alsh
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 97
Ofiste kullanmak için küçük ancak el oturan kablosuz bir mouse arıyorum var. Ortalama bir fiyata ne önerirsiniz.
Berbat bişiy ya kenarda duruyor. Bilek-parmak düşmanı.![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hatırladın mı kanka?
80 verebilirim hocam.Ortalama bir fiyat derken bize bir rakam verirseniz.Daha mantıklı önerilerde bulunabiliriz.
Ben yazarken sipariş etmişsiniz.Berbat bişiy ya kenarda duruyor. Bilek-parmak düşmanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
80 verebilirim hocam.
![]()
Cloody Dikey Ergonomik Kablosuz Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Cloody Dikey Ergonomik Kablosuz Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Denemek için sipariş ettim. Ama iade edebilrim. Normal standart bir mouse da bakmak istiyorum
Deneyerek iade etmeyeceğim hocam. Beğenirsem kullanacağım. Sizin önerdiğinizi eğer onu kullanamazsam alacağım zaten. Yani aklımda geldiği gibi açıp kurcalayıp iade etme gibi bi fikir yok hocam.Logitech M185 Kablosuz Mouse-Gri Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech M185 Kablosuz Mouse-Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben bu mouse'u yıllar önce almıştım.Ve hala kullanıyorum.Ve mouse'un kullanımı bana gayet rahat geliyor.
Ben yazarken sipariş etmişsiniz.
Keşke böyle yapmasanız.Siz ürünü denemek istiyorsunuz ama karşıdaki kişi siz iade talep ettiğiniz zaman sizin için 2 kargo parası ödemiş oluyor.
Ama 80TL verebilirim demiş.Hoşuma giderek kullanıyorum.
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com
Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hocam fiyat olarak biraz yüksek geldi bana 80 tl max 85 tl verebilirim ofis için kullanacağım mouse lara.Hoşuma giderek kullanıyorum.
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com
Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
aynen hocamAma 80TL verebilirim demiş.
Demek istediğim açıp kurcalama değil zaten.Siz ürünü iade etmek istediğiniz zaman o satıcıdan tekrar kargo parası alınıyor.Yani satıcı üründen kar o edemiyor hatta zarar ediyor.Onların da ekmek kapısı internetten yaptıkları satışlar.Deneyerek iade etmeyeceğim hocam. Beğenirsem kullanacağım. Sizin önerdiğinizi eğer onu kullanamazsam alacağım zaten. Yani aklımda geldiği gibi açıp kurcalayıp iade etme gibi bi fikir yok hocam.
Hocam anladım da ona göre de kar ediyorlar onlar. Şimdi zarar edecekler diye aldığım ürünü iade etmeyip rafa da kaldıramam.Demek istediğim açıp kurcalama değil zaten.Siz ürünü iade etmek istediğiniz zaman o satıcıdan tekrar kargo parası alınıyor.Yani satıcı üründen kar o edemiyor hatta zarar ediyor.Onların da ekmek kapısı internetten yaptıkları satışlar.
Bak bu güzelmiş..O zaman Microsoft Microsoft Mobile 1850 Kablosuz Siyah Mouse (7MM-00002) 30506 | Trendyol bunu önereceğim. Bir tane vardı 2.5 sene kadar kullandım, içinde bir parça kırılınca tekrar bundan aldım laptop için.
Logitech M171 kullanıyordum hala duruyor. Ufak ve rahat, ofis için kullanılabilir. Tavsiye ederim.Ofiste kullanmak için küçük ancak el oturan kablosuz bir mouse arıyorum var. Ortalama bir fiyata ne önerirsiniz.
Tamamdır hocam. Teşekkür ederim.Tutuş olarak ve görünüm olarak çok daha güzel, akşam elimdekinin fotoğrafını atabilirim.
Hoş bi küçüklüğü var bunu da listeme aldım hocam. TeşekkürlerLogitech M171 kullanıyordum hala duruyor. Ufak ve rahat, ofis için kullanılabilir. Tavsiye ederim.
m171 diyen 2. kişisin hocam. Daha bir inceleyim bakim şunuM171 deyip çekiliyorum.