Öğrenci için tablet tavsiyesi

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yanlış anlama ama sakın android tablet ama android tablet pişmanlıktır ipad candır.:lol:

deathlyhallows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android olunca aynı android sadece telefon için tablete göre uygulama yok ...............................
tablet olarak boooooooşşşşşşşşşş

düşüncem, zaten android telefonum var, niye bir de android tablet alayım ki?

windows tablet konusunda tereddütlerim var. şöyle ki, windows olduğundan bir laptop kadar konforlu olmasını beklerdim ama windows 8'i bir türlü kullanamadım. bir de tablet e-book olarak kullanılabilmeli ve pdf açabiliyor olması onu iyi bir e-book yapmaz.

ipad 4'lere baktım, retina ekran kendini farkettiriyor. ısınma problemi var diyorlar, çok mu ısınıyor?

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
düşüncem, zaten android telefonum var, niye bir de android tablet alayım ki?

windows tablet konusunda tereddütlerim var. şöyle ki, windows olduğundan bir laptop kadar konforlu olmasını beklerdim ama windows 8'i bir türlü kullanamadım. bir de tablet e-book olarak kullanılabilmeli ve pdf açabiliyor olması onu iyi bir e-book yapmaz.
ipad 4'lere baktım, retina ekran kendini farkettiriyor. ısınma problemi var diyorlar, çok mu ısınıyor?
bence sana en iyi ipad 3 gider

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus me-301 t 10'' (nvidia tegra 3 4 çekirdek işlemci 12 çekirdek gpu 1 gb ram android 4.2) fiyatı yaklaşık 650 tl civarı 1080p video çekimi çok iyi 5mp arka 2mp ön kamerası var not defterine elinle yazı yazıp üsteki paragrafa yazıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipad 4. nesil nasıl peki? 1029 TL'ye gelecek kampanya ile. wifi anteni iyi çekiyor mu?