeden katlettigi insanlardan? Yada almanyada ki tecavüz olaylarindan? Fransada müslümanlara yapilan baskilardan? Cinliler tarafindan öldürülen müslümanlardan? Sirplarin bosnalilara yaptigi iskencelerden, tecavüz ettigi kadinlardan, öldürdügü bebeklerden, kisacasi srebrenitsa katliamindan? Ermenilerin müslümanlara yaptiklarindan? Breivik sana birsey hatirlatiyor mu dostum? Demek ki vahsetin dini yokmus demi? Allah c.c gönderdigi her kitapda (haksiz) yere adam öldürmeyi haram kilmistir. Biz yapinca barbar türk olalim elin yabancisi yaptimi cagdas ve modern olsun. Yok öyle üc kurusa bes köfte. Vahset ariyorsan ac biraz haber izle. Kimin en cok ne halt yedigini görmüs olursun. Unutma: Haksiz yere bir insani öldüren bütün insanligi yok etmis gibidir.

neden hep müslüman ezlip hor görülüyor cevabı ben mi vereyim yok sen mi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=295485]ey89[/MENTION]

Ver bakalim, merak ettim ne yumurtlayacagini.

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dayağı hak eden 100 öğretmen varsa dayaktan fazlasını hak eden en az 10.000 öğrenci var.
eğitimi dışardan görüpte sallaması kolay, gelin lisede 1 ay öğretmenlik yapın ondan sonra yorumlarınızı görelim.

Öğretmenlik yapmamıza gerek yok okuyup görüyoruz zaten. Öğrenci dayağı çok yaramazlık yaparsa,durmazsa hatta söverse haketmiştir. Böyle eften püften sebeblerle çocuğa vurmak insanlık dışıdır yandaşlarıda insan dışıdır benim gözümde. Herşeyin bir sınırı var adabı var.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ey89 isimli kullanıcı bu kadar ortalığı karıştırmak istemesine rağmen yönetim tarafından cezalandırılmıyor mu?

Resmen hem dinimize hakaret girişiminde hem de ülkemize. Her fırsatta bir bölücülük çanları başlıyor çalmaya. Her konuda görüyorum bu şahıs gelip burada millete sataşıp, konuyu saptırıyor. Bunu hiç bir moderatör göremiyor mu? Birinin dillendirmesi mi gerekiyor?

ey89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ey89 isimli kullanıcı bu kadar ortalığı karıştırmak istemesine rağmen yönetim tarafından cezalandırılmıyor mu?

Resmen hem dinimize hakaret girişiminde hem de ülkemize. Her fırsatta bir bölücülük çanları başlıyor çalmaya. Her konuda görüyorum bu şahıs gelip burada millete sataşıp, konuyu saptırıyor. Bunu hiç bir moderatör göremiyor mu? Birinin dillendirmesi mi gerekiyor?

arkadaş ben senin dinine hakaret etmiyorum hakikatleri söylüyorum

@ey89

Ver bakalim, merak ettim ne yumurtlayacagini.

kardaş terbiyeli ol o yumurtlama lafını sana iade ediyorum

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
arkadaş ben senin dinine hakaret etmiyorum hakikatleri söylüyorum

kardaş terbiyeli ol o yumurtlama lafını sana iade ediyorum

Ya güldürme insanlari azcık mantıklı konuş hakikatleri diyorsun kendi hakikatinmi? bukadar insan haksız birtek sen haklısın

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar, sakin biraz. Dünyayı kurtarmıyoruz ya. :)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Kimse kusura bakmasın ama benim kardeşim veya çocuğum böle muamele görsün aynısını öğretmene uygularım.