Windows 7 seviyorum
Öğrenci
arkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum Vanda yaşıyorum okulumda bir erkek fizik öğretmeni var öğretmenim sürekli bana karışıyor hakaret ediyor geri zekalı aptal moron embesil diyor bana beni dövüyor sınıfın içinde beni rencide ediyor geçen gün ödev kontrolü vardı sınıfta bende ödevimi yaptım sıra bana geldi öğretmenim kitabını çıkar dedi bende kitabımı çıkarmak için çantamı açtım baktım kitabım yok sınıfa baktım yok evde annemi aradım yok öğretmenime hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı bana geri zekalı aptal salak moron embesil sen benimi kandıracaksın lan gevşek dedi öğretmenim sınıfın içinde beni dövdü belime vurdu nefesim kesildi bayıldım 1 saat kendime gelemedim ağladım ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu geri zekalıyla konuşmayın onun adını bile getirmeyin onu duymazlıktan gelin onun yüzüne tükürün onunla muhattap olmayın dedi sonra 2.ders beni dersine almadı dışarıda 45 dakika boyunca tek ayak üstünde bekletti bende ders dinleyemedim sınıfa sınıfta kimse benimle konuşmadı herkes bana küs gibi davrandı öğretmenim sürekli bana böyle davranıyor öğretmenimi bu yıl kaç defa okul müdürüne (idare) ye şikayet ettim hiç bir şey yapmadı müdür bana öğretmeni savundu bana dedi sen yalan söylüyorsun öğretmen doğru söylüyor dedi geçen gün müdür öğretmenime onu şikayet ettiğimi söylemiş öğretmen beni koridorda tuttu bir köşeye götürüp beni boğdu bana dedi bir daha beni idareye şikayet edersen seni öldürürüm ve senin aileni arayıp oğlunuz bana küfür ediyor benimle uğraşıyor derim dedi bende tamam öğretmenim özür dilerim söylemem dedim sonra öğretmenim beni bıraktı sınıfa kaçtım korkudan aileme bir şey anlatamıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri babama söylersem babam okula gelip hocayı öldürür biliyorum o yüzden korkuyorum söylemeye öğretmenim yüzünden psikolojim bozuldu artık okuldan soğudum okula gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım Aranızda Vanda yaşayan varmı? |