ofis için kablosuz mouse tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Ortalama bir fiyat derken bize bir rakam verirseniz.Daha mantıklı önerilerde bulunabiliriz.

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
İstanbul / Edirne / Kragujevac /Milano / Barselona

Hatırladın mı kanka?
Berbat bişiy ya kenarda duruyor. Bilek-parmak düşmanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama bir fiyat derken bize bir rakam verirseniz.Daha mantıklı önerilerde bulunabiliriz.
80 verebilirim hocam.

Denemek için sipariş ettim. Ama iade edebilrim. Normal standart bir mouse da bakmak istiyorum

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374

Ben bu mouse'u yıllar önce almıştım.Ve hala kullanıyorum.Ve mouse'un kullanımı bana gayet rahat geliyor.

Berbat bişiy ya kenarda duruyor. Bilek-parmak düşmanı.

80 verebilirim hocam.

Denemek için sipariş ettim. Ama iade edebilrim. Normal standart bir mouse da bakmak istiyorum
Ben yazarken sipariş etmişsiniz.

Keşke böyle yapmasanız.Siz ürünü denemek istiyorsunuz ama karşıdaki kişi siz iade talep ettiğiniz zaman sizin için 2 kargo parası ödemiş oluyor.

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97

Ben bu mouse'u yıllar önce almıştım.Ve hala kullanıyorum.Ve mouse'un kullanımı bana gayet rahat geliyor.

Ben yazarken sipariş etmişsiniz.

Keşke böyle yapmasanız.Siz ürünü denemek istiyorsunuz ama karşıdaki kişi siz iade talep ettiğiniz zaman sizin için 2 kargo parası ödemiş oluyor.
Deneyerek iade etmeyeceğim hocam. Beğenirsem kullanacağım. Sizin önerdiğinizi eğer onu kullanamazsam alacağım zaten. Yani aklımda geldiği gibi açıp kurcalayıp iade etme gibi bi fikir yok hocam.

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Hoşuma giderek kullanıyorum.

Hocam fiyat olarak biraz yüksek geldi bana 80 tl max 85 tl verebilirim ofis için kullanacağım mouse lara.

Ama 80TL verebilirim demiş.
aynen hocam :)

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Deneyerek iade etmeyeceğim hocam. Beğenirsem kullanacağım. Sizin önerdiğinizi eğer onu kullanamazsam alacağım zaten. Yani aklımda geldiği gibi açıp kurcalayıp iade etme gibi bi fikir yok hocam.
Demek istediğim açıp kurcalama değil zaten.Siz ürünü iade etmek istediğiniz zaman o satıcıdan tekrar kargo parası alınıyor.Yani satıcı üründen kar o edemiyor hatta zarar ediyor.Onların da ekmek kapısı internetten yaptıkları satışlar.

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Demek istediğim açıp kurcalama değil zaten.Siz ürünü iade etmek istediğiniz zaman o satıcıdan tekrar kargo parası alınıyor.Yani satıcı üründen kar o edemiyor hatta zarar ediyor.Onların da ekmek kapısı internetten yaptıkları satışlar.
Hocam anladım da ona göre de kar ediyorlar onlar. Şimdi zarar edecekler diye aldığım ürünü iade etmeyip rafa da kaldıramam.
Kaldı ki zaten onların anlaşmaları var kargo firmaları ile aralarında. Ödenen fiyatı bilmem ama sen ben o kargoyu bir şehre göndermeye kalktığımızda o fahiş fiyatları ödüyoruz. Onlar sanmıyorum ki rakamı ödesinler :)

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
20191210_165540-jpg.82965
20191210_165549.jpg

Hocam şimdiki kullandığım da microsoft 1000 olan. Bundan memnun olmadığımdan değiştireceğim. 1850 olan buna ne kadar benzer acaba?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Renge bak hele.. ?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Tutuş olarak ve görünüm olarak çok daha güzel, akşam elimdekinin fotoğrafını atabilirim.

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Sonunda mouse mu buldum arkadaşlar. Birkaç tane denedikten sonra en ideal olanının Asus WT425 olduğunu tespit ettim.

Gerçekten iyi bir mouse ve sağ elini kullananlar için ele tam oturan fiyatı da uygun durumda. Konuyla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.
480348670_tn50_0.jpg