ysfakbas
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
yanlış anlama ama sakın android tablet ama android tablet pişmanlıktır ipad candır.:lol:
Biraz temellendirin kendinizi?yanlış anlama ama sakın android tablet ama android tablet pişmanlıktır ipad candır.:lol:
windows tabletleri ben tavsiye ederim hem tablet hemde ultra book olarak kullanılabilirsin eğer öğrenciysen bu sana daha kullanışlı gelir.Biraz temellendirin kendinizi?
Bir de, Windows tabletler nasıldır?
yanlış anlama ama sakın android tablet ama android tablet pişmanlıktır ipad candır.:lol:
android olunca aynı android sadece telefon için tablete göre uygulama yok ...............................Aldığın tablete göre değişir o iş.
android olunca aynı android sadece telefon için tablete göre uygulama yok ...............................
tablet olarak boooooooşşşşşşşşşş
bence sana en iyi ipad 3 giderdüşüncem, zaten android telefonum var, niye bir de android tablet alayım ki?
windows tablet konusunda tereddütlerim var. şöyle ki, windows olduğundan bir laptop kadar konforlu olmasını beklerdim ama windows 8'i bir türlü kullanamadım. bir de tablet e-book olarak kullanılabilmeli ve pdf açabiliyor olması onu iyi bir e-book yapmaz.
ipad 4'lere baktım, retina ekran kendini farkettiriyor. ısınma problemi var diyorlar, çok mu ısınıyor?