-Hewal-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 11
şu zamanda kesinlikle öğrencilere 2 metreden fazla yaklaşmamak lazım ama öyle lanet bir meslek ki öğretmenlik öğrenci saldırırsa, öğrenci sataşırsa, öğrenci bıçak çekerse, öğrenci küfrederse o zaman öğretmen ne yapacak, işte bu kısmı muamma. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık öğretmenler öğrencilerden uzak duruyor, ben de öğretmenim, öğrencileri sigara içerken görüyorum yada kavga ederlerken, sokaktan geçen başka bir çocuğu döverlerken yada haraç keserlerken yada küfür ederken hiç birşey yapmıyorum, kafamı çeviriyorum, neden mi, işte bugün öğretmenlerin düştüğü durum yüzünden. Ama demedi demeyin çok değil 5-10 sene sonra evde anasını-babasını, okulda öğretmenini saymayan çocuklar büyüyüp bu topluma racon kesecekler, tek umudum bugün bu gerçekleri görmek istemeyen ve her öğretmeni suçlayan insanlara veya onların çocuklarına musallat olsunlar.
senin gibiler de dayağı hak ediyor, sen öğretmeni suçlu ilan edip dövebileceğini mi sanıyorsun, onun eli de armut taşlıyordu sanki, yada senin tanıdığı varsa o öğretmen de kripton gezegeninden tek başına geldi sanki. bırak böyle kabadayı ayaklarını. kim ne yaparsa karşılığını alır, karşısındakinin hangi meslekte olduğu önemli değil. ne öğrenci öğretmene, ne öğretmen öğrenciye fiziksel birşey yapmamalı desen hadi neyse ama 21 yaşında lisedeki serseri öğretmene bıçak çekiyor, bana biri bıçak çekse ben alır o bıçağı o 21 yaşındaki serserinin midesinden içeri sokarım, sonra böyle forumlarda okursunuz öğretmen öğrenciyi bıçakladı diye. Yok güzel kardeşim etme bulma dünyası, serseriler de, öğretmenler de, öğrenciler de herkes haddini bilecek. (okullarda artık disiplin suçu veya cezası yok)
Ben ne dedim siz ne anladınız ya bir insanı sakat bırakmak ne demek ya adam insanlık şucu işliyor öyle şahısların değil öğretmenlik yapması vatandaşlık tan çıkarılması gerekir ken hala kalkmış yok öğretmenin eli armut mu topluyor diyorsunuz .